Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kapı döşemesi.

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24503
Tarih: 05 Kasım 2025 Saat 23:51
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: kapı döşemesi.
Mesajı Yazan: peugeotttt
Konu: kapı döşemesi.
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2012 Saat 08:22
206 gti aracım var kapı döşemelerini değiştirmek istiyorum yada sifir kapı döşemesi almak istiyorum bana kaça patlar ve sıfır kapı döşemesini nereden bulurum.

-------------
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2012 Saat 08:33
Kumas yada deri olan kismi ise cok tutmaz. Komple dosemeyse takasa girip ucuza halledebilirsin cikmacilardan.

-------------
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg

Mesajı Yazan: ufuk91
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2012 Saat 22:56
kumaş kısmından bahsediyosan kapı başına 50-90 arasında değişir işçiliğe göre

-------------
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg

Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2012 Saat 00:40
ya kumas kısmı döşemesini kendim kapladım ama kaplama yapmak için cıkartmak için kırarark çıkartabildim kumas kısmı yerini.o yüzden yenilemek istiyorum komple.nereden bulabilirim yardım cı olurmusunuz.fiyatı konusunda da bilgi verirseniz sevinirim.

-------------
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.

Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2012 Saat 16:16
Orjinalini yazan: peugeotttt peugeotttt Yazdı:

ya kumas kısmı döşemesini kendim kapladım ama kaplama yapmak için cıkartmak için kırarark çıkartabildim kumas kısmı yerini.o yüzden yenilemek istiyorum komple.nereden bulabilirim yardım cı olurmusunuz.fiyatı konusunda da bilgi verirseniz sevinirim.

zaten o kumaş kısmı başka şekilde ayıramazdınız. Yeniden yerine sabitleyecek bir yol bulamadınız mı? O şekilde yapsanız daha makul olur. Fiyat konusunu bilmiyorum ama komple kapı döşemesini, mesela ankarada kazalı araçların olduğu çok büyük bi sanayi sitesi var o tip yerlerden bulmanız daha kolay olur. Atıyorum adamın aracı kaza yapmış pert olmuş kullancak ufak tefek parçalarını pazarlık yaparak alabiliyorsun.

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2012 Saat 17:20
öyle bi yer yok bizim burda bende internetten arastırıyorum.kırılarak cıkarttım am yapıstırdım.ne kadar yapıstırsan da orjinal gibi sağlıklı olmuyor.oyuzden yenisini arıyorum.

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2012 Saat 22:28
Orjinalini yazan: peugeotttt peugeotttt Yazdı:

öyle bi yer yok bizim burda bende internetten arastırıyorum.kırılarak cıkarttım am yapıstırdım.ne kadar yapıstırsan da orjinal gibi sağlıklı olmuyor.oyuzden yenisini arıyorum.

Diğer türlü 2. el bulmanız zor gibi kimse durduk yere kapı döşemesini çıkartıp satmaz zannediyorumki Big smile

bulunduğunuz yerde peugeot yetkili servisi var ise onlara uğrayın ancak onlar tedarik eder diye düşünüyorum

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2012 Saat 20:10
bizim burda imkansız evet.o yuzden nette arastırıyorum kargoyla falan gönderilir diye.servise gidicem bi dunya para cekerler serviste.

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2012 Saat 22:10
Ankarada tanidiginiz yokmu yildiz sanayide cikma bulursunuz . Tabi doseme renginin uymasida ayri sikinti.

-------------
zavoli sıralı lpg

Mesaj Tarihi: 22 Ağustos 2012 Saat 23:31
ankarada tanıdıgım yok.döşemesi sorun değil zaten özel kaplatıcam.

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Ağustos 2012 Saat 07:16
Dosemede gri siyah bej gibi renklere sahip o yuzden oyle yazdim. Bu sitedeki cikmaci sahin peugeot ile iletisime gecebilirsin.

-------------
zavoli sıralı lpg

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2012 Saat 00:04
iletişime gectimde cvp gelmedi.

-------------

Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2012 Saat 00:37
Kapı döşmesinin sıfırını bulman imkansız değil peugeot yetkili servisinde sipariş ile getirtebilirsin elimde 2001 model gti nin kapı ve arka döşeme koltuğu var takım olarak 300 tl olur istersen 4 parça

-------------
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ

Mesaj Tarihi: 24 Ağustos 2012 Saat 23:34
2001 gti nin döşemesi uyarmı.birde arka döşeme koltugu dediginiz koltuksa o lazım değil.arka kapı yerlerindeki döşemeleri soruyorum.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net