Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Cam Filmi Tavsiye

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16937
Tarih: 25 Haziran 2025 Saat 11:04
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Cam Filmi Tavsiye
Mesajı Yazan: lkr_yldz
Konu: Cam Filmi Tavsiye
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 17:04
206 aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum çokta koyu olsun istemiyorum bütçe olarakta 150 tl gibi bi ödenek ayırabiliyorum bu iş için. sorum ise kaç numara film yaptırmalıyım vede istanbul avrupa yakasında nerede güvenilir işinin ehli bi usta bulabilirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: m.peker
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 17:15
çok koyu istemiyorson 1 numara film yaptır.sahibinden.com adresinde uygun fiyata yapan yerler var oralara bak derim

-------------
307 1.6 110 hp comfort dizel

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 17:17
kanka naptın 1 numara en koyusu..  2 numara yaptır kardeşim ne koyu ne açık en iisi odur. 1 yaptırma sakın kapkaranlık olur aracın

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 17:23
küçük numaralar mı koyu oluyor büyük numaralar mı

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 17:24
1 en koyu oluyor 2 orta 3 açık

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 17:28
dediğiniz  gibi 2 numara en iyisi o zaman bugun bi 206da gördüm gittim sordum kaç numara diye 1 numara dedi fenada değildi kapkarada değildi demek markdan markaya fark ediyor

Mesajı Yazan: m.peker
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 17:40
numara artıkça koyulaşıyor diye biliyorum ben

-------------
307 1.6 110 hp comfort dizel

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 18:59
aynen en koyusu 4 oluyo en açığı 1 idaali 2.Arkadaşım tavsiye olarak incirlide ömür plaza var onun otoparkında zürch mü ne  var 89 tlydi sanırım ve 10  yıl garantili güzel film.Aksaraydada çekiyolar 40tlye ama çektirme sakın git 89tlye adam gibi çektir.nerelsn bilmiyorum yazmıyo imzanda felan istanbul dışıysa bu okuduklarını unut :)

Mesajı Yazan: by-cx
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 19:19
arkadaşlar  yanlar 2 numara arka cam 1 numara yani bir ton açığı en ideali ve görme anlamında çok bi kayıp olmuyo. görsel anlamda çok ideal bende o şekil yaptırdım bilir kişi tavsiyesi ile uygun elgard.

-------------
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 20:58
Arka cam filmi ısıtıldığı için açılıyo zaten biraz mesela benim araba komple 2 numara ama arka cam dikkatli bakınca aççık olduğu anlaşılıyor.Bide 1 numara olunca çok sırıtmazmı?

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 21:06
abi ben bugün yaptırdım esenlerde 50 TL ye şuan için fena deil işte araç üzerindeki görüntüsüde bu:
(cam film numaramda 2)

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 01:57
yakısmıs dedım 2 cektırmen hos en azından fılm oldugu bellı aracta

Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:05
Orjinalini yazan: NiyO NiyO Yazdı:

kanka naptın 1 numara en koyusu..  2 numara yaptır kardeşim ne koyu ne açık en iisi odur. 1 yaptırma sakın kapkaranlık olur aracın
1 numara en açığı diye geçer. 2-3 son olarak 4 de en koyusudur.
çok iyisi olsun bende para bol diyosan, çektir ziebart 200-250 ye...
yok, polis molis takılır başıma bela olur, çizer geçer yazık olur paraya... hem muayene de yakın, mecbur sökecez diyosan ( ki ben de 407 için bile öyle yaptım ) aksaray da aksesuarcıların o sokakta 40-45 tl ye 5 yıl garantili film çekiyorlar. 2 defa kalkma oldu, gittim ücretsiz tekrar yenilendi. en güzeli bu bence... muayene mi geldi, polis mi çevirdi, acıma sök gitsin... giden en kötü 40 tl. olur...

Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:19
Orjinalini yazan: MaximuS MaximuS Yazdı:

Orjinalini yazan: NiyO NiyO Yazdı:

1 numara en açığı diye geçer. 2-3 son olarak 4 de en koyusudur.
çok iyisi olsun bende para bol diyosan, çektir ziebart 200-250 ye...
yok, polis molis takılır başıma bela olur, çizer geçer yazık olur paraya... hem muayene de yakın, mecbur sökecez diyosan ( ki ben de 407 için bile öyle yaptım ) aksaray da aksesuarcıların o sokakta 40-45 tl ye 5 yıl garantili film çekiyorlar. 2 defa kalkma oldu, gittim ücretsiz tekrar yenilendi. en güzeli bu bence... muayene mi geldi, polis mi çevirdi, acıma sök gitsin... giden en kötü 40 tl. olur...
aksarayın tam neresınde bunlar ya.

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:49
1.tramvay durağından aksaray caddesine girer girmez ikinci aradan  sağa dönersen görürsün...
2.romanya-bulgaristan otobüslerinin kalktığı garaj var. onun iki sokak yukarısı...
3.aksaray polis merkezinin de bulunduğu sokak...

bu üç tarif de aynı bölge... bilmeyen yoktur zaten buraları...

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:58
Yenibosna da bi yer var orada yaptırma da nerde yaptırıyorsan yaptır

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 11:33
ucuz filmden kaçının filmin görüntü haricinde hiçbir yararı olmaz. 1 senede geçmeden filmin rengindeki açılmayı ve camın üstünde tuttuğu sıcaklığı net bir şekilde görebilirsin. Tavsiyem 100 tl daha verip sponsorumuz LLumar bostancıda garantili olarak verdiğin paraya değicek sağlığına ve aracına yararlı bir film uygulatmandır.Ucuz yaptırdğınız filmi ilerde olurda sökmek isterseniz arka cam rezistanslarını koparma ihtimaliniz çok yüksek.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 15:38
arkadaşlar tavsiyeler için çok teşekkür ederim dün baya bir araştırma yaptıktan sonra internette bulduğum bahçelievlerde 5 yıl garantili 100 tlye komple araç yıkama 5 cam film ve far veya stop yada ayna kaplama yapan bi yer buldum ve bu sabah gidip yaptırdım gayette iyi oldu ilgililer ve işinin ehli ustaları var

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 16:08

film çekme süresi nekadar aşağı yukarı?

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 16:15
Orjinalini yazan: lkr_yldz lkr_yldz Yazdı:

arkadaşlar tavsiyeler için çok teşekkür ederim dün baya bir araştırma yaptıktan sonra internette bulduğum bahçelievlerde 5 yıl garantili 100 tlye komple araç yıkama 5 cam film ve far veya stop yada ayna kaplama yapan bi yer buldum ve bu sabah gidip yaptırdım gayette iyi oldu ilgililer ve işinin ehli ustaları var
hayırlı olsun, güle güle kullan...

Mesajı Yazan: dogu
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 19:57
izmirde tavsiye edebilceğiniz yer var mı arkadaşlar

-------------
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net