Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Brake fluid level low basina gelen varmi acaba?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21185
Tarih: 08 Kasım 2025 Saat 11:12
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Brake fluid level low basina gelen varmi acaba?
Mesajı Yazan: erdal_comak
Konu: Brake fluid level low basina gelen varmi acaba?
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2012 Saat 14:52
arkadaslar bir kac ozel servise goturdum cozumu bulamadilar ust yag kutusunu degistim yine ayni stop lambasi yanip sonuyor yardim edersenz yada basina gelen varmi aracim 307 1.6 xr 2003

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erdal_comak
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2012 Saat 14:56
Orjinalini yazan: erdal_comak erdal_comak Yazdı:

arkadaslar bir kac ozel servise goturdum cozumu bulamadilar ust yag kutusunu degistim yine ayni stop lambasi yanip sonuyor yardim edersenz yada basina gelen varmi aracim 307 1.6 xr 2003

abs calisiyor ve fren yagi normal 

Mesajı Yazan: Kemanyak
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2012 Saat 19:52
Fren yağ müşürü oksitlenmiş olabilir soketleri uygun bir temizleyici ile temizle ardından BSİ giriş soketlerini de temizlersen iyi olur. En son ise akü kutup başlarını sök. 3 dk bekle tak... umarım düzelir.

-------------
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2012 Saat 22:24
wd 40 la soketleri temizleyin abimin dediği gibi sonrada reset atın.

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2012 Saat 23:45
wd 40 aşırı kir topluyor ilerde yine sorun olmazmı ? balata spreyi nasıl pas ve kir sökme özelliği var diye biliyorum

Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2012 Saat 00:18
Orjinalini yazan: djchaos djchaos Yazdı:

wd 40 aşırı kir topluyor ilerde yine sorun olmazmı ? balata spreyi nasıl pas ve kir sökme özelliği var diye biliyorum

Balata spreyi  yağlanan parçaları temizlemek için kullanılıyor.Asıl kullanım amacı fren diskini yağlardan diğer kayganlaştırıcı maddelerden arındırmak ve sürtünmeyi artırmaktır.

WD 40 hem pas sökücü hem de yağlayıcıdır yani paslı yüzeyi temizlerken aynı zamanda tekrardan oksitlenmesini önlüyor.Smile  Ben akü kutup başlarına uyguladım gayet güzel tavsiye ederim. Akü kutup başına gres yağı sürmek filan gereksiz.

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2012 Saat 09:16
Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

Balata spreyi  yağlanan parçaları temizlemek için kullanılıyor.Asıl kullanım amacı fren diskini yağlardan diğer kayganlaştırıcı maddelerden arındırmak ve sürtünmeyi artırmaktır.

WD 40 hem pas sökücü hem de yağlayıcıdır yani paslı yüzeyi temizlerken aynı zamanda tekrardan oksitlenmesini önlüyor.Smile  Ben akü kutup başlarına uyguladım gayet güzel tavsiye ederim. Akü kutup başına gres yağı sürmek filan gereksiz.

abi yine bizden önce yetiştin.WinkLOL

Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2012 Saat 10:42
Orjinalini yazan: yavuz25 yavuz25 Yazdı:

Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

abi yine bizden önce yetiştin.WinkLOL

LOLLOL

Mesajı Yazan: BEYAZ
Mesaj Tarihi: 07 Şubat 2012 Saat 23:05
el frenının  altındaki sivici değiştirin sorun düzelir..bu sorun 406 lardada oluyor..sviç 406da  orjinali 7 tl ama sizin arabanınki kaç paradır bilemıyeceğim.

Mesajı Yazan: ANTALYALI
Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2017 Saat 13:26
arkadaşlar merkez üst hidrolük depo müşürü arızalı depo komple değişiyor 90tl gibi kolay gelsin

-------------
ANTALYALI

Mesajı Yazan: aykutbayram1996
Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2017 Saat 19:14
Benim 206 yanip sonuyordu devir dusunce sorunu yag musuru ve yag filtresini degistirerek buldum.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net