Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kaza tespit tutanağı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16769
Tarih: 06 Ağustos 2025 Saat 10:41
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com


Konu: kaza tespit tutanağı
Mesajı Yazan: göktuğ
Konu: kaza tespit tutanağı
Mesaj Tarihi: 31 Temmuz 2011 Saat 00:20
merhaba arkadaslar, bugün trafikte ilerlerken yol çalışmasına rastladım bayrakçı kişinin uyarısıyla frene basmamla birlikte arkadan bir renault 19 küt diye çarptı. neyse baktık sadece boya dökülmüş el büyüklüğünde. adamanın trafik sigortası varmış neyse ki. benim tuttanak kağıdıma tutanank tutttuk resimleri çektim. tutanakta çarpan kişinin bütün poliçe ve ehliyet bilgileri ile araç bilgilerini yazıp olayın oluş şeklini anlattıktan sonra adama imzalattım. öncelikle sorum bir arkadaş ehliyet ve poliçe fotokopisini alman gerekiyordu karşı tarafın dedi. ben almamıştım. bu şekliyle geçerli olur mu tutanak yoksa illa fotokopi şart mı? diğer sorum ise tamponu yaptırmak için hangi yolu izlemeliyim karşı tarafın sigorta şirketini mi? neler yapmam gerekiyor? son olarak tutanağı benim tutanak kağıdına yaptık onun sigortası aviva idi. bu durum sorun olur mu?

-------------
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı



Cevaplar:
Mesajı Yazan: rifatseker
Mesaj Tarihi: 31 Temmuz 2011 Saat 00:28
Poliçe , ehliyet ayrıca ruhsat fotokopisini almanız gerekiyor ,diye biliyorum.


-------------
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4


Mesajı Yazan: göktuğ
Mesaj Tarihi: 31 Temmuz 2011 Saat 00:31
almadım kardeş ya adam da imamoğlu'na gidiyormuş bir daha da bulamam. allaha şükür büyük bir şey yok ama prosedürünü öğrenmek istiyorum...

-------------
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı


Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 31 Temmuz 2011 Saat 00:58
Öncelikle geçmiş olsun.
Kazaya karışan sürücülerin ehliyetlerinin fotokopileri, araçalrın ruhsatlarının fotokopileri, araçların sigorta belgelerinin fotokopileri, eksiksiz doldurulmuş kaza tespit tutanağı ve araçların hasar durumunu belirten olay yeri fotoğrafları ile birlikte karşı tarafın sigorta şirketine başvurun.
Gerisini sigortacınız halleder.


Mesajı Yazan: masumserseri
Mesaj Tarihi: 31 Temmuz 2011 Saat 09:30
ruhsat,ehlıyet ve kaza tesbıt tutanagı ve olay yerı resım sart arkadasım.sonrasında aracı gotur servıse bırak onlar halledıyolar gerı kalan kısmını.
gecmıs olsun allah beterınden saklasın

-------------
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET


Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Ağustos 2011 Saat 00:07
Orjinalini yazan: masumserseri masumserseri Yazdı:

ruhsat,ehlıyet ve kaza tesbıt tutanagı ve olay yerı resım sart arkadasım.sonrasında aracı gotur servıse bırak onlar halledıyolar gerı kalan kısmını.
gecmıs olsun allah beterınden saklasın
 

aynen arkadasıma katılıyorumm evraklar tam oldugu zaman  sız ugrasmıyor aracı yaptırıcanız yer halledıyor


Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Ağustos 2011 Saat 12:24
Aslında en güzeli herkes ehliyet, ruhsat ve poliçe fotokopilerini aracında taşıyacak. Kaza sapa bir yerde yapıldıysa bir de kırtasiye bulma derdi olur çünkü.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net