Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

205 GTI 1.9 blok çatlak-satıyorum

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24428
Tarih: 08 Haziran 2025 Saat 18:31
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 205 GTI 1.9 blok çatlak-satıyorum
Mesajı Yazan: kowalski205
Konu: 205 GTI 1.9 blok çatlak-satıyorum
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2012 Saat 17:01

Selamlar arkadaşlar. 

2001 yılından beri elimde olan ve kurcalanmamış, en azından 2001'den beri çok düzgün bakılmış ve boyası bile 92 yılından kalma 205 1.9 GTI'imi çok ama çok üzülerek elden çıkartmak durumundayım. Zira artık ne vakit olarak ne de sabır olarak (şark kurnazı ustalara, küçük çakallıklar peşindeki insanlara vs tahammülüm kalmadı) 205 ile birlikte olamıyoruz. Normalde restorasyona sokup 0 km yapacaktım, 5 yıl sonra klasik rallilerine katılacaktım. Ama dediğim gibi müzisyenim ve çok düzenli yaşamadığımdan dolayı aracımın kıymetini bilen birisinde daha güzel bir hayata sahip olacağını düşünüyorum. Motorda blok çatlak ve bu da demek oluyor ki 2000-2500 TL'lik bir gideri var. Bu durum göz önünde bulundurularak son derece hesaplı şekilde teslim edeceğim aracımı. Yeter ki 11 yıldır benim baktığım gibi bakacak ve orijinalliğini koruyacak bilinçli bir Pug meraklısına gitsin benim huysuz kırmızı evlat. Resimlerdeki kondisyonunu koruyor kendisi (kasa olarak). Auto Car dergisinin GTI özel sayısı için dergiye vermiştik aracımı orada yaptığımız çekimlerden bu iki kare. Gaz tepkisi, şanzıman, frenler, yol tutuş olarak son derece diri bir otomobildir. Boyası dediğim gibi 92'den kalma olduğundan solmuş vaziyette haliyle. Ama çok titiz olduğumdan ve güvenemediğimden bugüne kadar henüz boya yaptırmadım. Söylediklerimi özetlersem:
-Aracıma resmen hastayım ama dediğim gibi benden iyi bakacak birisine gitsin istiyorum.
-Son 11 yıldır bende ve aralıksız elim sürekli üstündeydi.
-Normalde satmayıp evladiyelik olarak saklamak istiyorum ama ustalarla uğraşmaktan sıkıldım ve hayatım bu tip bir otomobili kaldırmıyor. (Eliniz üzerinde olacak, dikkatli bakılacak, vs) 
-Motorda blok çatlağı var. Fiyat motor hariç olarak verilecek. İstenirse swap istenirse rektifiye imkanları var. Mx 2000-2500 TL'lik bir maliyete sahip.
-Yaptıramadığımdan değil Allah'a şükür ama vakitsizlikten satıyorum. 
Benimle iletişim için cemsarioglu205@gmail.com veya 0532 211 20 82 kullanılabilir. 
Not: Müzisyenim ve radyocuyum. Güven ve iletişim benim için birincil önceliktir. Aracımı satarken en küçük pürüz çıkmayacaktır. 

Fiyat: Motorsuz yani çatlak bloklu, sadece kasa fiyatıdır: 3500 TL. Forumdan ulaştığını bildiren dostlar için fiyatta konuşabiliriz. 

Saygılarımla... 

Cem Sarıoğlu

-------------
205 GTI-1.9 / Ömür törpüsü

Cevaplar:
Mesajı Yazan: brutal
Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2012 Saat 09:37
Aracı için alıcıya da satıcıya da hayırlı olsun . Şahsi görüşümü belirtmek isterim ki ; 3.500 Gibi Komik bir rakama veriyorsun ancak Boya = 1500 TL Motor = 2500 TL derseniz bir iki iç restorasyon ve yürür takımların bakımları = 1000 TL . Totalde araç 8.500 TL gibi bir rakama gelecek . Alacak kişinin 8.500 TL verip 92 Model bir araba alıyor olması ve içinde bulunduğumuz ülke durumlarında özellikle de benzinin uçup gitmesi satışını zorlaştıracaktır .. Keşke satmasan da yaptırsan bu sayede hem radyon sponsor olur hem klasik yarışlarına girer hayallerini gerçekleştirirsin .. Wink

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesajı Yazan: kowalski205
Mesaj Tarihi: 18 Ağustos 2012 Saat 15:55
Selamlar Brutal. 

Teşekkür ediyorum ilgin için. Haklısın aslında ama dediğim gibi vakitsizlikten uğraşamıyorum. Bir süre daha satılmaz ise zaten bir şekilde restorasyon işine gireceğim. Fikirlerini paylaştığın için teşekkürler... 

-------------
205 GTI-1.9 / Ömür törpüsü

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net