Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

arkadaşlar ne olursunuz bana yardım edin

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19635
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 18:47
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com


Konu: arkadaşlar ne olursunuz bana yardım edin
Mesajı Yazan: hikmet
Konu: arkadaşlar ne olursunuz bana yardım edin
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2011 Saat 18:34
s.a öncelikle herkese hayırlı çalışmalar dilerim.
benim sorunum peugeot 307 1.4 benzin+lpg li aracımda belli bir kilometre gittikten sonra (ortalama 5-10km) yag lambamın rolantide bile yanıp sömesi.lpg de oldugu zamanlar arada bir stop bile ediyor aracım aracımın devir saatinde direksiyonu sağ yada sol yapınca düşmesi bile görünüyo dolayısıyla yağ lambam yanıp sönüyor. atıyorum aracımın direksiyonuna hiç müdahale etmesem bile 5-10km sonra rolantide yanıp sönüyo yanıp sönüyo.bu araçla ilgili yapmadıgım hiç birşey kalmadı ne olur bana yardım edin yoksa motoru açtırıcam son olarak.
yağ pompamı değiştirdim,yağ sensörünü değiştirdim,yağ filtresi ,yağı aklınıza gelebilecek herşey kelebek kutusu beyini bile açtırıp kontrol ettirdim ama boş hepsi aynı.
bu araçtan artık çok sıkıldım ya ne olur ustalarımdan birileri bana yardım etsin.
jeneratör onarımı yaptığım için az çok bu işe yatkınım ama eminim motorda hiç birşey yok son olarak bazı ustalarım krangdan yapar dediler kafayı sıyıracam ya.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net