Merhaba arkadaşlar,
Belki kullanmak isteyen veya ihtiyacı olan vardır diye paylaşmak istedim. Bir hafta için forum içine satılık tabletim var. Eğer ihtiyacı olan yoksa iade edeceğim.
Tabletin özellikleri çok iyi son çıkan nfs most wanted oyununı hiç sorunsuz çalıştırdı. Oyun 1.8 gb :D
Tek sıkıntısı wifi özelliği zayıf. Yan odada az çekiyor bir yan oda da çekmiyor internet. Tek ve tek satma sebebim bu.
Tablet 9.7" IPS ekrana sahip. Parlaklığı çok iyi göz yormuyor.
Ekran çözünürlüğü 1024*768 10 nokta parmak algılama
çift çekirdekli Rockchip 3066 (1.6ghz) işlemcisi var Gpu olarak da mali 400 kullanıyor. 3D desteği mevcut
1GB ddr 3 ram ve 16gb nand bellek var.
Üzerinde android 4.1.1 JellyBean kurulu.
Bluetooth-Ethernet-Wifi-Harici 3G modem desteği var. 32gb destekli micro sd kart yuvası var. 2mp arka 0.3mp ön kamera
HDMİ çıkışı ile 1080p film izleyebilme
11180 antutu bencmark puanı
proximity-yer çekim-ışık sensörü
USb host özelliği ile hem nand hem de sd kartı gösterme.
Kalvye-fare-usb bellek takabiliyorsunuz.
7400Mah pil var. Ben 6.5 saat wifi açık kullandım.
Kasası çok hafif. üzerinde ekran koruyucusu var.
Kutu içeriği;
tablet Şarj cihazı Usb kablosu OTG kablosu Kulaklık
Benim almamdaki amaç özellikleri çok iyi . Aynı özellikteki diğer markalar 500den aşağı değil. A1010 kampanya yapmış diye 2 tane aldım birini wifi hiç çekmediği için iade ettim bunun da çekimi bana yeterli gelmediği için iade etmeyi düşünüyorum. Modem ile aynı odada iken mükemmel ama araya iki duvar girince işler değişiyor.
Wifi için çok sıkıntı değil fiyatı iyi almak isterim diyen varsa parmak izi bile olmayan tabletimi satabilirm.
Fiyat olarak 363 e aldım kılıfı da 15tl ikisini beraber aldığım fiyata satmak istiyorum. Yoksa dediğim gibi hemen iade şansım var.
------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|