Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yetişkin Olmak...

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20796
Tarih: 22 Eylül 2025 Saat 01:27
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Yetişkin Olmak...
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Yetişkin Olmak...
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 00:33
"Yetişkin olmak buydu ; 200 km yapabilecek bir arabayla 60 km’nin üzerine 

çıkamamak..   (Jeux D'enfants)"

Bir filmden alıntı söz ama gerçekten çok anlamlı buldum... beğenilerinize artık..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 00:39
Sorumluluk alma anlamında galiba yani kimseyi riske atmamak Big smile

Zaten insan sorumluluklarının bilincinde ise o artık bir yetişkindir bana göreBig smile

Mesajı Yazan: GiTaRRa
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 00:41
aslında cümle başından sonuna kadar saçma gibi olsada düşününce gayet güzel ve anlamlı söz..

-------------
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 00:43
belirttiğim gibi filmden alıntı. sahneyi canlandırırsanız göz önünde mükemmel bir söz... 

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 00:47
-Aaaa... Hasan emmi gene mi sen? Ne zaman Emineye niyetlensem, karşıma sen çıkıyorsun. Sonunda senin başına bi kaza gelecek ama, du bakalım...  

Rahmetli Kemal Sunal - Tokatçı filminden... LOL  Saygıyla anıyoruz... 

Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 00:53
Manası derin , ben adama bilezik gibi geçiririm manası gelirLOLLOLLOL şaka bir yanna çok doğru bir söz ama lafın ucu bana dokunuo o ayrı ,Big smile biraz hız merağı var ne yazikkiOuch

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 00:55
Birşey sorabilirmiyim  Jeux D'enfants bu nedir ? Big smileLOL

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 00:58
Orjinalini yazan: Üçyüzaltı Üçyüzaltı Yazdı:

Manası derin , ben adama bilezik gibi geçiririm manası gelirLOLLOLLOL şaka bir yanna çok doğru bir söz ama lafın ucu bana dokunuo o ayrı ,Big smile biraz hız merağı var ne yazikkiOuch

hangimizde yok ki.. bir musibet bin nasihat misali akıllanmayız etrafımızdaki onca olayları gördükten sonra. illa yaşayacağız. allah kimseye yaşatmasın. 

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 01:01

Birşey sorabilirmiyim  Jeux D'enfants bu nedir ? Big smileLOL

ne demek.. memnun olurum ilginizden ötürü teşekkür ederim. 
Jeux Denfants - filmdeki sözü söyleyen ya da sahnesi çekilen kişi (aktör)..

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 01:04
Ben teşekkür ederim bilgilendirmeniz için  , demek insanmış isimmiş yani Big smileLOL

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 09:55
ayağımı eskisi gibi gaza basmıyorum aracı zorlayıp makaslara girmiyorum trafikte kurallara uymak için hız limitlerine dikkat etmek için elimden geleni yapıyorum galiba ben yaşlanıyorum :))))  buda benden olsun

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 10:18
Hız sevgisi birçoğumuzda var.Tehlikeli bir şey ancak bazen gaflete düşebiliyor insan.Çok sevdiğim bir abim şöyle demişti;"Önce kendi frenine,sonra arabanın frenine basacaksın..."Wink

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 10:24
Tayip bizi sevio ondan benzinin fiyatı böyle düşünsene 1tl olduğunu kazalar 3 misli artmassa bişe bilmiyorum Big smileBig smilebende tayibin sayesinde yetişkin oluyorum gaza basmıyorum hatta basamıyorum bazen benzin ışığı yada lpg ışığı kırmızı yanınca gecen baban arabaya bindi bu kırmızı ışıklar ney oluo özellikmi bu ne dedi hep yanıyor bunlar dedi LOLLOLTayip herkesi yetişkin yapacak merak etmeyin az kaldı Big smile

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 10:40
Yakıtın fiyatını artırmak yerine başka şeyler yapsa iyi olur.

İnsanlar artık sadece araba almak için çalışıyor.Big smile

Bir de ehliyet almayı zorlaştırsın zaten o zaman daha az trafik canavarı olur.Trafiğe çıkan sayısı da azalır.Acilen birşeyler yapmaları lazım.Yoksa önünü alamazlarBig smile

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 10:45
Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

Yakıtın fiyatını artırmak yerine başka şeyler yapsa iyi olur.

İnsanlar artık sadece araba almak için çalışıyor.Big smile

Bir de ehliyet almayı zorlaştırsın zaten o zaman daha az trafik canavarı olur.Trafiğe çıkan sayısı da azalır.Acilen birşeyler yapmaları lazım.Yoksa önünü alamazlarBig smile
Valla abim ehliyeti olupta aklı olmayan o kadar insan trafikte dolanıyorki.Afedersin ama adam insan diye geçiniyor ama hayvanın ta kendisi.Refüjden hızla gelen arabanın üstüne atlayıpta geçmeye çalışan şöföre ne denir bilmiyorum.Angry

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 10:47
Harbiden yav parasının olup olmadığı arabasında anlaşılıyor adamın artık Big smileLOL önümde şimdi yılbaşı bileti duruyor bi çıkarsa araba koleksiyonu yapmassam Smileehliyet zorlaştırılmasıda çözüm olmaz olay eğitimde eğitim şart mesala ben trafiğin oldu yerde tehlike oluşturabildim yerde ayamı gaz çekerim ama bazısı var boduslama gidiyor , 

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 10:50
Önüne bakıp araba sürmekle şöför olunmaz bir şöför aynı anda sağı , solu , önündeki ve arkasındaki olmak üzere 4 araba sürer frene ayanı atmadan dikize bakar sağa çıkmadan sağ aynasına sola çıkmadan sol aynasına önündekini takip ederken mesafesine dikkat eder işte söför budurSmile

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 10:54

Önüne bakıp araba sürmekle şöför olunmaz bir şöför aynı anda sağı , solu , önündeki ve arkasındaki olmak üzere 4 araba sürer frene ayanı atmadan dikize bakar sağa çıkmadan sağ aynasına sola çıkmadan sol aynasına önündekini takip ederken mesafesine dikkat eder işte söför budurSmile
ClapClap

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 10:54
Haberlerde gördünüz mü  orta yaşlarda bir kadın aracıyla,  erkek sürücünün kullandığı aracına arkadan çarpmış adamı görmeniz lazım gözü dönmüş gibiydi kadına saymadık küfür bırakmadı Big smile Kadıncağız da arabayı bırakıp gitti orda.Unhappy

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 10:55

Harbiden yav parasının olup olmadığı arabasında anlaşılıyor adamın artık Big smileLOL önümde şimdi yılbaşı bileti duruyor bi çıkarsa araba koleksiyonu yapmassam Smileehliyet zorlaştırılmasıda çözüm olmaz olay eğitimde eğitim şart mesala ben trafiğin oldu yerde tehlike oluşturabildim yerde ayamı gaz çekerim ama bazısı var boduslama gidiyor , 
eskiden insanın mali durmunu giysilerinden anlarlardı şimdi millet arabasına bakıp mali durumunu söylüyor.LOLKızlar bile arabaya göre muhattap oluyor senle ya.TongueLOLBig smile

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 10:56

bilete birşey çıkarsa kolleksiyonundaki arabalardan bizide görürsün artık.TongueAma yenilerinden isterim çok antika sevmiyim.TongueBig smileLOL

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 11:19
Big smile Trafik karışık koltun yanına bi haydar koymak lazımLOL gecen ben gördüm öyle birşey pes dedim kadın sürücü park yerinden iki aracın arasından cıkarken öyle bi çıktıkı deme gitsin Confused park yerinden çıkarken arkasına bakmadan geriye taktı gazı kökledi aramın birin kendi aracı ile arkadaki aracın tamponunun arasına sıkıştırdı Shocked adam sövse haklı ya, bide camı acmış pardon arkama bakmadım görmedim sizi dio layn arkana bakmadan nası çıkıyon iki aracın arasından LOL

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 11:21
Ayıpsın forum üyelerinin hayellerini gerçek edecem hayaldi gerçek oldu olacak Big smile eski derken 2000 model bir ferrari işini görürmü Big smile

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 12:05

Ayıpsın forum üyelerinin hayellerini gerçek edecem hayaldi gerçek oldu olacak Big smile eski derken 2000 model bir ferrari işini görürmü Big smile
2005 den aşağı ferrari sevmiyim.LOLBig smileLOL

Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2011 Saat 12:05

Big smile Trafik karışık koltun yanına bi haydar koymak lazımLOL gecen ben gördüm öyle birşey pes dedim kadın sürücü park yerinden iki aracın arasından cıkarken öyle bi çıktıkı deme gitsin Confused park yerinden çıkarken arkasına bakmadan geriye taktı gazı kökledi aramın birin kendi aracı ile arkadaki aracın tamponunun arasına sıkıştırdı Shocked adam sövse haklı ya, bide camı acmış pardon arkama bakmadım görmedim sizi dio layn arkana bakmadan nası çıkıyon iki aracın arasından LOL
ya bana bayan sürücü deme ne olur ya deme bana bayan sürücü.Smile

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net