Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

peugeut partner 1.9 dizel

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Partner
Forum Tanımlaması: Peugeot Partner araçlarınız hakkındaki tüm arızalar ve çözümlerini paylaşabilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20764
Tarih: 22 Haziran 2025 Saat 21:53
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: peugeut partner 1.9 dizel
Mesajı Yazan: ibrahim_24
Konu: peugeut partner 1.9 dizel
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 00:58
bugün arabama mazot aldıktan sonra araba teklemeye ve beyaz duman atmaya başladı daha önceden böyle bi sıkıntı yoktu mazot aldığım yeri değiştirdikten sonra aniden oldu şimdiden cvp yazan arkadaşlara tşkler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 01:07
mazot çok  önemli.Bilmediğiniz yerden mazot almamak daha iyi.Ben mesela şehirdışında bile opetten başka almam çünkü bo-zu-yor.Lamba falan yandımı göstergede.

Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 01:13
Araç kaç km de ve yakıtı nerden aldınız?

Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 01:32
Ayrıcada formumuza hoşgeldiniz.

Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 01:41
Soruya cevap  verseydiniz size yardımcı olmaya çalışırdık Big smile

Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 09:41
Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

Soruya cevap  verseydiniz size yardımcı olmaya çalışırdık Big smile

Clap

Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 09:51
Orjinalini yazan: ibrahim_24 ibrahim_24 Yazdı:

bugün arabama mazot aldıktan sonra araba teklemeye ve beyaz duman atmaya başladı daha önceden böyle bi sıkıntı yoktu mazot aldığım yeri değiştirdikten sonra aniden oldu şimdiden cvp yazan arkadaşlara tşkler

Cevap sorunun içinde saklı her yerden yakıt alma.Bildiğin yerden depoyu fulle yada yakıt azsa aracı rölantide basarak yakıtı tüket yeni yakıt al.

-------------
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *

Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 12:04
araç 144000 de ve total den aldım alan arkadaşlar memnunlar ustaya gössterdim enjektörlerin sökülmesi gerektiğini söyledi araba rolantide çalıştığı zaman sarsılma ve duman atıyo acaba sıkıntısı ne olabilir şimdi tekrar mazot alacam po dan bakalım aynı sıkıntı devam edecek mi 

Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 12:04
Orjinalini yazan: yavuz25 yavuz25 Yazdı:

Ayrıcada formumuza hoşgeldiniz.

tşkler kardeş

Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 12:07

araç 144000 de ve total den aldım alan arkadaşlar memnunlar ustaya gössterdim enjektörlerin sökülmesi gerektiğini söyledi araba rolantide çalıştığı zaman sarsılma ve duman atıyo acaba sıkıntısı ne olabilir şimdi tekrar mazot alacam po dan bakalım aynı sıkıntı devam edecek mi 
şu enjektör temizleyiciler var sakın koyma!!! WinkBEn o zıkkımı koydum ve 0 motoru az daha yiyecektik.Koyduğumda kesinlikle dandik bir marka değildi.Wink

Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 12:08
mazotu opetten alın.Wink

Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 14:08
az önce yakıt aldım po dan şimdilik bişe yok birazdan bi tura çıkacam bakalım yine yapacak mı aynı şeyi 

Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 16:28

az önce yakıt aldığım yere gittim adama söledim benim arabaya koydukları yakıt excellium eurodiesel miş katkılı yakıt mış motoru falan temizliyomuş ondan öyle oldu dedi sonradan da bana yakıt tankımı temizletmei önerdei şu anda sıkıntı yok herkese tşkler

Mesajı Yazan: abdhakan
Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 17:15
bendede 1.9 partner var arkadaş gibi totoden aldım 50tl ile 160 km yaptım şi  şd karma şimdi po dan normal dizel(pro dizel) alacağım onu deneyeceğim

-------------
ABDHAKAN

Mesaj Tarihi: 25 Aralık 2011 Saat 17:17

az önce yakıt aldığım yere gittim adama söledim benim arabaya koydukları yakıt excellium eurodiesel miş katkılı yakıt mış motoru falan temizliyomuş ondan öyle oldu dedi sonradan da bana yakıt tankımı temizletmei önerdei şu anda sıkıntı yok herkese tşkler

yakıt tankını temizlet derken.ConfusedBilende konuşuyor bilmeyende.Offf öldürdü beni şu milletin uydurmaları.Angry

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2011 Saat 08:48
bende anlamadım yakıt tankının içerisindeki  pisliği temizliyomuş sorun hala devam ediyo haftasonu ustaya götürcem bakalım usta ne diyecek hadi hayırlısı

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2011 Saat 11:07
mazottandır o eğer yakıt almanızdan sonra başladıysa.Mazot filtresi falan değişir galiba.

Mesaj Tarihi: 27 Aralık 2011 Saat 13:06
bakalım haftasonu dananın kuyruğu kopacak :)

Mesajı Yazan: tayfundoner
Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2011 Saat 11:11
hocam mazot aldıgın yere çok dikkat etmelisin bilmedigin yerden asla mazot alma ben ucuz diye aldım başıma ne dertler açmıştı aldıgım mazotlar şimdi sadece full veya po 

-------------
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D
TYFN_DNR28@hotmail.com

Gurbetçi Çotanak 028

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2011 Saat 20:35
ben normalde po nun prodizelini satıyorum çok güzel mazot işte bi kerelik gittik aldık olanlar oldu ama anlamadığım bişe ar bu akşam 50 km civarı yol yaptım bi sıkıntı yok benim arabaya benzeyen araçlara bakıyom onlardanda aynı eksoz dumanı çıkıyo benim arabadanda şimdide o sıkıntı bitti debriyajdan ayağımı çektiğim zaman ses geliyo anlamadım gitti ne pejoymuş bu abi :)

Mesaj Tarihi: 28 Aralık 2011 Saat 20:45
Abim debriyajdan nasıl bir ses geliyor.Ayrıntı verirmisin.

Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2011 Saat 09:04
çok hafif tak tak tak yapar gibi bi ses geliyo dururken debriyaja bastımı kesiliyo çektimi geliyo

Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2011 Saat 15:42
ErmmValla düşünüyorumda birşe bulamadım.Nasıl vurma böyle sertmi?

Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2011 Saat 19:41
yok sert değil çok az bi ses motor ısındıktan sonra oluyo genelde

Mesaj Tarihi: 29 Aralık 2011 Saat 21:44
Video olsa çok iyi olur.

Mesajı Yazan: EmrahPartner
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2015 Saat 19:55
Merhaba arkadaşlar ve ustalar bende aranıza yeni katıldım aracıda yeni aldım 1.9D 2001 Model Partner benim sorunumda benzer ama biraz farklı

1 - Sabah aracımı çalıştırdığımda ilk 20 sn lik süre içinde hiçbir sorun ve tekleme yok motor gayet normal çalışıyor egsozdan dumanda yok 20 yada 25 sn dolduktan sonra araçta silkeleme ile birlikte devir saatinin dans etmeye başlaması ile egsozdan mahallede çamaşır asanları rahatsız edecek şekilde bir beyaz duman atmaya başlıyor duman atma işlemi motorla belli bir süre yol aldıktan sonra yani ısındıktan sonra sona eriyor motor ısınmasından sonra yine motordan belirli aralıklarla vuruntu sesi geliyor ama çok hissettirmiyor aracı (Motor Isındıktan Sonra) 4000 devire kadar basarak yükseltip test ediyorum fakat egsozdan ne beyaz ne mavi nede siyah bir duman çıkmıyor. Motor sogukken düşük devirde araç silkeleme yapıyor fakat devri yükseltirsem herhangi bir silkeleme olmuyor ornegin 3 ncu viteste 2500 deviri buldugumda ufak ta olsa motor sogukken silkeleme yok ama ayağımı gazdan cekersem veya deviri biraz düşürürsem ileri geri silkeleme var yakıtı Opetten alıyorum işin gerçeği bir çok forumda dolaştım benzer sorunları enjektörlerden yaşayıp katkı maddesi koyarak çözenlere denk geldim ama kaş yapayım derken göz çıkartmak istemiyorum bu sorunu çözen yada başına gelen birileri varsa muhakkak paylaşmışlardır diye düşünerek forumdan fikir almak istedim teşekkürler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net