Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yığılma sorunu?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=2314
Tarih: 30 Aralık 2024 Saat 17:18
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: yığılma sorunu?
Mesajı Yazan: beddri
Konu: yığılma sorunu?
Mesaj Tarihi: 23 Eylül 2008 Saat 20:47
ilginize şimdiden tekkür ederim.
2001 model pejo 206 tx 1.6 16v 57000 km de arac aldım.
bu aracda canımı sıkan bir sorun var belki sorunda olmayabilir ama size danışmak istedim.
aracımda alt devirlerde yığılma sorunu yaşıyorum şöyle acıklıyım seyir halinde yoldaki yavaşlama kasislerine gelipde yavaşladığımda kasisten gectikten sonra vitesi 2 düşdüğümde aracta yığılma bayılma oluyo yani daha önceki araclarımda hiç böyle olmazdı devirsizde kullanmıyorum ama neden olduğunu size danışmak istedim ?
 yardımcı olursanız cok sevinirim !!!!!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 23 Eylül 2008 Saat 20:54
1ncisi aracınızı başka bir 206 ile kıyasladınız mı?? yada şöyle söyleyim daha önce hiç bir 206 kullandınızmı?

2ncisi araçta LPG varmı?? debriyaj balatası değiştimi?? yığılma dediğiniz anda ekzosdan siyah duman atıyor mu?

3ncüsü Aracı aldıktan sonra hafif bakıma soktunuzmu??

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 23 Eylül 2008 Saat 21:15
Haşim abi tüm olasılıkları sölemiş zaten..

Mesajı Yazan: aoc
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2008 Saat 00:10
Haşim Abi pas geçti, aracınızda oksijen sensörü olmalı, onu bi kontrol ettirin + benzin pompası ve buna bağlı olarak enjektör v.s alt devirde motoru iyi beslemiyor olabilir...

-------------
More than love...
More than hate...
More than car...
More than love
It's a GTI (wrotten by myself)

Mesajı Yazan: TOLGA
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2008 Saat 08:34

ben genelde kasis sonrası ufak bi ara gazı ile önce 1 e hemen sonra 2 atıyorum,

yığılma bendede oluyor zaman zaman,

-------------
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI,
FETHİ ZOR,
SAHİBİ TEK...

Mesajı Yazan: asi_cocuk
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2008 Saat 10:28
ben buna yazmıcam böyle bi takıldığım forumda yazmıştım bamlandım sonra cevap vermicem usta 

Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2008 Saat 10:41
Orjinalini yazan: asi_cocuk asi_cocuk Yazdı:

ben buna yazmıcam böyle bi takıldığım forumda yazmıştım bamlandım sonra cevap vermicem usta 

Eğer konu hakkında bilgin var.. veya daha önce başına geldi böyle bir sorun ve çözdüysen.. bunu yazarak kimse seni banlamaz merak etme..

Mesajı Yazan: TOLGA
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2008 Saat 11:04
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Eğer konu hakkında bilgin var.. veya daha önce başına geldi böyle bir sorun ve çözdüysen.. bunu yazarak kimse seni banlamaz merak etme..
valla haşime katılıyorum, kimsenin böyle bi sebepten banlanacağını sanmıyorum, enteresan!!!

-------------
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI,
FETHİ ZOR,
SAHİBİ TEK...

Mesajı Yazan: asi_cocuk
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2008 Saat 11:06
bilgi vericek bi abi vardı yanımda 5 dk sonra gelcem dedi hala gelmedi

Mesajı Yazan: hsnsnr
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2008 Saat 11:43

bilgi vericek bi abi vardı yanımda 5 dk sonra gelcem dedi hala gelmedi

LOLLOLLOL

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2008 Saat 12:49
ufak bir bakım şart gibi ..hava filitresi ..eksoz bile tıkalı ola bilir bı servise goster

Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2008 Saat 23:32
 benzinle kullanıyorum lpg yok siyah duman atmıyo daha önce başka bir pejo 206 ile kıyaslamadım almadan önce bakıma girmiş yağ hava filitresi bujiler değişmiş ama baskı balata değişmemiş alırken baktırdığım pejo serviside baskı balata ile ilgili bişey söylemedi.

birde ustacım katalizör iptali düşünüyorum bunun bir zararı olurmu ?

Mesaj Tarihi: 25 Eylül 2008 Saat 10:21
Orjinalini yazan: beddri beddri Yazdı:

benzinle kullanıyorum lpg yok siyah duman atmıyo daha önce başka bir pejo 206 ile kıyaslamadım almadan önce bakıma girmiş yağ hava filitresi bujiler değişmiş ama baskı balata değişmemiş alırken baktırdığım pejo serviside baskı balata ile ilgili bişey söylemedi.

birde ustacım katalizör iptali düşünüyorum bunun bir zararı olurmu ?

Araç 2001 model ve 60.000 i bulmuş. Zaten katolik seramiği çoktan tıkanmıştır. Kat. şu anda %100 perf. ile çalışmıyor.
Yanlız bu modelde Arıza lambasının yanması söz konusumudur? ona bakmak ve araştırmak lazım.

Mesaj Tarihi: 25 Eylül 2008 Saat 10:44
evet bende aldığım ilk andan itibaren katalizörü söktürücem diye düşünüyorum ama işte arıza ışığı yanar mı yada yanmadan nasıl yapılabilir bu işlem veya yandıktan sonra söndürebilirmiyim cünkü onu orada yanar halde görmek sinirimi bozar ve başka bir arıza olduğunda sürekli yandığı için anlayamam :((
 bu konuda bilgisi olan var mı acaba yada yaptıran?

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2008 Saat 16:53
gti da katalizör iptalinde arıza ışığı yanmıyor muhtemelen sendede yanmaz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net