Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aracın üstünde kar var;)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21133
Tarih: 13 Ekim 2025 Saat 18:58
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Aracın üstünde kar var;)
Mesajı Yazan: rhcpeppers
Konu: Aracın üstünde kar var;)
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2012 Saat 18:26
arkadaşlar aracın üstünde yogun kar var. Temizlemeye calıstım ama elim kolum dondu. buzlanmada var hafiften. kolay kolay eriyecek türden değil. Tuz döksem zararı  olurmu? Veya ne tavsiye edersiniz.

-------------
206 XT 2000 1.6 siyah

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Sönmez
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2012 Saat 18:43
sıcak su:)

-------------
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi

Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2012 Saat 18:57
Sıcak su olmaz ılık  su olur.Wink Oda sıcaklığındaki su.

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2012 Saat 19:00
Orjinalini yazan: rhcpeppers rhcpeppers Yazdı:

arkadaşlar aracın üstünde yogun kar var. Temizlemeye calıstım ama elim kolum dondu. buzlanmada var hafiften. kolay kolay eriyecek türden değil. Tuz döksem zararı  olurmu? Veya ne tavsiye edersiniz.

dök dök tuzu dök abi sonrada iyi bir boyacıdan randevu al komple boyanacak arabam var gelsem kaça boyarsın diye.LOLKabartır atar.Karoser çürümelerinede neden olan bir tür tuzdur.WinkNereden aklına geliyor abi böle enteresan fikirler.LOLLOLLOLBig smileBig smile

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2012 Saat 19:02
Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

Sıcak su olmaz ılık  su olur.Wink Oda sıcaklığındaki su.
ClapMusluğa hortum bağlayıp su sıksan bile açar.WinkAma hava soğuksa yine don yapacağı için gerek olmadığını düşünüyorum.Wink

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2012 Saat 19:04
Orjinalini yazan: yavuz25 yavuz25 Yazdı:

dök dök tuzu dök abi sonrada iyi bir boyacıdan randevu al komple boyanacak arabam var gelsem kaça boyarsın diye.LOLKabartır atar.Karoser çürümelerinede neden olan bir tür tuzdur.WinkNereden aklına geliyor abi böle enteresan fikirler.LOLLOLLOLBig smileBig smile

LOLLOL

Mesajı Yazan: rhcpeppers
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2012 Saat 19:10
oda sıcaklıgında suyu nerden indirecem arabaya;) gideyim benzinlikte bi su tutturayım  en iyisi

-------------
206 XT 2000 1.6 siyah

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2012 Saat 19:12

oda sıcaklıgında suyu nerden indirecem arabaya;) gideyim benzinlikte bi su tutturayım  en iyisi
yine donar, heryere su gireceği için felaketin boyutu büyür.Hiç ellemeyin.Öyle kalsın.Ama bir tavsiye vereyim Açacağınız kapıların araçtaki fitillerine pamukla vazelin yada antifirizli cam suyu sürün.Wink

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2012 Saat 19:16
Orjinalini yazan: yavuz25 yavuz25 Yazdı:

yine donar, heryere su gireceği için felaketin boyutu büyür.Hiç ellemeyin.Öyle kalsın.Ama bir tavsiye vereyim Açacağınız kapıların araçtaki fitillerine pamukla vazelin yada antifirizli cam suyu sürün.Wink

Thumbs Up

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2012 Saat 19:17
cam suyuna konulan kışlık sıvılardan fısfıs kutusuna koyup sıkın buza 1-2 dk sonra lastik silgi ile temizleyin 

Tuz çizebilir

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2012 Saat 19:18

Mesaj Tarihi: 17 Ocak 2012 Saat 19:51
Orjinalini yazan: ScHerZo ScHerZo Yazdı:

cam suyuna konulan kışlık sıvılardan fısfıs kutusuna koyup sıkın buza 1-2 dk sonra lastik silgi ile temizleyin 

Tuz çizebilir

tuzun çizmesi en hafif etkisi olur.İsterseniz boyaya belli bir süre tuz dökün bırakın suyla erisin.Bakalım boya ne oluyor.LOLDenemesi bedava.Tongue

Mesajı Yazan: GiTaRRa
Mesaj Tarihi: 18 Ocak 2012 Saat 00:28
tuz olurmu yaa :) ben kapı  fitillerine genelde donmaması için sprey yağ sıkarım mantıksız derim kendime ancak tuz tamamen intihar dostum bırak kar dursun yaa aracımı görsen.ön cam arka cam açık kalan heryer kar hee dikiz aynalrda açık yani onem vermiyorum karın sıkıntısı olmaz dursun ya :) 

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net