sorunum giderek artıyor.
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23957
Tarih: 29 Temmuz 2025 Saat 09:31 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: sorunum giderek artıyor.
Mesajı Yazan: muratulug
Konu: sorunum giderek artıyor.
Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2012 Saat 23:26
Herkese merhaba tekrar. Açtığım bir konuda bilgi ekranımdaki ışığın kapanmamasından dert yanmıştım şimdi sorunun sadece bilgi ekranından olmadığını gösteren birşey daha ortaya çıktı tavan lambalarını 7 ledli dipsiz lambayla değiştirmiştim ilk başlarda sorunsuzdu fakat şimdi tam ortada ki ışık açık kalıyor yani sonuç hem tavan lambaları hem bilgi ekranı açık kalıyor nedir bunun sıkıntısı bilgisi olan arkadaşlar el atın çözelim bunu
------------- 307 1.4 HDİ XR 2005
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: xpyhre
Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2012 Saat 00:22
Arkadaşim burda bunun sorununu bulamassin elektrikci bir ustaya gitmen gerekiyor.. Ne sorunlar var insanlarin arabalari çalişmiyor. seninki basit bir işlem. Elektrikci kalfasi bile bu işi çözer.
------------- Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
Mesajı Yazan: muratulug
Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2012 Saat 01:01
teşekkürler
------------- 307 1.4 HDİ XR 2005
|
Mesajı Yazan: fatihgg
Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2012 Saat 10:54
Basımda soyle bır olay gectı.Arabayı ılk aldıgım zamanlar yan camurlukları led ampullerle degıstım zaman ıcınde bırısı patladı neyse bende normal park ampulu taktım.bı sure sonra bır baktım bor ay fılan gectı alarmla kıtlıyorum parklar yannıyor,dortlulerı yakıyorum parklarda yanıyor sonuyor arka parklarda sapıtıyor.bayagı bır ugrastım sonunda led ampulu degıstırıp normal park ampulu taktım hersey normal.bu arada arıza ısıgıda yakmayan ampuldendı.Ama anladım kı bızımkıler cok hassas bır sıstem cok dıkkat etmek lazım.Aklında olsun eskı ampulu tak oyle bır dene cunku umulmadık seyler cıkıyor.
------------- 2003 307 1.4 2008 Leon
|
Mesajı Yazan: boraaki
Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2012 Saat 11:20
Ledler en ufak bir akımı bile hissederler.O yüzden hafifte olsa yanık kalırlar.Ancak kontak kapatıldığında 1-2 dk. İçinde tamamen sönmeleri gerekir.Kilometre göstergesinde olduğu gibi.
|
|