Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Cam film'i nasıl sökülür ?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Nasıl Yapılır ?
Forum Tanımlaması: Araçlarınızda uygulayabileceğiniz pratik çözümler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23451
Tarih: 23 Kasım 2024 Saat 22:50
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Cam film'i nasıl sökülür ?
Mesajı Yazan: calpsize
Konu: Cam film'i nasıl sökülür ?
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2012 Saat 11:47
Arkadaşlar şuan sakaryada polisler çıldırmış gibi cam filminden millete ceza kesiyor.Derecesine bakmadan film varsa hemen cezayı yapıştırıyorlar 154 tl bende bunun için filmleri sökmek istiyorum en basit nasıl sökülüyorsa veya söken arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim.

-------------
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2012 Saat 11:51
permatikle kazımıştım ama daha pratik yöntem varsa bende merak ettim

Mesajı Yazan: senol73
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2012 Saat 12:02
kuvvetli bir saç kurutma makinesi ve camsil kullanarak söküm işini yapabilirsiniz.Filmin kalkan bir yerinden bol bol camsil dökün ve yumuşatın.Saç kurutma ile de filmin yumuşaması için destek verirseniz kolayca çıkacaktır.Şimdiden kolay gelsin

-------------
2004 1.4 HDI LOOK 206

Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2012 Saat 12:07
Teşekkür ederim.

-------------
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli

Mesajı Yazan: tellotello
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2012 Saat 14:08
Saç kurutma makinesi olayı doğrudur. Dikkatli bir şekilde sökün ve tamamını sökmeye çalışın. Parça parça sökülünce bazen sökülse bile yapışkanı camda kalıyor. Benimkini polis yarım yamalak söktürdü. Acele ederkende parçalandı ve yapışkanları tamamen camda kaldı. Hatta bu nedenle camlar açılmıyordu. Çözüm olarak sıcak su önerdiler fakat çıkaramadım. Son çare olarak, gittiğim tamircide kalan yapışkanları sökmek için balata temizleyici sprey verdiler ve onun yardımı ile söktüm. Olurda kullanırsanız aman dikkat edin, kapılardaki ve araba içerisindeki plastik aksama sakın ola damlatmayın, çok kötü leke yapıyor fakat cama herhangi bir zararı yok. Umarım bunlara gerek kalmaz. Kolaylıklar... 

Mesajı Yazan: toga406
Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2012 Saat 15:44
bu polisler kafayı mı yemişler gece rüyalarına mı girdi acaba.
ama su acıdan haklılar kacan suclu veya süphelileri araçlarda göremeyeceklerya ondandır. almışlardır bir ihbar vsvs

Mesaj Tarihi: 07 Haziran 2012 Saat 15:45
ya da kendi özel otolarında yoktur kıskanmışlardır kıskıskıs

Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2012 Saat 19:06

ben böyle bişi görmedim ne içirdilerse adamlara heryerde varlar

-------------

Mesajı Yazan: serkan206
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2012 Saat 21:22
kan emici vampirler

Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2012 Saat 23:30
ben direk ucundan açtırıp çektim çıkardım arka camdaki filmi. rezistansa da bişey olmadı her şerit sağlam. wd40 sıkıp silince hiçbir iz kalmıyo

-------------
206 Roland Garros 1,6 16V

Mesajı Yazan: sansasyon61
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2012 Saat 00:02
daha bugun taktırdım cam fılmı 4 kademe vardı 4. en koyuydu ben 2 numara yaptırdım  ıns polıs amcalar takmazda cıkartmak zorunda kalmam bıde bagaj camına taktırmadım bılerek belkı ordan gecer not alırım :)))

Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2012 Saat 11:50
arkadaşlar hiç uğraşmayın yapı market veya bağzı tekellerde bulabilirsiniz  İSPİRTO ve bez  silme yöntemi ile  lekesiz uğraşmasız sökersiniz sadece silin ispirto filmi yumaşatacak ve zar gibi  sökeceksiniz  biraz sabırlı olup sileceksiniz sadece fönden de yardım alabilirsiniz fakat çokta önemli değil

Mesajı Yazan: Çetinler
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2012 Saat 14:43
benimde arabamdaki filmiden dolayı ceza kestiler ve 1 hafta içinde (yani filmi hemen sökmezsem) ikinci cezada arabayı bağlayıp muayeneye göndereceklerini söylediler.
önce camsille camı ıslatıp filmin iyice camsili emmesini sağladım elimlede camsili filme iyice yedirip yumuşattım sonra bildiğimiz maket bıçağının (falçatanın) sadece bıçağını elime alıp yan tutup sanki sakal tıraşı yapıyor gibi camın üzerinden yavaş yavaş bastırmadan filmi basitce kazıdım bastırmadığım cam çizilmedi fimde iyice ıslandığı yumuşadığı için kolayca çıkıverdi,bence sizde böyle yapın.

-------------
Peugeot 206 look 1.4 dizel

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2012 Saat 14:58
fön makinasıyla ısıtıp sökün daha sonrada kalan yapışkanları jilet ve su yardımıyla temizleyebilirsiniz. Ve ya arabayı güneşin altına bırakın 2 3 saat camlar iyice ısındıktan sonra söküp sonrasındaki temizlik işlemini aynen yapabilirsiniz.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2012 Saat 21:12
arkadaşlar aklınızda olsun polislerin malınıza zarar vermesi kanunen suçtur. poliste olsa aracınızın bir yerine zarar veremezler çaktırmadan kameraya çekin ce hakkında suç duyurusunda bulunun. haneye tecavüz.
suç ise TCK ya göre değil kabahatler yasasına göre suç ve yazsın cezasını ama
özellikle dikkat hem ceza yazacak hem camınızdan kazıyacak kesinlikle affetmeyin

Mesaj Tarihi: 11 Haziran 2012 Saat 16:03

burada hiç filmin numarasına bile bakmıyorlar araçta film varsa direk 154 tl birde 1 hafta süre veriyor gidip söktürdüğünü göstereceksin yoksa trafikten men :(

-------------

Mesajı Yazan: SZKR
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2012 Saat 10:23
Ben de daha dün yaptırdım cam filmi. Arka cam da dahil.. :S

Ruhsata işletme konusundan bahsetti bi arkadaş, bi araştırıcam bilgisi olan var mı bu konuda?

-------------
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17717&title=307m" rel="nofollow - PUG 307 XS - 2003, 1,6 Benzinli

Mesajı Yazan: 206x-line
Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2012 Saat 00:00
arkadaslar cam filmi yasak degil gazetelere cktı oyle bir kanun yok henuz yasak diye bir avukata kesilen 154tl cezayı mahkemeye vererek kazanmıs yani yasak degil

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 17 Temmuz 2012 Saat 01:03
ankara izmir arası 3 çevirmeye girdim 3. camlarda film var dedi filmler yasak değil dedim "biz şüpheli birini taşıdığını göremeyiz" dedi bende içimden sanki olsada tanıyosunuz anlında yazıyo sanki dedim
neyse 154 film mi yazalım dedi yoksa emniyet kemeri mi yazalım 72 dedi  (çorba da ha ucuzdu) ama devlete öderim daha iyi dedim emniyet kemerinden yedim hemde takılı iken

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net