Su radyatörü su sızıntısı
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23657
Tarih: 02 Ağustos 2025 Saat 08:27 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Su radyatörü su sızıntısı
Mesajı Yazan: xpyhre
Konu: Su radyatörü su sızıntısı
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2012 Saat 21:51
Selam korna ile ilgili konu açmiştim. Kornayı hallettim, kornaya ulaşmak için araci kriko yardimi ile kaldirirken aracın altindaki su radyatörünü tutan demire koymuştum krikoyu, araci kaldirdim kriko toprağa biraz gömüldü baktim su radyatörü üstten yarıya kadar havaya kalkmiş, üst tutacaklari kırılmişti. Şimdi radyatörün üst taraftaki plastiğinden, KIL kadar ince bir çizik gibi çatlak var. ama su kaçirmiyor, sadece radyatör hortumunu elimle sıkınca çok az su kaçiriyor. Araci çaliştirdiğimda su kaçirirmi acaba? arac calişmiyo şuan bir parça bekliyorum. 404 çelik yapiştiricilari işimi görürmü radyatör kaçaklarinda kullanıyorlar bir çeşit yeşil sakız gibi yardımcı olursanız sevinirim..
------------- Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: toga406
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2012 Saat 22:04
basınç ve sıcaklık nedeniyle araç çalısınca sorun yaşarsın 404 asla düşünme ne japon ne benzeri ama hortumu bir başka lastik ile sarabilirsin kelepçeleyebilirsin kaçırmazsa tabi
|
Mesajı Yazan: xpyhre
Mesaj Tarihi: 21 Haziran 2012 Saat 22:11
daha önceden uygulanmiş bir parça var radyotörde yeşil bir yapiştirici ile yapiştirilmiş inanırmısınız bilmem ama, demir gibi yapişmiş. 404 dediğim katı bir karişim. sari ve yeşil ikisini kariştiriyorsun uyguluyorsun sızıntı olan yere, beton gibi donduruyor 30 dakıka sonra. Normal su gibi olan 404 değil. Ayrıca hortumdan kaçirmiyor, hortumla devirdaim yaptirdim elimle sıktım üst taraftan, ufak sızıntı var plastik aksamında radyotörün üst plastik bölümünde.
------------- Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|