206 ya yapılabilecek sade ama çekici oynamalar ?
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20581
Tarih: 24 Ağustos 2025 Saat 06:21 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 206 ya yapılabilecek sade ama çekici oynamalar ?
Mesajı Yazan: yigidow06
Konu: 206 ya yapılabilecek sade ama çekici oynamalar ?
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 00:14
arkadaşlar yeniyim burda ne nası yürüyo bilmiyorm yanlş bi yere yazıyorsam kusura bakmayn. Orjinal 206 aracım var xenon ve cam filmi hariç hiç bi makyaj yok . Motor da dahil ne gibi aksesuarlar arabayı sade olduğu kadar şık gösterir önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürleR __
------------- ygtahmtkrks
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 00:52
orjinal rc tipi uygun spoyler den başlaya bilirsin. rc ön tanpon. ve bunlara gidecek marşpiyerler takabilirsin. Cant durumun nasıl bilmiyorum. Aracını bir resmini koysan ona göre arkadaşlar daha iyi tavsiyelerde bulunabilir.
|
Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 01:23
GTI ön tampon RC tip arka spoiler Angel far 15'Sirocco veya 16'Ouragan orijinal Peugeot jant 206+ orijinal stop Ön-arka tampon kuşağı - kapı kolları - yan çıtalar gövde rengi boyama işlemi
------------- 206 Roland Garros 1,6 16V
|
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 13:48
Mesajı Yazan: toprak
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 15:08
17 jant - 40 lastik, kaput uzatma logo iptali, kaput hawalandırma, komple body kit, egsoz, spoiler, film, ses sistemi, devir saati, sis, angel, arka led stop, ön dar x-zenon, sis, xzenon, arka silecek dikleştirme, arka pug logo iptali, ben yaptım oldu :9
------------- FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
Mesajı Yazan: KenBlockJR
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 19:59
toprak Yazdı:
17 jant - 40 lastik, kaput uzatma logo iptali, kaput hawalandırma, komple body kit, egsoz, spoiler, film, ses sistemi, devir saati, sis, angel, arka led stop, ön dar x-zenon, sis, xzenon, arka silecek dikleştirme, arka pug logo iptali, ben yaptım oldu :9 |
adam sade diyor. bunlarla araç iğrenç bir hal alıyor bence.
------------- 206 Roland Garros 1,6 16V
|
Mesajı Yazan: MagicPerformance
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 20:03
Bence orjinal ebatında hafif güzel bir jant ve gti tamponları angel ve arka stoplar ve 1 diş torsiyon düşürmesi ile 5 cm yay en tadında tuningdir.
|
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 22:37
toprak Yazdı:
17 jant - 40 lastik, kaput uzatma logo iptali, kaput hawalandırma, komple body kit, egsoz, spoiler, film, ses sistemi, devir saati, sis, angel, arka led stop, ön dar x-zenon, sis, xzenon, arka silecek dikleştirme, arka pug logo iptali, ben yaptım oldu :9 |
aynen hocam sade olsn bunlar hem tefferrruatlı hem de arbnn hç bi orjnlliği kalmaz ...yine de sağolasın
|
Mesaj Tarihi: 15 Aralık 2011 Saat 22:38
umutrizaergen Yazdı:
Bence orjinal ebatında hafif güzel bir jant ve gti tamponları angel ve arka stoplar ve 1 diş torsiyon düşürmesi ile 5 cm yay en tadında tuningdir. |
üstat peki arabanın konforunda ne gibi bi değişiklik olur bu yay değişiminde
|
Mesaj Tarihi: 16 Aralık 2011 Saat 13:33
yigidow06 Yazdı:
umutrizaergen Yazdı:
Bence orjinal ebatında hafif güzel bir jant ve gti tamponları angel ve arka stoplar ve 1 diş torsiyon düşürmesi ile 5 cm yay en tadında tuningdir. |
üstat peki arabanın konforunda ne gibi bi değişiklik olur bu yay değişiminde |
o zaman 16 jant, 5cm yay 45 lastik farları karart. stopları karart ön arka sağ sol ince marcbieller den giydir.
|
Mesaj Tarihi: 16 Aralık 2011 Saat 13:46
bu jant ve yay konusunda ne hangi marka kaça, iyisi kötüsü önerileriniz nedir arkadaşlar ?
|
Mesaj Tarihi: 16 Aralık 2011 Saat 14:28
puglarda ofsetli jant için yeterli iç alan yok. ofsetli istiyosan ya çamurlukları şişircen ya da aracın baya bi yüksek kalcak. arka torksiyon olduğu için kamber olayı da yok. önlere kamber olayıda çok sakat. sen ofsetsiz weya 7 ofsetli bir janta yönel. mesela 205/45/16. marka şu olsun diyemicem. her markada farklı zewklere hitap eden modeller var. senin için boyutlar önemli
|
Mesaj Tarihi: 16 Aralık 2011 Saat 14:33
KenBlockJR Yazdı:
toprak Yazdı:
adam sade diyor. bunlarla araç iğrenç bir hal alıyor bence. |
iğrenç halmi ? bu bahsettiklerimi aracıma uyguladım. görmeden yorum yapma istersen
|
Mesajı Yazan: ysf_syfttn
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2015 Saat 15:24
toprak Yazdı:
KenBlockJR Yazdı:
toprak Yazdı:
adam sade diyor. bunlarla araç iğrenç bir hal alıyor bence. |
iğrenç halmi ? bu bahsettiklerimi aracıma uyguladım. görmeden yorum yapma istersen |
Fazla abartı bencede :)
------------- Sıkıntı Yok Herşey İdeal...
|
Mesajı Yazan: Samet Çetin
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2015 Saat 15:31
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=39059&title=yenilendik-06-lg-264-cin-mavisi
|
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2015 Saat 22:01
Gümüş Gri 206 varsa elinde ilk aklıma gelen gerçekten gümüş gri 206 ya yakışan 206+plus stopları 180 TL fiyatı var orjinal parçadır.Angel siyah tabanlı far 300-500 TL arasında gelip gider kaliteye göre.GTI Ön ve arka tamponlar bunların sayesinde araç hem pasif görüntüsünden kurtulur hemde ön tamponla sis farlarınız olmuş olucak.Ardından araca yakışan 14-15 bir jant atarsınız 15 düşünüyorsanız kesinlikle CC jant olmalı hem bilinen hem popüler hemde sade ve şık.14 düşünürseniz yakıştırmanız lazım piyasadan bir tane 14 jantta orjinalliği bozmamak adına tercih edilebilir ama seçenek azdır 14 ölçüde.Onun dışında plastik çıtalar orjinallik adına bence siyah kalmalı.Alman font app plaka pleksi plakalık vs. kullanarak yola devam edersiniz tercihe dersenizde RC spolier arkaya.Ayrıca 5cm yada 3.5 Cm yay da olsun 206 nın yüksek görüntüsü bazen güzel olan bütün şeyleri silebiliyor.Benim önerilerim bunlar.
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
Mesajı Yazan: Zagorka
Mesaj Tarihi: 08 Nisan 2015 Saat 22:15
Jant + yay + spoiler + çıtaları gövde rengine boyama ile çok daha iyi olur bence :) 
------------- Ww Sharan (K0455BA)(BG) BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR
EX CAR :
Peugeot 307 (16CSN72)
|
Mesajı Yazan: alihan59
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2015 Saat 14:42
jant yay egzoz ses sistemi o devir saati falan biraz apaçi işine kaçıyor bence
|
Mesajı Yazan: Adem Kurtuldu
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2015 Saat 23:18
Gti yada sisli tampon onlere yay rc spoiler bide 15-16 jant ince yanak lastik egzoz yada goruntu kafa yeter ustune bide duzgun kaliteli bi pasta cila on arka app plaka amerikan park ile on numara olur bir yere birakinca donup donup bakarsiniz... Liste kabarik olabilir ama yavas yavas keyifle toplaninca arac harika durur ve bana gore bir aracta olmasi gerekenlerdir
------------- #35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|