407 hız sorunu
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 407
Forum Tanımlaması: Peugeot 407, 2005'ten 2011'e kadar üretilen 406 serisinin yenilenmiş hali geniş bir aile otomobilidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17864
Tarih: 04 Ocak 2025 Saat 10:26 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 407 hız sorunu
Mesajı Yazan: hakankarakas
Konu: 407 hız sorunu
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 16:21
merhabalar. benim aracım 407 1.6 hdi. aracımda anlam veremediğim bir hız sorunu var. araç 170 den sonra düz yolda gitmiyor. ancak yokuş aşşağı olursa 190 yada 200 ü görüyor. ama düz yolda otobanda 170 den yukarı çıkmıyor normalmi bu?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 17:01
Normal bence. Benim araç da düz yolda 170-180 arasından fazla gitmiyor.
------------- 2006 307 SW 1.6 HDI Comfort (B Rh+)
|
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 17:09
fabrika verileri bile 190 gösteriyo. anormal deilmi düz yolda 170 den fazla yapamaması. resmen kitleniyo araba gitmiyo. chip yaptırmak istiyorum bu sebeple aracıma
------------- 407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 17:15
benim 1.6 HDI 307 de aynı. 170-180 arası. ama bikere düz yolda adapazarı yolunda 200 yapmıştım
-------------
AIRBUS 307 -Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa
|
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 17:22
yani sorun yapmamalıyım dimi ? bende sorun var diye kendi kendime işkillenmiştim. gerçi kasası ağır ama sonuçta 1.6 motor bi araba 190 yapması lazım diye düşünmüştüm. 170 ten sonra gitmeyince üzüldüm kendi kendime. ozaman dert etmiyorum sizdede aynı şey varsa :)
|
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 17:31
şimdi şöyle ama benim adapazarı yolunda 200 yapmıştım yani 170 de kitlenip kalmıyor bence siz bi baskıbalataya baktırın öyle karar verin kaçırıyor olabilir benim aracımda 1,5 tona yakın kiloları aynı hemen hemen 307 lerle sanırsam ben tekrar baskı balataya baktırıcam bu ay
-------------
|
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 17:40
basskı balata 2 ay önce değişti. yanlışınız var
307 nin Net Ağırlığı: 1339 kg
407 nin Net Ağırlığı: 1437 kg
yaklaşık olarak 100 kilo fazlası var. bide ben bu denemeyi araba ben dahil 5 kişiyken yani yüklüyken denedim. düz yoldaki denememde neden 170 i geçmiyo derken bu denememde araçta toplam 5 kişi vardı. benim sorum 307 ile 407 yi kıyastan ziyade bu motor tipinde bu değer doğrumudur diye konuyu açtım.
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 17:43
Aracin beyninde maximum hiz siniri olarak kayitli bir deger vardir. Bu deger fabrika cikisi kactir bilmiyorum ancak bu degeri Peugeot Planet 2000 sistemi ile 255 yapabilirsiniz. 255, hiz sinirlamayi deaktif yapmaya yarayan rakamdir.
|
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 17:49
bu konuda daha fazla bilgi verebilirmisiniz ? nerede yapılır nasıl yapılır yararı zararı varmıdır ? kendimiz yapabilirmiyiz ? chip gibi bişeymidir bu anlamadım ?
-------------
|
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 17:49
koliva Yazdı:
Aracin beyninde maximum hiz siniri olarak kayitli bir deger vardir. Bu deger fabrika cikisi kactir bilmiyorum ancak bu degeri Peugeot Planet 2000 sistemi ile 255 yapabilirsiniz. 255, hiz sinirlamayi deaktif yapmaya yarayan rakamdir.
|
nasıl yani planet 2000 sistemi nedir tam olarak açarmısınız? 255 hız cruse contorlde görünüyo onu görebiliyorum el gazı ile yükseltirken. fabrika verilerinde 192 km hız değeri gösteriyo
|
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 17:57
hakankarakas Yazdı:
nasıl yani planet 2000 sistemi nedir tam olarak açarmısınız? 255 hız cruse contorlde görünüyo onu görebiliyorum el gazı ile yükseltirken. fabrika verilerinde 192 km hız değeri gösteriyo |
xMEGANx Yazdı:
bu konuda daha fazla bilgi verebilirmisiniz ? nerede
yapılır nasıl yapılır yararı zararı varmıdır ? kendimiz yapabilirmiyiz ?
chip gibi bişeymidir bu anlamadım ? |
Peugeot Planet 2000 sistemi, yetkili servislerde bulunan ve bir bilgisayarla aracinizdan veri okuyup veri yazmaya yarayan sistemdir. Bu sistem ile aractaki varsa hata kodlari okunabilir, silinebilir. Ayni zamanda pek cok parametrelerde degisiklik yapilabilir. Aslinda bu sistemi boyle iki satirda anlatmak cok mumkun degil. Zaman olursa detayli bir anlatim yaparim.
Bu degeri Peugeot Planet 2000 haricinde hicbir yerden goremezsiniz. Aracin beynine yazilmis bir degerdir o. Ama degistirebilirsiniz. Hicbir zarari yoktur.
Bu noktada yanlis anlasilmak istemem, belki baska bir sorun var. Sadece ilk aklima geleni yazdim. Belki sizin aracinizda bu degeri okuttugunuzda zaten 255 goreceksiniz. Amacim yalnizca boyle birseyden haberinizin olmasini istedigimdir.
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 18:15
koliva Yazdı:
|
Belli sınırlar varsa diyelimki araç 190da kitlenmiş yokuş aşağı viteste 190nı geçmez dimi araba kendini kasar?
|
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 19:00
HuseyinTurk Yazdı:
koliva Yazdı:
|
Belli sınırlar varsa diyelimki araç 190da kitlenmiş yokuş aşağı viteste 190nı geçmez dimi araba kendini kasar? |
Hiz limitleyici mantigiyla calistigini dusunuyorum.
|
Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 19:34
hakankarakas Yazdı:
merhabalar. benim aracım 407 1.6 hdi. aracımda anlam veremediğim bir hız sorunu var. araç 170 den sonra düz yolda gitmiyor. ancak yokuş aşşağı olursa 190 yada 200 ü görüyor. ama düz yolda otobanda 170 den yukarı çıkmıyor normalmi bu? |
merhaba arkadaşım. motorunda bi problem olmasa da geçmişi pek temiz değil gibi. ya da gereken itina gösterilmemiş gibi...
benim aracım düz yolda 195 km/h hıza net ulaşıyor. ilk aldığımda da aynıydı, çip (power box) taktırmadan önce de... üstelik 245-40-18 jantlarımla bu hıza ulaşıyorum... motorun baya bi yorgun anlaşılan...
|
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 20:54
maximus merhaba. senin aracındaki powerbox tan memnunmusun? benim aracım 144 bin kmde şuan. ayrıca senin jantların büyük deilmi hız jantı deilmi?
|
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 21:05
hız jantı ...?
o ne yaa ? ilk defa duyuyorum...!!!
ben power boxtan fazlasıyla memnunum sana da tavsiye ederim, ancak;
şu profil bilgilerini güncellersen iyi olacak...
|
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 23:23
hız jantı derken performansı daha iyi deilmi yani onu demek istedim
|
Mesaj Tarihi: 03 Eylül 2011 Saat 23:33
arkadaşım, performans jantı, hız jantı diye bişey yoktur. jant ebatı büyüdükçe yere basan kısım ve çap da büyüyecek, dolayısıyla sürtünme kuvveti artacaktır. bu da aracı yoracak, daha ağır kalmasına yol açacak ve az da olsa daha fazla yakmasına sebep olacaktır... ben, vazgeçemediğim 18 lik jantımı taktıktan sonra, bu sıkıntıdan kurtulmak için power box kullanıyorum çünkü hiç azımsanmayacak bi güç katkısı söz konusu... ( +30 HP )
haa illa hızla ilgili bişey vardı diyorsan, performans lastiği vardır. diş ve desenleri ile ilgilidir...
|
Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2011 Saat 00:10
önerdiğin hangi marka peki racechip mi yoksa power box mı? powerbox ın 130 hp yaptıgı yazıyo sıtesınde. racechip 137 hp falan yapıyomuş sitesinde. hangisi daha iyi? birde bu chipten sonra aracınızda motor konusunda sıkıntı yaşadınızmı. yok işte siyah duman. biri yokuşta yüklüyken gaza köklersen stop eder falan dedi kullanann biri dedi. sizin deneyimleriniz nedir?
|
Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2011 Saat 01:54
hakankarakas Yazdı:
önerdiğin hangi marka peki racechip mi yoksa power box mı? powerbox ın 130 hp yaptıgı yazıyo sıtesınde. racechip 137 hp falan yapıyomuş sitesinde. hangisi daha iyi? birde bu chipten sonra aracınızda motor konusunda sıkıntı yaşadınızmı. yok işte siyah duman. biri yokuşta yüklüyken gaza köklersen stop eder falan dedi kullanann biri dedi. sizin deneyimleriniz nedir? |
aslında o çok yüklenip stop etme benim de başıma geldi... ama hemen değil. çok uzun süre zorlamıştım. klima da açıktı. uzun yoldaydım. ve siyah duman...
aslında ben de bu sorunun cevabını arıyorum da, dizel olup power box yaptıran yok bu sitede... o yüzden benim de bu konuda bazı bilgi eksikliğim var.
şimdi ben sana soruyorum. bu yüklenince stop etme ve siyah dumanın sebebi nedir, neden kaynaklanıyor? bu sorun nasıl çözülür? bi bilgin varsa sen de paylaşırmısın?
|
Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2011 Saat 02:03
MaximuS Yazdı:
arkadaşım, performans jantı, hız jantı diye bişey yoktur. |
abim affına sığınarak bi düzeltme yapmak istiyorum
performans jantı var 4 jantın tomlam agırlıgı 3 4 kilo oluyo ama 1 adedi 1200 1300 tl gibi rakamlardan başladıgından sadece yarışlarda veyada maddi durumu iyi olanlar kullanıyor daha çok
normal çelik jantlar daha agırdır tek amacı görüntü vede lastik izini genişletmektir ( benim düşüncem)
aracın hızına gelince 170 yaptıgınızda aracınızda herhangi sarsma yada titreme oluyomu acaba ?
------------- 106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX) Çakmak/Ümraniye/İstanbul 0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com
|
Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2011 Saat 02:12
Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2011 Saat 02:15
------------- 106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX) Çakmak/Ümraniye/İstanbul 0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com
|
Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2011 Saat 02:27
bu arada dinçerim, haikaten o hafif alaşımlı jantlardan haberim var (çıkışı formula 1 e dayanır ki F1 müdavimiyimdir...) fakat adının performans jantı olduğunu ilk kez duyuyorum. ya da başka bişeyse yine henüz duymadım ...?!?!?!?
|
Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2011 Saat 02:41
adı performans jantı abi 2 ay önce durumu iyi bi arkadaşımın hondasına aldık tanesi nakite 1050 tl ye geldi ama mükemmel ötesi bişey tek elinde tut fırlat jantı ve kakışda olsun hızlanmalarda olsun bayagı fark ediyo bende buna alternetif sac jantdan ofsetli jant yaptırıcam gariban performans jantı
aynı zamanda hafif alaşım jant diyede geçiyor abi
|
Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2011 Saat 02:51
formula 1 deki adı da bu : hafif alaşımlı jant...
belgeselde izlemiştim. çok hafif ve sağlam, dolayısıyla kıymetli maddeler eritilip yapılıyo. o yüzden bu kadar pahalı olmalı. hatta yine ağırlıktan kurtulmak için aynı belgeselde bu araçların yakıt depoları kevler diye bi maddeden yapıldığından bahsediyordu...
|
Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2011 Saat 02:53
aracı hafifletmek için çok şeyler yapılıyo abi kaporta tamamen fiberglass camlar yerine flex uzun bi liste var konuyu dağıttık biraz ama olsun :)
|
Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2011 Saat 14:17
maximus ben daha yaptırmadığım için siyah duman konusunda yardımcı olamıcam. ama yaparsa siyah duman ve stop olayını muhakkak sorucağım ustalar olucaktır. ama aklıma 2 şey geliyo stop etme konusunda. ilk aklıma gelen enjektörler pisse ve fazla zorlamadan dolayı püskürtmeyi fazla yapmak isteyen bi araç stop ediyodur diye düşünüyorum. bu arada performans jantı varmış :)
|
Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2011 Saat 20:09
hakankarakas Yazdı:
maximus ben daha yaptırmadığım için siyah duman konusunda yardımcı olamıcam. ama yaparsa siyah duman ve stop olayını muhakkak sorucağım ustalar olucaktır. ama aklıma 2 şey geliyo stop etme konusunda. ilk aklıma gelen enjektörler pisse ve fazla zorlamadan dolayı püskürtmeyi fazla yapmak isteyen bi araç stop ediyodur diye düşünüyorum. bu arada performans jantı varmış :) |
konu hakkkındaki tecrübelerini paylaşırsan memnun olurum. bilgilerimizi senkronize edelim...
|
Mesaj Tarihi: 04 Eylül 2011 Saat 20:15
hakan son olarak konum bilgini de güncellersen...
|
Mesajı Yazan: muzaffer
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2011 Saat 18:19
Siyah Duman atması biraz normal deil mi sonuç olarak bir bu arabanın bir nevi yakma değerleri ile oynuyoruz aynı zmanda patlama sayısı da patlamanın kuvveti de aratacağı için siyah duman atması da normal chip olayına girmediğim için stop olayına birşey diyemiyorum ama acaba araç tam gaz yaptığımız zaman anladığım kadaryıla büyük viteste ve yüksek devirde stop ediyorsa aracın boğulma yaşaması yani yakıtı harcayamayıp motora da zarar vermesin diye kendini korumaya alıyor olabilir diye düşünüyorum. Bir diğer konu da 407 1.6hdi kullanıcı kitabında 192 km/h diyor benim aracım 220 bin km de ben 175 binde aldığımda orj 16 jantlarla 205 e kadar yokuş aşağı düz yolda 195 km/h gördüm 18 jantları taktıktan sonra hız 185/190 km/h arasında kalıyor bahsettiğin 170 bana biraz az gibi geldi enjektörlere ve bir baskıyı kontrol ettirmekte fayda var die dşünüyorum baskıyı yeni değiştim demişsin ama araştırdığım kadarıyla bizim araçlarda baskı balata volantla birlikte değişiyor set halinde sen sadece baskı balatayı değiştiysen sorun ondan da kaynaklanabiilr diye düşünüyorum. Benim fikrim tecrübe yoktur. :)
------------- 407 Executive Black CD 2007
|
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2011 Saat 18:22
merhaba arkadaşım. motorunda bi problem olmasa da geçmişi pek temiz değil gibi. ya da gereken itina gösterilmemiş gibi...
benim aracım düz yolda 195 km/h hıza net ulaşıyor. ilk aldığımda da aynıydı, çip (power box) taktırmadan önce de... üstelik 245-40-18 jantlarımla bu hıza ulaşıyorum... motorun baya bi yorgun anlaşılan... [/QUOTE]
Maximus powerbox dediğin olay şuan yaptırmya kalksak ne kadar maliyeti var bilgin varmı
|
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2011 Saat 18:26
MaximuS Yazdı:
hakankarakas Yazdı:
önerdiğin hangi marka peki racechip mi yoksa power box mı? powerbox ın 130 hp yaptıgı yazıyo sıtesınde. racechip 137 hp falan yapıyomuş sitesinde. hangisi daha iyi? birde bu chipten sonra aracınızda motor konusunda sıkıntı yaşadınızmı. yok işte siyah duman. biri yokuşta yüklüyken gaza köklersen stop eder falan dedi kullanann biri dedi. sizin deneyimleriniz nedir? |
aslında o çok yüklenip stop etme benim de başıma geldi... ama hemen değil. çok uzun süre zorlamıştım. klima da açıktı. uzun yoldaydım. ve siyah duman...
aslında ben de bu sorunun cevabını arıyorum da, dizel olup power box yaptıran yok bu sitede... o yüzden benim de bu konuda bazı bilgi eksikliğim var.
şimdi ben sana soruyorum. bu yüklenince stop etme ve siyah dumanın sebebi nedir, neden kaynaklanıyor? bu sorun nasıl çözülür? bi bilgin varsa sen de paylaşırmısın? |
Bizim binada corollada kullanan var dizel araç.Araba yüklüyken rampada çok sıkıştırmış uzun yolda kaldırırken e araç haliyle enjeksiyonlara fazla mazot geldiğinden boğulup stop etmiş.Siyah duman olayıda normal olsa gerek bence mazot yanıyo sonuçta dumansız mazot olmaz.
Gelelim asıl konuya benim araba 140ı bi gram geçmiyo çok deneme şansım olmadı e-5te geçen gece bastım biraz.18 jant kalın tabanlı lastik illa etkisi oluyodur ama kaç km yavaşlatabilirki aracı o hızlarda normal şartlarda 170-180 görmesi gerek diye düşünüyorum yanlışmıyım?
|
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2011 Saat 18:57
Bizim binada corollada kullanan var dizel araç.Araba yüklüyken rampada çok sıkıştırmış uzun yolda kaldırırken e araç haliyle enjeksiyonlara fazla mazot geldiğinden boğulup stop etmiş.Siyah duman olayıda normal olsa gerek bence mazot yanıyo sonuçta dumansız mazot olmaz.
Gelelim asıl konuya benim araba 140ı bi gram geçmiyo çok deneme şansım olmadı e-5te geçen gece bastım biraz.18 jant kalın tabanlı lastik illa etkisi oluyodur ama kaç km yavaşlatabilirki aracı o hızlarda normal şartlarda 170-180 görmesi gerek diye düşünüyorum yanlışmıyım? [/QUOTE] Peki şunu soracağım hiç başka bir araçla yan yana giderken km karşılaştırması yaptınmı bazı araçlarda km saati aracın gerçek hızını göstermeye bilir senin arabanda 18 jant mı var?
|
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2011 Saat 20:22
170 i gecememesi o araç için bence anormal.
Birde jetta yı kendime engel olmak için max 130 kmh a ayarladım ve indigimde iptal etmeyi unuttum. Babam aracı servise götrmüş ve bulamamışlar kimsenin aklına gelmemiş. telefndan izah ettim ama önce yoldan bi jetta buldum :D rica ettim yol bılgısayarnı kullnmk için ingilizce ya
yoksa max 240 ortalama 220 lere kdr yolu var. 230 240 la giderkende insan bi tuhaf oluyor
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesajı Yazan: turkuaz55
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2011 Saat 22:23
1.6 icin normal..o hizz
------------- 407 berline yer ucagi.....
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 09:19
turkuaz55 Yazdı:
1.6 icin normal..o hizz |
Bence değil benim aracımda 1.6 üstelik 18 jant var ve arabam 220 bin km de 185/190 arası gidiyor jantları büyütmeden önce 195 net görüyordu düz yolda 170 az sıkıntı var onda.
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 09:33
e ben,m araç 200 gördü düz yolda = 307 HDI 1.6
-------------
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 09:51
Görür görmez diye birşey yok ama 170 anormal bir değer senin için güzel
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 11:30
muzaffer Yazdı:
Gelelim asıl konuya benim araba 140ı bi gram geçmiyo çok deneme şansım olmadı e-5te geçen gece bastım biraz.18 jant kalın tabanlı lastik illa etkisi oluyodur ama kaç km yavaşlatabilirki aracı o hızlarda normal şartlarda 170-180 görmesi gerek diye düşünüyorum yanlışmıyım? |
Peki şunu soracağım hiç başka bir araçla yan yana giderken km karşılaştırması yaptınmı bazı araçlarda km saati aracın gerçek hızını göstermeye bilir senin arabanda 18 jant mı var? [/QUOTE]
18 jant var ama ince yanak lastik olduğundan toplam lastik çapı aynı değişmiyo yani kmde gözüken normal.Kalın lastiğin etkiside vardr illa tabi zaten 1.4 motor yapıcağı düz yolda sıfırda olsa 180dir bence 307 kasasıyla.hafif yokuş aşağı 200ü görmüşlüğümüz var aynı arabayla ilk aldığımızda hatırlıyorum benim merakım bu hız kaybını lastiklerden dolayımı yaşadığım?
|
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 11:31
xMEGANx Yazdı:
e ben,m araç 200 gördü düz yolda = 307 HDI 1.6 |
Az bile bence o araca 200 doblo gibi ağır bir araç 1.6 motor 200ü çok rahat görüyor ama 6 ileri seninki 5 ileriyse onun bir farkı olabilir
|
Mesajı Yazan: Baybars
Mesaj Tarihi: 13 Eylül 2011 Saat 13:16
406 1.6 hdi için 170 yapması çok anarmol zaten yeni nesillerde 307 1.4-1.6 407-1.6 hdi partner 1.6 hdi motorları hep aynı sadece beygır ve tork gücü değişik benim aracım 2009 model 1.6 hdi 75 bg orjin kasa üzerinde 195/55/15 jant ve lastik oldugu halde yola cıktıgım an 185 km hıza hiç zorlamadan ulaşa biliyorum bence aracınıza iyi bir baktırın çünkü 407 ler çok fena kaçan bi araç Saygılar
------------- PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin 0532 430 79 22
|
Mesajı Yazan: hsnsnl
Mesaj Tarihi: 04 Mart 2013 Saat 11:20
konuyu guncelledım ama:) aracın bakımlarını yaptırdıktan sonra bastırdım bıraz 170-180km/h cok rahat gelıyo arac.. 170-180km/h cıvarı bıraktım tabı ben.. 407de zannedersem hız olayı yavs yavs artıyo 200km/hıza uzun mesafelı bır yol lazım.. diger kullanıcılarında bu sekılde mı..
------------- 307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
Mesajı Yazan: ramses64_79
Mesaj Tarihi: 15 Nisan 2015 Saat 15:21
İtinayla konu hortlatılır merhaba bende aracımın motorunu test etmek
için deneme yaptım. 180 i gördüm sonra sanki artmıyo gibi geldi ama hem
radar:-) hemde güvenlik açısından daha fazla denemedim. O hızlara çok
rahat geldi. Bende merak ettim doğrusu 170den sonra yavaş yavaş mı
hızlanıyor acaba. Yolda yok ki deneyelim.
------------- 407 1.6 2006 executive 206 1.4 2004 x-line 206 1.4 2004 XT- HDİ
|
|