Kontrol panel - Özellikler - Sorun var
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21268
Tarih: 05 Ağustos 2025 Saat 05:23 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Kontrol panel - Özellikler - Sorun var
Mesajı Yazan: Enerji_YC
Konu: Kontrol panel - Özellikler - Sorun var
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2012 Saat 16:31
Sn. Forum yöneticileri Kontrol panelde bulunan "özellikleri belirleyin" sayfasında daha önce yer alan "imza altına resim ekleme" vb. kısımlar şu anda nedense görünmemektedir. Bu konunun, "üyelik onayı" ile ilgili bir durumdan kaynaklanmış olduğunu düşünmekteyim. Oysa istenen bilgiler girilmiştir ve yine de o kısımlar görünmemektedir. (İstenen bilgilerde doğum günü ve yılını yazdığımızda yaşımız zaten belli olmaktadır. ancak "yaşınızı belirtiniz" kuralı ayrı şekilde üyelik ön şartı gibi görünmektedir) Konu hakkında bilgilerinizi rica ederim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2012 Saat 18:44
avatarlarda yok olmuş, hayırdır. forum revizemi ediliyor yoksa
|
Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2012 Saat 18:46
Düzelmesini bekleyelim genel bir sorun kişiye ait değil yani hepimizde aynı görünüyor :)
|
Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2012 Saat 20:19
Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2012 Saat 23:08
06ÖzGüR06 Yazdı:
Düzelmesini bekleyelim genel bir sorun kişiye ait değil yani hepimizde aynı görünüyor :) |
konu açamıyorum konulara mesaj yazamıyorum benden kaynaklandığını sandım ama sanırım forumda temizlik var
|
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2012 Saat 23:12
temizlikten ziyade sorun var yine.. geçen hafta sorun giderilmişti ne yazık ki yine aynı durumla karşı karşıyayız.. tez zamanda düzelir inş. forumumuzu rahat bırakmayacaklar anlaşılan arkadaşlar..
ELEMTERE FİŞ KEM GÖZLERE ŞİŞ... (kimse lütfen dile getirmesin büyük harflerle yazdığımı.. farkındayım bağırıyorum bu kişilere)..
|
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2012 Saat 23:31
cigdemilker Yazdı:
temizlikten ziyade sorun var yine.. geçen hafta sorun giderilmişti ne yazık ki yine aynı durumla karşı karşıyayız.. tez zamanda düzelir inş. forumumuzu rahat bırakmayacaklar anlaşılan arkadaşlar..
ELEMTERE FİŞ KEM GÖZLERE ŞİŞ... (kimse lütfen dile getirmesin büyük harflerle yazdığımı.. farkındayım bağırıyorum bu kişilere).. | kim ne istiyor olabilirki,
|
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2012 Saat 23:49
mesajları cevap yaz ile veya alıntı ile yazıyorum sanki evimin elektiriği kesilmiş mum ışığında oturuyor gibiyim o derece alışmışım bu foruma
|
Mesajı Yazan: Ali
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2012 Saat 00:31
Sunucuyu resetledik. Uzun zamandır kapanmayan sunucu beyni sulanmış açık olarak ney birşeykilde. Şuanda sorun yok. İyi forumlar.
------------- Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2012 Saat 02:05
düzeldi çok hızlı peugeot forum GTİ :))) emeğinize sağlık
|
Mesajı Yazan: GiTaRRa
Mesaj Tarihi: 28 Ocak 2012 Saat 02:09
çok sorunlar var şuan bildiğiniz gibi değil
------------- Peugeot 106 XR.. 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA
|
|