koni strt eibach spor yay
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
Forum Tanımlaması: Peugeot Türkiye forumları ve web sitesiyle alakalı tüm duyuru, öneri, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25781
Tarih: 23 Şubat 2025 Saat 02:48 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: koni strt eibach spor yay
Mesajı Yazan: BEYKOZLU
Konu: koni strt eibach spor yay
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2012 Saat 20:44
s.a ben eskişehir den BEYKOZLU kırmızı 306 sedan nım var 15 inç jant ve 195\55\15 lastik aldım sizin forumda paylaştıklarınıza uyarak ve memnun kaldım aracıma şimdi sadece yay mı yoksa yay amortisörmü alayım diye kararsızım koni strt amortisör fiyatı uygun yay ise eibahc veya voglant 35 mm lik yay düşünüyorum bunları yaparkende konfordan ödün vermek istemiyorum eger koni strt amortisörler üzerinde bulunandan daha yumuşak olmıyacaksa almama gerek yok benim amacım sadece aracımı konfordan taviz vermeden az birşey alçaltmak fikrin benim için önemli
------------- Beyaz 1.4 hdi 307
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: loiz
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2012 Saat 20:48
3.5 luk yay konfordan o kadar çok kayıp yaşatmaz.5lik eibach kullanıyorum çok memnunum,tabi atlama zıplama vurma var ama 6 cm indirdi aracı,3.5lukta hiç sorun yaşamazsınız,bende çok araştırdım net bilgi bulamamıştım,eibach tavsiye ederim pişman olmazsınız
------------- harder.better.faster.stronger '04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah
|
Mesajı Yazan: impact
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2012 Saat 20:59
yayda illaki konfordan ödün vermeniz gerekir 3.5luk konforu cok bozmaz ama tatminde etmez bence..
|
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2012 Saat 21:03
eibahc yayların tek bir modelimi var bizim araçlara uygun
|
Mesajı Yazan: loiz
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2012 Saat 22:18
eibach 2 modeldir sportline 3.5cm düşürür prokit 5cm düşüş sağlar (ters yazmış olabilirim)
------------- harder.better.faster.stronger '04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah
|
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2012 Saat 22:41
benim istedigim 2 veya 3 parmak alçalması fazla bir şey beklemiyorum aracım sedan zaten arka torsiyondanda biraz düşürdügüm zaman benim hoşuma gider diye düşünüyorum forumlarda yazıyor yay markaların çogu türkiyede çakma olarak üretilip piyasaya sürülüyor diye ORJ nasıl anlıyacagız
|
|