Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 geri vites müşürü nerede?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18816
Tarih: 01 Ekim 2025 Saat 05:58
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 geri vites müşürü nerede?
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 307 geri vites müşürü nerede?
Mesaj Tarihi: 07 Ekim 2011 Saat 18:08
Aracıma park sensörü aldım bağlıyacam fakat geri vitese taktığımda lambası yanmıyor ampül sağlam müşürden dşye düşünüyorum başka fikri olan paylaşırsa sevinirim.
Birde 307lerde bu müşürün yeri tam olarak nerde oluyor?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 07 Ekim 2011 Saat 20:20
yokmu hiç bilen?

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 07 Ekim 2011 Saat 20:27
Ben biliyorum Ouch

19 numarali parca. Sanzimanin uzerinde.

Mesaj Tarihi: 07 Ekim 2011 Saat 20:31
tariflen nerden ulaşabilirim hangi parçalara yakın kalıyo tahminim hava filtresini falan sökmek gerekicek komple

Mesaj Tarihi: 07 Ekim 2011 Saat 20:38
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

tariflen nerden ulaşabilirim hangi parçalara yakın kalıyo tahminim hava filtresini falan sökmek gerekicek komple

Aynen. Hava filtresi ve kutusunu soktunuzmu hemen sanzimanin uzerinde goreceksiniz. Sokmek icin derin 22mm soket lazim.

Sigortayi kontrol ettiniz mi?

Mesaj Tarihi: 07 Ekim 2011 Saat 20:45
ayrımı oluyorki onun sigortası ama olabilir hiç ihtimal vermemiştim çünkü parkların sigortası sağ ve sol diye iki tane sadece ama ilk işim o sigortaları kontrol etmek olucak teşekkür ettim bilgiler için

Mesaj Tarihi: 07 Ekim 2011 Saat 20:53
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

ayrımı oluyorki onun sigortası ama olabilir hiç ihtimal vermemiştim çünkü parkların sigortası sağ ve sol diye iki tane sadece ama ilk işim o sigortaları kontrol etmek olucak teşekkür ettim bilgiler için

Benim kaynaklarimda motor bolumundeki sigorta panelindeki 10 amperlik F1 sigortasi diye geciyor. Ancak siz yinede kullanma kilavuzunuza bakin.

Mesajı Yazan: mehhhmet80
Mesaj Tarihi: 06 Ekim 2012 Saat 17:16
S.A PEUGEOT 307 OTOMATİK VİTES ARABAMIN GERİ VİTES MÜŞÜRÜNÜ BULAMADIK PARK SENSÖRÜ TAKTIRDIM GERİ VİTES LAMBASINA ELEKTİRİK GİTMEDİĞİ İÇİN AKTİF DEĞİL LAMBALAR SAĞLAM AMA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM

Mesajı Yazan: mehhhmet80
Mesaj Tarihi: 06 Ekim 2012 Saat 17:17
S.A PEUGEOT 307 OTOMATİK VİTES ARABAMIN GERİ VİTES MÜŞÜRÜNÜ BULAMADIK PARK SENSÖRÜ TAKTIRDIM GERİ VİTES LAMBASINA ELEKTİRİK GİTMEDİĞİ İÇİN AKTİF DEĞİL LAMBALAR SAĞLAM AMA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM

Mesajı Yazan: mesutay20
Mesaj Tarihi: 06 Ekim 2012 Saat 23:56
sigortadan değilse müşirdendir. arabayı cephenize aldığınızda sağ tarafta camın altında. tabi hava filtresi sökülecek ve b unu bi ustaya yaparsan iyi olur. ben geçen ay yaptırdım. müşir: 25 tl sökme takma:10 tl

-------------
307 HASTASI

Mesajı Yazan: heffera
Mesaj Tarihi: 17 Kasım 2013 Saat 14:31
307 hdi 2005 geri vites sigortası nın yeri ve hangi kanalda bilen varmı? dümenin sol altında sigortalar var ama içi baya karışık orda ise hangi sigorta acil yardım geri vites lambası yanmıyor. lambalar sağlam..

Mesajı Yazan: heffera
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2013 Saat 13:27
Benim kaynaklarimda motor bolumundeki sigorta panelindeki 10 amperlik F1 sigortasi diye geciyor. Ancak siz yinede kullanma kilavuzunuza bakin) TŞK Koliva dediğin gb. 10 amper F1 sigorta patlak çıktı takmadım alınca takacağım 307 HDİ geri vites lambanın sigortası bilmeyenler için yazıyım-dedim .

Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2013 Saat 14:13
Orjinalini yazan: heffera heffera Yazdı:

Benim kaynaklarimda motor bolumundeki sigorta panelindeki 10 amperlik F1 sigortasi diye geciyor. Ancak siz yinede kullanma kilavuzunuza bakin) TŞK Koliva dediğin gb. 10 amper F1 sigorta patlak çıktı takmadım alınca takacağım 307 HDİ geri vites lambanın sigortası bilmeyenler için yazıyım-dedim .

Rica ederim.

Mesajı Yazan: ByHack
Mesaj Tarihi: 26 Aralık 2013 Saat 23:40
müşürün soketi gevşeyebiliyor bi tak çıkar yapın, hatta olmadı kısa  devre yaptırın eğer lamba yanıyorsa müşürden yanmıyorsa sigortadan...

-------------
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net