H4 ampul sorunu
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23700
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 05:24 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: H4 ampul sorunu
Mesajı Yazan: xpyhre
Konu: H4 ampul sorunu
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2012 Saat 15:56
selamlar. 206 aracımda h4 ampullü farlar var. Fakat kısalar yanmıyor, uzunlar yanıyor bunun sebebi nedir?
------------- Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2012 Saat 16:05
xpyhre Yazdı:
selamlar. 206 aracımda h4 ampullü farlar var. Fakat kısalar yanmıyor, uzunlar yanıyor bunun sebebi nedir?
|
Ilk is olarak sigortalar kontrol edildi? Her iki tarafta yanmiyor mu?
|
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2012 Saat 16:11
koliva Yazdı:
xpyhre Yazdı:
|
Ilk is olarak sigortalar kontrol edildi? Her iki tarafta yanmiyor mu?
|
motor bölümü sigortalarınımı kontrol etmem gerekiyor? yoksa ön panel sigortalarımI?
her iki tarafın uzunlari yanıyor, kısalari yanmıyor ampuller sağlam.
bu arada hangi sigortalari kontrol etmem gerekiyor..
|
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2012 Saat 16:24
xpyhre Yazdı:
motor bölümü sigortalarınımı kontrol etmem gerekiyor? yoksa ön panel sigortalarımI?
her iki tarafın uzunlari yanıyor, kısalari yanmıyor ampuller sağlam.
bu arada hangi sigortalari kontrol etmem gerekiyor..
|
Kitapcigin yok mu? 206'larda sigorta panelleri cesit cesit oluyor. Soyleyeceklerim senin aracinda tutmayabilir. O yuzden en guzeli kitapcik.
|
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2012 Saat 16:40
peki kitapcikta ismi ne gecebilir, acaba kısalar sigortasi için?
|
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2012 Saat 17:03
xpyhre Yazdı:
|
Kisa far diye gecer herhalde Yalniz sigortadan olacagini pek sanmiyorum cunku sag ve solun sigortasi ayridir. Ikisinin ayni anda atma ihtimali biraz zor gibi.
|
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2012 Saat 23:08
koliva Yazdı:
xpyhre Yazdı:
|
Kisa far diye gecer herhalde Yalniz sigortadan olacagini pek sanmiyorum cunku sag ve solun sigortasi ayridir. Ikisinin ayni anda atma ihtimali biraz zor gibi.
|
daha önceleri aracımda xenon bağliydi. simdi normal h4 lü farlara döndüm. acaba bağlanti hatasimı var bir soket war içine 3 tane giriş deliği var h4 e geciriyorum direk.? birde angel halkalarına bağli olan 3 tane ince ucu acık kablo demeti var? onlari h4'ün bir ucunamı bağlamam gerekiyor nasıl olur.?
|
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2012 Saat 23:14
xpyhre Yazdı:
daha önceleri aracımda xenon bağliydi. simdi normal h4 lü farlara döndüm. acaba bağlanti hatasimı var bir soket war içine 3 tane giriş deliği var h4 e geciriyorum direk.? birde angel halkalarına bağli olan 3 tane ince ucu acık kablo demeti var? onlari h4'ün bir ucunamı bağlamam gerekiyor nasıl olur.?
|
Yahu bastan soylesene boyle birsey oldugunu  Orjinal soket durmuyor mu farlarin icin?
|
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2012 Saat 23:18
orjinal duruyor 3 girişli sokete bi erkek soket bağlayip uçları cogaltmişlar xenon için, ufak siyah role gibi bende kablo demetini yani o soketi cıkardim şimdi orjinal soketi var 3 girişli direk h4 e geciriyorum uzunlar yanıyor sıkıntısız bi şekilde. ama kısalar yanmıyor. h4 lerde kısalarla uzunlar aynı ampulden yandiği için acaba kısalar patlakmı?nasıl anlarım.
|
|