Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Xenon Far Tavsiyeleri

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19135
Tarih: 17 Ağustos 2025 Saat 19:50
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Xenon Far Tavsiyeleri
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Xenon Far Tavsiyeleri
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 17:20
Clio2 için xenon far alacağım da sis farları gibi olmayacak biliyorum.İşçilik ve kendi fiyatı konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım olacak abilerim.270 lirayı geçmez umarım bütün bunlar.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 17:39
en uygun chın malı nerde ıse onu al ;) aksarayda alablırsen mesela 80 tl ye bıle var

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 17:44
cok yeri sorup bakıcam abi.sis farlarıda yan sanayi ne üdüğü belirsiz birşey umarım arıza yapmaz.

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 18:49
mtec alabilirsin istersen daha ucuza monza dahada ucuz ama kaliteli dersen zetec ti sanırım elif tuning ten bak 99 tl idi

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 18:58
teşekkürler berke araştıracağım. :)

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 19:02
Orjinalini yazan: Ersin Tepe Ersin Tepe Yazdı:

teşekkürler berke araştıracağım. :)

ne demek kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Sırıtma

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 19:17

Xenon u napcan nen. Hem mercekli farın yok karşıdan gelenin gözünü alacaksın.

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 19:22
önce mercek yaptır sen ondan sonra far olayına geç , ben bekliyorum sırf mercekli far yaptırım diye. bence sende bekle 

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 19:26
ersin sen angela para biriktir kardeşim bence abin kızıyor. :D :D

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 19:44
iyi biraz daha beklerik.

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 19:54
abi çocuğun tüm hevesini kırdınız geçen far ayarını yaptırmaya gittim florya mitsubishi ye adam lancer a merceksiz xenon takmış valla farları indirince bende inceledim göz filan almadı ama ben takmadım mteclerimi :D 8000 kelvin bi yer buldum 345 e no name mercek takıyor kaliteli bir yere benziyor passata filan takmışlar 

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 19:55
Senın aracın orjınal merceklı olan farlarından alabılırsın yada angel farda alabılırsın. O farlarada xenon uygularsın gayet guzel olur...

Ama bana sorsan orjınalden zıyade goruntu acısından angel far tercıh ederdım. Hem fıyatıda daha makul olur. Yoksa orjınal farlar daha pahalıdır dıye tahmın yurutuyorum... Ayrıca orjınal farda angel halakaları vs olmayacak..

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 20:00
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Senın aracın orjınal merceklı olan farlarından alabılırsın yada angel farda alabılırsın. O farlarada xenon uygularsın gayet guzel olur...

Ama bana sorsan orjınalden zıyade goruntu acısından angel far tercıh ederdım. Hem fıyatıda daha makul olur. Yoksa orjınal farlar daha pahalıdır dıye tahmın yurutuyorum... Ayrıca orjınal farda angel halakaları vs olmayacak..

yoksa milletin bilgisayarına virüs bulaştırıcam bana yaptırsınlar diye Evil SmileDil ÇıkarmaGKN 1

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 20:49

Cem abi ahmet beni bozamaz diyodun ama orjinal dışı konuşmalar yapıyosun hayırdır inşallah Gülme

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 20:54
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Cem abi ahmet beni bozamaz diyodun ama orjinal dışı konuşmalar yapıyosun hayırdır inşallah Gülme

aynen cem abicim hayırdır :D :D Kahkaha

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 20:58
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Sana oyle gelıyordurKahkaha
Esasında Ahmet benı bozmuyor. Ben onu duzeltıyorum desem daha dogru olur Sırıtma
Ya bu Turkce nasıl bır dıl arkadas. Nereye ceksen gıdecek masallah Embarrassed 

Ayrıca ben "orjınal" cı bırısı olsam aracım bu halde olmaz dı yanı. Tamamen stock olurdu...Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 21:11
senin araban 10 numara cem abi 3 cm de bassan tamam ;)

Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 23:35
ınternette 60 tlye bıle satıyorlar artık.angel aldıgımda dusunuyorum bende.fakat ucuz cabuk bozulur cumlesı hep aklımızda yer tutmus.hıc degılse ucuzu deneyecegım

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net