Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aracım trafıkten men edıldı....

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19331
Tarih: 09 Kasım 2025 Saat 04:32
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: aracım trafıkten men edıldı....
Mesajı Yazan: aşil16
Konu: aracım trafıkten men edıldı....
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 18:35
arkadaslar dun bursada cevırmeye gırdım,benden evraklarımı ıstedıler verdım aracta herhangı bır sey eksık degıl acıldurum cantası yangın tupu ne ararsan var memur sırf aracın arkasından ıkı egsoz cıkısı oldugu ıcın aracı tarfıkten men ettı egsozlar acık degıl yanı bagırmıyor, bana egsozları camlardakı fılmlerı sokturmem ıcın bır hafta ızın vardı arac bende memura anlatamadım derdımı gel egsozun sesını dınle dedım gerek yok dıyor,basım belaya gıdıcektı dun, ne yapmalıyım arkadaslar bır hafta ıcınde egsozu nasıl ayarlatıcam zaten ses cıkmıyor agsozdan 

-------------
5546158013
model 2000
206 xs

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 18:43
Film neyse de ilk defa mı çift egzoz araç görüyormuş adam :S çok saçma geldi bana. Çift egzozlu bütün spor arabaları men etsinler o zaman. Bazı arabaların fabrika çıkışları bangır bangır bağırıyor.

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 18:49
Bu ne dıngıl hayat bu sacma yasam tarzı bune cinslik anlamadım gttti ya.
Can sıkıntısmı ne bu yaptıkları

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesajı Yazan: feline
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 18:50
çok çok geçmiş olsun
edildi mi? edilecek mi ? onu tam anlayamadım

-------------
206 1.4 hdi feline 2006 model

EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON

Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 19:09
bizim doğuda görev yapan polislerimiz ne ile uğraşıyor;
bu dangalaklar can sıkıntısından ne ile uğraşıyor?

Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 19:24
Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

bizim doğuda görev yapan polislerimiz ne ile uğraşıyor;
bu dangalaklar can sıkıntısından ne ile uğraşıyor?
Yaşasın

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 19:52
honda s2000 ler fabrikasyon tek çıkış eksoz ama tek çıkışla dolaşanı göremedik
honda accord fabrikasyon tek çıkış ama çogu çift çıkışlı
bmw ler çogu tek çıkış ama m3 e benzetmek için çift çıkış takılıyor
bunlara ses eden yok
çok geçmiş olsun

araç şuan baglımı ? baglıysa karakoldan kagıt alıp aracını çıkaracaksın sanayide tek tarafı söktürüceksin ardından filmleri söküp yeniden muayeneye gireceksin sonrasında sana bi kagıt verecekler onuda getirip karakola teslim edeceksin

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesajı Yazan: Selim Engin EREN
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 20:16
geçmiş olsun.. kolay gelsin..

-------------
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 20:44
o eksozun birini çıkar ceza kesen memura ver nasıl istiyorsa o şekilde istediği yere monte eder.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 20:49
bu ne ya kafalarına göre işlem yapıyorlar artık,dostum vaktin varsa uğraş peşini bırakma böyle saçmalık mı olur ya.

-------------
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r

Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 20:54
geçmiş olsun arkadaşım

Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 21:42
Belki çorba parası şıkışmıştır Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 21:46
Orjinalini yazan: mimitt mimitt Yazdı:

bu ne ya kafalarına göre işlem yapıyorlar artık,dostum vaktin varsa uğraş peşini bırakma böyle saçmalık mı olur ya.

+1

-------------

Mesajı Yazan: altantezcan
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 22:05
Bu ne biçim adalettir piyasada onca modifiyeli araç varken şahinciler konya egsozlarla bağıra bağıra gezerken neden bize takar bu memurlar ??

-------------
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003

! Kara Kedi !

Mesajı Yazan: loiz
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 23:40
Orjinalini yazan: Alicangulpinar Alicangulpinar Yazdı:

Film neyse de ilk defa mı çift egzoz araç görüyormuş adam :S çok saçma geldi bana. Çift egzozlu bütün spor arabaları men etsinler o zaman. Bazı arabaların fabrika çıkışları bangır bangır bağırıyor.

trabzonda orjinal wrx sahibi bi adam camına yazı yazmıştı merak edip baktım meydanda,aracın özellikleri donanımları yazan kağıtta birde yetkili servis bandrolü imzası vardı..adam çift eksoz ve sesinden defalarca ceza yiyip illallah etmiş orjinal olduğunu kanıtlamak için böyle bir yol seçmişti..buyrun size karadeniz fıkrası..

-------------
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesajı Yazan: Platinium
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 23:52
Öncelikle geçmiş olsun kestiği ceza kağıdında filmi yazmıştır mutlakada egzozla ilgili bir ibare yazıyomu yoksa sadece filmden mi kesti eğer egzozla ilgili birşey yoksa cezayı yatır filmleri sök trafiğe aracı göster olay tamam

-------------
306 platinium 1.6 2000 Benzin

Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2011 Saat 23:56
öyle kafasına göre tarfikten men edemez 

Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2011 Saat 00:52

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

o eksozun birini çıkar ceza kesen memura ver nasıl istiyorsa o şekilde istediği yere monte eder.

Thumbs Up  Thumbs Up   Thumbs Up

Mesajı Yazan: harmus
Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2011 Saat 02:28

Orjinalini yazan: mimitt mimitt Yazdı:

+1

+1
Kesinlikle uğraşmanı tavsiye ederim.

-------------
Sevgiyle Kalın.

Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2011 Saat 08:03
Orjinalini yazan: Platinium Platinium Yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun kestiği ceza kağıdında filmi yazmıştır mutlakada egzozla ilgili bir ibare yazıyomu yoksa sadece filmden mi kesti eğer egzozla ilgili birşey yoksa cezayı yatır filmleri sök trafiğe aracı göster olay tamam

Aynen öyle,kağıtta ne yazıyorsa önemli olan bu,kontrole gittiğinde sadece bunu kontrol ederler. Ama bence buradaki asıl niyet, cam filmlerinden dolayı muayeneye gönderip aracın muayeneden geçmesi için birçok aksesuarın sökülmesini sağlamak ve tamamen KISKANÇLIK !!!

Mesajı Yazan: musictime
Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2011 Saat 08:57

bunun bir tek açıklaması var arkadaşlar pkk lılar bunların ağzına sıç..yor bizim gibi vergisini veren insanlar kendilerine birşey yapmadıkları için tepesine çöküyorlar. hak meselesi sen garibana bunu yaparsan sanada gelir güzel bir hediye merak etmesinler hiçbiri bana haksız yere bir yapanın allah bin türlü belasını versin çift egzoz muş sövmemek için zor duruyorum ha karaktersiz insanlar

-------------
2006 MODEL PEUGEOT 206 X-DESİGN 1,4 MOTOR 75 HP CASTROL YAĞ MİCHELİN ENERGİ SAVE LASTİKLER FULL SES SİSTEMİ KİCKER + PİONEER TEAM

Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2011 Saat 10:12
Orjinalini yazan: musictime musictime Yazdı:

bunun bir tek açıklaması var arkadaşlar pkk lılar bunların ağzına sıç..yor bizim gibi vergisini veren insanlar kendilerine birşey yapmadıkları için tepesine çöküyorlar. hak meselesi sen garibana bunu yaparsan sanada gelir güzel bir hediye merak etmesinler hiçbiri bana haksız yere bir yapanın allah bin türlü belasını versin çift egzoz muş sövmemek için zor duruyorum ha karaktersiz insanlar

Seversen üzülürsün, üzersen sevilirsin mantığı

önce kendi içlerini temizlesinler, çopk polis gördüm adam vergisini ödemediği için aracını satamıyor. muayene, sigorta vs hiç bişey yok arabada ama polis kimliği var. önce kendileri adam olsunlar kendilerin düşeni yapsınlar, sonra vatandaş yapmadığı taktirde ceza kessinler

-------------

Mesajı Yazan: musictime
Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2011 Saat 13:00

Orjinalini yazan: musictime musictime Yazdı:

Seversen üzülürsün, üzersen sevilirsin mantığı

önce kendi içlerini temizlesinler, çopk polis gördüm adam vergisini ödemediği için aracını satamıyor. muayene, sigorta vs hiç bişey yok arabada ama polis kimliği var. önce kendileri adam olsunlar kendilerin düşeni yapsınlar, sonra vatandaş yapmadığı taktirde ceza kessinler
yani ne olacak ki film li olsa egzozdan cıkan abarta karşıyım fakat film batıyormu sanki yada logolar batıyormu bunlara veya egzoz krom ise batıyor mu ben onu anlamıyorum yazmak için bahane arıyorlar iş arkadaşıma da 2 km öteden bakmış güya kırmızıda geçmiş ve diğer arkadaşımada 22 bin tl lik yarış motorunda güya telefonla konusurken yakalamış ulan kaskı yoktu bile demeden kask varken nasıl telefonla konuşsun bire aptal insan boyleleri var işte

-------------
2006 MODEL PEUGEOT 206 X-DESİGN 1,4 MOTOR 75 HP CASTROL YAĞ MİCHELİN ENERGİ SAVE LASTİKLER FULL SES SİSTEMİ KİCKER + PİONEER TEAM

Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2011 Saat 13:45
kaskla kullanılan motora ceza yazılması baya iyi. Öyle bişi zaten bir tek türkiyeden çıkar. 1 haftadır ülkemiz ne durumda bazı işsiz bilinçsiz kompleksli açıkçası zavallı insan eksozun çifti camın filmi ile uğraşıyor.
İnş çok uğraştırmazda aracına kavuşursun. Bu trafik cezaları ve aksesuarlarla ilgili bir düzenleme şart ülkede. Yoksa elini kolunu sallayan memur canı sıkılınca ceza yazıyor baksana. Yazık değil mi bu insanlara.
Ankara Trafik Tescil önündeki memur araçlarının çoğu mühürsüz app plakalı ve koyu cam filmliydi.

Mesajı Yazan: ares2626
Mesaj Tarihi: 24 Ekim 2011 Saat 15:53
kuyruk acisi vardir kesin onun kendi alamyordur falan ondan takmistir hi.ar.  gecmis olsun kardesim

-------------
307xt

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net