Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 anormal airbag fren abs

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23092
Tarih: 19 Haziran 2025 Saat 19:44
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 anormal airbag fren abs
Mesajı Yazan: sahin_transporter
Konu: 307 anormal airbag fren abs
Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2012 Saat 22:19
2004 model 307 xt aracımı bugün çalıştırdığımda anormal abs anormal fren anormal airbag yazısı çıktı,ekranda da yanıyor ,ibrelerde 0 da duruor fakat yolda giderken normale dönüyor sonra tekrar geri geliyor anlamadım akü kablosu çıkarığ 5 dk sonra tekrar taktım ama düzelmedi acaba sorun ne?yardımcı olabilirseniz sevinirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Engineering
Mesaj Tarihi: 18 Mayıs 2012 Saat 23:45
yolda 50 km/h hızın üzerine çıktığında mı uyarı geri geliyor:)

Mesajı Yazan: ttaylanaa
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2012 Saat 00:28

Geçmiş olsun.

şarj dinamosunun içindeki konjektörmüdür nedir o arızalanıyormuş. Dinamo fazla şarj ediyor ve beyin bu sıkıntıdan dolayı tüm saydıklarınızı iptal ediyor. Arıza lambalarını yakıyor göstergeler çalışmıyor. Araç Stop Stop diye uyarı veriyor.

Bir oto elektirikciye gidip dinamonun değerlerini ölçtürün. Değerler 15 in üzerinde olmamalı. Sorunu çözerken ustanızı iyi seçin.

Mesaj Tarihi: 22 Mayıs 2012 Saat 23:00
Bugün aracımı gösterdim aynen arkadaşımın dediği gibi şarj dinamosunun içindeki konjektör arızalıymış değişmesi gerekiyormuş şimdi parça bekliyoruz..... değerleri ölçtüğümüzde 15 in üzerine çıktı. Şimdi farlar açık dolaşıyorum umarım daha kötü bişey olmaz.... verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2012 Saat 09:36
bana da akım ile ilgili sorun gibi geldi. Daha önce de abs hatası alıyordum, aküyü değiştince düzelmişti.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2012 Saat 10:51
Arızanın bulunmasına sevindim... Dinamo Japon muymuş bide parça temin ederken zorlanıyorlar . Umarım işinde uzman birisine gitmişsinizdir.
Geçmiş olsun.

Mesaj Tarihi: 25 Mayıs 2012 Saat 23:00
evet parça bulamıyoruz bir türlü internette var ama uymaz diyor usta neye göre parçayı sipariş etmemiz gerekir neye dikkat edelim seri numarası falan varmış galiba:S lütfen yardım

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2012 Saat 11:15
Orjinalini yazan: sahin_transporter sahin_transporter Yazdı:

evet parça bulamıyoruz bir türlü internette var ama uymaz diyor usta neye göre parçayı sipariş etmemiz gerekir neye dikkat edelim seri numarası falan varmış galiba:S lütfen yardım

Tekrardan geçmiş olsun...

Benim bobinde japonmuş birşey uydurana kadar burnumdan geldi.Hyundai accent de kullanılan parça uyuyormuş diye hatırlıyorum ama tam emin değilim bir daha o usta ilede muhatab olmak istemiyorum...

Başta ustanızı iyi seçin derken sizi uyarmak istemiştim. Herzaman aynı şey oluyor... Sanki bilinmiyor bu araçlarda sıkıntılı bir parça olduğu baştan müşteri uyarılmıyor, yada gidip parça varmı yokmu bakılmıyor...

İşin ortasına gelindiğinde ya bu araçlarda o parça sıkıntılı inş bulabiliriz deniliyor ama bu lafı duyduğunuzda iş işten geçmiş oluyor.   

Sizin ustanızı kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın... Yenisini alımayı düşünün parçaya ulaşamıyorsanız.

Mesajı Yazan: mustigiz
Mesaj Tarihi: 07 Eylül 2012 Saat 12:01
Orjinalini yazan: ttaylanaa ttaylanaa Yazdı:

Geçmiş olsun.

şarj dinamosunun içindeki konjektörmüdür nedir o arızalanıyormuş. Dinamo fazla şarj ediyor ve beyin bu sıkıntıdan dolayı tüm saydıklarınızı iptal ediyor. Arıza lambalarını yakıyor göstergeler çalışmıyor. Araç Stop Stop diye uyarı veriyor.

Bir oto elektirikciye gidip dinamonun değerlerini ölçtürün. Değerler 15 in üzerinde olmamalı. Sorunu çözerken ustanızı iyi seçin.

merhaba bu sorun için sizin önereceğiniz bir usta var mıdır ?

teşekkürler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net