Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

panaromic tavan hakkında yardım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18432
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 16:39
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: panaromic tavan hakkında yardım
Mesajı Yazan: HAR_teo
Konu: panaromic tavan hakkında yardım
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 13:24
arkadaşlar ileride yeni bir 206 alacağım inşallah. ancak kafama birşey takıldı. panaromic tavanlı araçlar hoşuma gidiyor fakat sizin bilgilerinizi hatta kullananlarınız varsa olumlu olumsuz düşüncelerinizi almak istiyorum. Benim aklıma takılan en önemli nokta zamanla su sızma gibi , yolculuk esnasında cam tavan olduğundan güneşe maruz kalma veya koltuk ve döşemelerin yıpranması gibi durumlar oluşuyor mu? Bir sorumda panaromic tavanlı mı yoksa sunroof lu bir 206 mı tercih etmeliyim?

-------------
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"

Cevaplar:
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 14:27
Panoramik cam tavan apayri bir luks. Hele hele cocugunuz varsa arka koltukta oturmaktan cok zevk alir. Benim 307 SW aracimda simdiye kadar hic bir sizma olmadi. Zaten altta perdesi var. Cok asiri gunes oldugunda kapatabiliyorsunuz. 206'larda var midir bur perde bilmiyorum. Ayrica sunroof'un caminin calinmasi gibi bir dezavantaji da var. Ben panoramik taraftariyim.

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 14:40
Bende panoramık tavan lı magene ıle degiştrcektım de 4 takla atınca vazgeçtim :)

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 16:13
Panoromik tavanda sıkıntı olmaz. 307 sw lerin hepsinde panoromik cam tavan vardır. Ne bir şikayetim oldu ne de şikayet eden birini duydum. Ayrıca o camlar çok sağlamdır. Kaza anında metal tavandan daha tehlikeli değildir. 

-------------
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 16:18
Ben taşlı dallı budaklı yere uçtugum için :) Hep bi negatif bakmışımdr :)

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 21:35
206 panaromic kullanan yok mu Ouch

-------------
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 22:22
sitemizde deniz206 var onun 206 aracı panaromic. hatta ilk gördüğümde tavana siyah film çekmiş sandım ama içine binip perdeyi açınca amma genişledi içersi (:

benim korkum normalde tavanda çellik bar vardır fakat cam tavanlı araçta takla atıldığı zaman güvenlik daha az diye düşünüyorum. Güneşten korunmak içinde perdesi var düğmeye basıp perdesini tamamen kapatabiliyorsun. Su alma konusunu bilmem hiç kullanmadım. masraf konusuna gelince de bir keresinde forumda okumuştum bir arkadaşın perdesi kapanmıyordu sanırım motorun kayışımı dişlisii ne sıyırmıştı ama pek masraf çıkarmadan halletmişti diye hatırlıyorum.

sen deniz206 ile görüş hatta yarın gel ankaraya birebir görüş yarın hep beraber ankaraya gidiyoruz (:

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 22:24
yanlış hatırlamıyorsam sen carrefourdaki buluşmaya gelmiştin farlarından tanıdım (: hatırlarsan mustafakirliden bir arkadaş 206 gti jantı almıştı deniz206 dediğim arkadaj jantları alan arkadaş.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 24 Eylül 2011 Saat 23:19
evet carrefour oradanda maltepe sahile inmiştik ;) ankaraya maalesef gelemiyorum sakaryada ailemin yanındayım :( denizin aracının plakalıklarına bakmıştık ama tavanını es geçmişim (= o zaman ondan gerekli bilgileri alırım teşekkürler.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net