Forum Erişim Sorunu
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
Forum Tanımlaması: Peugeot Türkiye forumları ve web sitesiyle alakalı tüm duyuru, öneri, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21102
Tarih: 22 Kasım 2024 Saat 12:47 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Forum Erişim Sorunu
Mesajı Yazan: Ali
Konu: Forum Erişim Sorunu
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2012 Saat 13:33
herkese merhaba ; Son 2 3 gündür forumda aşırı yüklenmeden dolayı sorunlar yaşıyoruz. Bunun sebebi saldırılar ve veya çok yüksek hit olabileceğini düşünüyoruz. Forumda açmış olduğunuz bazı konular silinmiş olmasının sebebi Siteyi 2 gün geriye çekmiş olmamızdır. Silinme sebebinin siz değerli üyelerimizin hatasından olmadığıni bilmenizi istiyoruz. Sıkıntıların aşınması için çabalarımız devam etmekte. Anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dileriz.
Ali PT Yönetim.
------------- Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ibrahim YILDIZAK
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2012 Saat 19:01
Meyve veren ağaç taşlanır kanaatindeyim.
-------------
01 COA 084 ARh(+)
|
Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2012 Saat 20:27
Neden saldırı olurki.Yardım formuna neden saldırılır.Anlamıyorum ya.
|
Mesajı Yazan: nurinuri58
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2012 Saat 22:06
ya dünden beri canım çıktı. formu yeni kullanıyorum zar zor bi konu açtım.sabahtan beri arıyorum nereye gitti bu konu diye o da kaldırılmış :) bu ara pc çöktü. girmeye çalışıyorum förma çok yavaş bende pc den şüpheleniyordum. canımçıktı. neyse en kısa zamanda düzelmesi dileğiyle saygılar.
------------- bir nuri bir 206
|
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2012 Saat 00:24
şu an sorunlar yaşıyorum.Çok yavaş açılıyor konular bazende hiç açılmıyor hata alıyorum.Bir an önce düzelse iyi olacak.Uğraşan abiler arkadaşlara teşekkürler.
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2012 Saat 14:24
yavuz25 Yazdı:
Neden saldırı olurki.Yardım formuna neden saldırılır.Anlamıyorum ya. |
Bizde kiskanan, cekemeyen ve her ortamda birbirinin ayagini kaydirmaya calisan coktur.
|
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2012 Saat 14:43
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2012 Saat 16:31
Ne saldırısı tamamıyla serverin yoğun olmasıyla alakalı, saldırı olan site ya hiç çalışmaz yada hiç açılmaz. böyle bir siteyi kim neden saldırsın.
|
Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2012 Saat 16:39
kamil34 Yazdı:
Ne saldırısı tamamıyla serverin yoğun olmasıyla alakalı, saldırı olan site ya hiç çalışmaz yada hiç açılmaz. böyle bir siteyi kim neden saldırsın. |
+9999999
Serverları kontrol edemiyorum, dns ler iyi dönüyor ama cidden ya yapı değişikliğinden ya da alt yapıdan kaynaklı bir yavaşlık var.
------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|
Mesajı Yazan: feline
Mesaj Tarihi: 19 Ocak 2012 Saat 17:17
ne saldırısı be kardeşim merkez bankası internet sitesimi burası,serverdan dır
------------- 206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON
|
Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 20 Ocak 2012 Saat 00:44
20 01 20122 şu an eskisinden daha hızlandı bende bazı konularımı silinmiş buldum sorun düzelsinde varsın tüm konularım silinsin yine açarım yeterki biz peugeot türkiyesiz kalmayalım
|
|