Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 5 li cd

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Nasıl Yapılır ?
Forum Tanımlaması: Araçlarınızda uygulayabileceğiniz pratik çözümler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23839
Tarih: 23 Kasım 2024 Saat 21:27
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 5 li cd
Mesajı Yazan: deme
Konu: 307 5 li cd
Mesaj Tarihi: 10 Temmuz 2012 Saat 21:44
arkadaşlar bugün 5 li cd yi tamir ettirdim.  40 tl ücret aldılar. yanlız kafama bir şey takıldı  tamirci parça taktığını söyledi (bence takmadı). benim 5 li cd de şöyle bir sorun vardı. cd alıp veriyordu fakat cd ye geçmiyordu. tamirden sonra servise gidip 5 li cd yi araca tanıttım sorun çözüldü. kafama takılan şey, zannımca benim cd çalar sağlamdı çünkü aracı aldığımdada cd ye geçmiyordu.
böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş var ise bilsin istedim

-------------
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 10 Temmuz 2012 Saat 21:58
unutmadan şunu da belirteyim. cd yadırırken boş cd nin markası önemli. iki marka var onlara yazdırdım (belki 10 tane) hiçbirini okumadı. ama başka iki marka daha var onlara yazdırdım hepsini okudu

-------------

Mesajı Yazan: BerkeKarayel
Mesaj Tarihi: 10 Temmuz 2012 Saat 22:06
Verbatim çok iyidir bence en iyisidir :)

Mesaj Tarihi: 10 Temmuz 2012 Saat 22:16

iki günümü aldı ama her şeye rağmen tamir edildiğine çok sevindim. darısı diğer arkaşların başına

-------------

Mesajı Yazan: tellotello
Mesaj Tarihi: 11 Temmuz 2012 Saat 09:52
Merhaba,

Yazdırdığınız markayı da söyleyebilirseniz iyi olur :) Geçenlerde ben de zorda olsa bir tanesini okutmayı başardım. Yazma hızını çok düşük tutunca başarılı oldum sayılır. Sayılır diyorum çünkü en ufak çukura girince, araba sallanınca CD okumayı kesiyor bir süre dönüyor sonrada tekrar devam ediyor. Hatta bazen çukura girince şarkı atlıyor, sizde böyle bir şey oluyor mu ya da karşılaştınız mı hiç?

Teşk.

-------------
2005 307 1.4 HDI XR 70bg

Mesaj Tarihi: 11 Temmuz 2012 Saat 11:01
Orjinalini yazan: tellotello tellotello Yazdı:

Merhaba,

Yazdırdığınız markayı da söyleyebilirseniz iyi olur :) Geçenlerde ben de zorda olsa bir tanesini okutmayı başardım. Yazma hızını çok düşük tutunca başarılı oldum sayılır. Sayılır diyorum çünkü en ufak çukura girince, araba sallanınca CD okumayı kesiyor bir süre dönüyor sonrada tekrar devam ediyor. Hatta bazen çukura girince şarkı atlıyor, sizde böyle bir şey oluyor mu ya da karşılaştınız mı hiç?

Teşk.
bende olmuyor. gerçi daha yeni yaptırdım pek deneyemedim. yazdırdığım cd ler poind ve Lyz

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Temmuz 2012 Saat 12:31
Orjinalini yazan: deme deme Yazdı:

Orjinalini yazan: tellotello tellotello Yazdı:

Merhaba,

Teşk.
bende olmuyor. gerçi daha yeni yaptırdım pek deneyemedim. yazdırdığım cd ler poind ve Lyz
lyz yi yanlış hatırlamışım doğrusu fly olacak

-------------

Mesajı Yazan: mabolla
Mesaj Tarihi: 11 Temmuz 2012 Saat 13:39
Verbatim kullanın sıkıntı yaşamazsınız.

-------------
Baran yıldırım

Mesajı Yazan: tellotello
Mesaj Tarihi: 11 Temmuz 2012 Saat 14:44
Orjinalini yazan: mabolla mabolla Yazdı:

Verbatim kullanın sıkıntı yaşamazsınız.

DVD çokta CD olayına bayadır uzağım :)

Bu arada siz yaşıyor musunuz bahsettiğim sıkıntıyı? Valla aha çalıştı dedim ama çukurdan geçince gidiyor gelioyr dinleme keyfi kalmıyor insanda Cry

-------------
2005 307 1.4 HDI XR 70bg

Mesajı Yazan: mabolla
Mesaj Tarihi: 11 Temmuz 2012 Saat 15:20
ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım,araç kötü bir çukura girer ve sert bir darbe alırsa anlık bir takılma normal bence,ama bu sık sık oluyorsa anormaldir.ben Verbatim kullanıyorum çok da memnunum,deneyin isterseniz.

-------------
Baran yıldırım

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net