Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ACİL yardımm !!

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20991
Tarih: 06 Ağustos 2025 Saat 20:05
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: ACİL yardımm !!
Mesajı Yazan: yigidow06
Konu: ACİL yardımm !!
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2012 Saat 21:06
Arkadaşlar iyi akşmlar arkadaşm arabasını bir arkadaşna vermş bi süreliğine araba yolda kalmış güya çekerken arabayı halatı yanlş yere bağlamışlar radyatörü delmişler böyle bişey nasıl olur ? bir de  tamircide tıpa gibi bişey yaptı demiş 2 yere 25erden 50 tl ye varmı böyle bi uygulama ??? hemen cevaplarınızı bekliyorum

-------------
ygtahmtkrks

Cevaplar:
Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2012 Saat 21:16
dostum radyatöre tıpa takılması gibi birşey olamaz.Sadece kaynak yapılır.WinkHem nereye bağlamışlarki radyatör delinmiş,olurmu öyle şey?Ya hakkaten tam acemiymişler yada başka birşey olmuştur.

Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2012 Saat 22:18
aynen ya bende öyle düşünüyorm kaldırıma falan çarptılar veya bu mantarlara falan çıktılar gibi gelio yani nereye bağlayablrde delinir ki ya . o kaynak olayını da buldum eyv kardesm

-------------
ygtahmtkrks

Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2012 Saat 22:27
Kesin başka birşey vardır aracı çekeyim derken radyatörü deleni hiç görmedim.Big smile  

Ama halatın kancasını radyatör hortumuna taktılarsa o da ayrı bir durum tabi.Big smile 

Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2012 Saat 23:46
imkansızı başarmak olur o ya :) neyse halletmişler şmdi allahtan başka bi yere bağlamamışlar :)))

-------------
ygtahmtkrks

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2012 Saat 23:56
Arkadaş ne yapmış bilmiyorum ama bence olabilesi çok iyi bir yeri denemiş. Radyatör nispeten bir motor-turbo gibi aksamlar daha ucuz.

Tıpa olayıda ilginç. oraya konsa konsa şarap tıpası konur oda zamanla buhar basıncından atabilir.

Bir arada ufak delikler için kırmızı biber fln koyarlardı Türk milletinden ben herşeyi beklerim.

Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2012 Saat 19:22
Orjinalini yazan: ScHerZo ScHerZo Yazdı:

Arkadaş ne yapmış bilmiyorum ama bence olabilesi çok iyi bir yeri denemiş. Radyatör nispeten bir motor-turbo gibi aksamlar daha ucuz.

Tıpa olayıda ilginç. oraya konsa konsa şarap tıpası konur oda zamanla buhar basıncından atabilir.

Bir arada ufak delikler için kırmızı biber fln koyarlardı Türk milletinden ben herşeyi beklerim.
kırmızı biber öyle bir tıkarki motordaki su kanallarını ve radyatörünü vidanjör bile açamaz.Big smile

Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2012 Saat 19:23
Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

Kesin başka birşey vardır aracı çekeyim derken radyatörü deleni hiç görmedim.Big smile  

Ama halatın kancasını radyatör hortumuna taktılarsa o da ayrı bir durum tabi.Big smile 
Abi ne demiş atalarımız; "Hesap bilmeyen kasap,ne bıçak bırakır ortada ne de masat."Aynı hesap.Big smile

Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2012 Saat 21:44
Orjinalini yazan: yavuz25 yavuz25 Yazdı:

Abi ne demiş atalarımız; "Hesap bilmeyen kasap,ne bıçak bırakır ortada ne de masat."Aynı hesap.Big smile

aynen yaa Smile

-------------
ygtahmtkrks

Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2012 Saat 21:53

Clap

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2012 Saat 21:56
auuahauhau halatı iyiki direksiyona falan bağlamadılar radyotöre bağlamayı düşünen direksiyona da bağlardı :D

Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2012 Saat 22:06
Orjinalini yazan: xSOLOx xSOLOx Yazdı:

auuahauhau halatı iyiki direksiyona falan bağlamadılar radyotöre bağlamayı düşünen direksiyona da bağlardı :D

LOLLOLLOLLOLBig smile

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2012 Saat 22:16

LOLLOLLOLLOLBig smile
Komikmi gardaşşşşşşş nniye güldün gardaşşşşşşşşşş ? :P

Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2012 Saat 22:24

LOLLOLLOLLOLBig smile
Komikmi gardaşşşşşşş nniye güldün gardaşşşşşşşşşş ? :P
tarjikomik gardaşBig smile

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net