Akaryakıt'a yeni zam mı geliyor ? (5TL)
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16683
Tarih: 18 Ağustos 2025 Saat 22:11 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Akaryakıt'a yeni zam mı geliyor ? (5TL)
Mesajı Yazan: Burak07
Konu: Akaryakıt'a yeni zam mı geliyor ? (5TL)
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 13:35
http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/652051-benzin-depolarina-ates-dustu Açıklamaya gerek yok sanırım link herşeyi anlatıyor. en sonunda isyancılardan biride biz olucaz zaten benim arabamın arkasında var isyan resmi. 
------------- 1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı) 1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07"
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 13:37
şimdi bişi dicektim neyse.... allah nasıl biliyorsa öyle yapsın..allah aldığım benzini litre litre çıkartsın bu şerafettinlerden ....
|
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 13:39
by_ersin Yazdı:
şimdi bişi dicektim neyse.... allah nasıl biliyorsa öyle yapsın..allah aldığım benzini litre litre çıkartsın bu şerafettinlerden ....
|
AMİNNN 
------------- 1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı) 1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07"
|
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 13:41
siyasete girmek istemiyorum ama aldığım bazı cevaplarada sinir olmamak mümkün değil Yok işte madem o kadar zamlı niye hala araba satışları tavan yapıyor yok hala yarışlar oluyor yok işte çok süratli gidiyorsunuz bilmem ne ee napalım yani ölelim mi hiç kendi ihtiyacımı karşılamayalım mı sürünelim mi istiyorlar araba almayalım benzine zam gelince binmeyelim bunu mu istiyorlar anlamıyorum ki akıllarında nasıl bir Türkiye var :/
|
Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 13:54
aklıma o kda rtuhaf cümleler geliyor ki! ama ağzımdan çıkmasına ne ahlakım nede bu forum el vermez
------------- İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı B Rh(+) 0533 484 26 08
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 14:27
eğer hakkım varsa ki mutlaka vardır, haram olsun, hastane parası olsun burunlarından gelsin.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 14:27
yeter artık ya dur demek lazım bişi yapamıyoruz adamlar canı sıkıldıkça zam yapıyorlar maksatları arabaya binmeyi azaltmak olsa gerek.
|
Mesajı Yazan: Murat_06
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 15:50
Dizeli de benzin fiyatına getirecekler diye dedikodu var. Allah sonumuzu hayretsin. Herhalde bundan sonra toplu taşıma araçlarına geçiş yapacaz...
|
Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 16:14
Burak07 Yazdı:
siyasete girmek istemiyorum ama aldığım bazı cevaplarada sinir olmamak mümkün değil Yok işte madem o kadar zamlı niye hala araba satışları tavan yapıyor yok hala yarışlar oluyor yok işte çok süratli gidiyorsunuz bilmem ne ee napalım yani ölelim mi hiç kendi ihtiyacımı karşılamayalım mı sürünelim mi istiyorlar araba almayalım benzine zam gelince binmeyelim bunu mu istiyorlar anlamıyorum ki akıllarında nasıl bir Türkiye var :/
|
------------- pug 206 1.4 75 hp 8v 1999 zavoli sıralı lpg
|
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 16:17
sinyali geldiyse 5tl yide geçecektir.
------------- 106->206->208->207->301->308->3008->C4X
Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr
|
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 16:28
2012 Ye Kadar Görmez Merak Etmeyin...
|
Mesajı Yazan: onur şahin
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 16:29
ben bu ülkede hiçbişe şaşırmıyorum artık
------------- 2006 Peugeot 206 x-desing otm. İstanbul/Başakşehir
|
Mesajı Yazan: pachito
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 18:06
hata bizde değil mi ? biz istedik geldiler zam yaptılar ne tepki verdik , hiç , eylem yapılırdı sabahları , istanbul emniyeti sıkıştırdı , eylemce iptal oldu ,
bizlerde iş bitiyor kanımca , bizler halk olarak tepki vermezsek 5te olur 15te.
Bırakın 5 lirayı şu an bile astronomik değil mi , tepki veriyormuyuz hayır , dediğimiz tek şey padişahım sağolsun !!!
------------- m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS
|
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 18:12
Arkadaşlar bu benzin konusunu niye açıyorsunuz,benim cinlerim tepeme çıkıyor,Allahtan forumdayız,ama bakalım nereye kadar gidecek bu artışlar,ama insanların buna bir tepki koyması şart. Etki tepki olayıdır,insanlar otobüs biletine zam yapıldı diye fransayı yaktılar,bizde yaprak kımıldamıyor,ama böyle devam ederse ben biyerlerimi kımıldatacağım...
|
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 20:43
en son gazetecileri çağırıp 5 tl lik benzinle arabayı ateşe vercem isyan edicem arkadaş ya
|
Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 21:26
tek yorumum padişahım çok yaşa!!! olacak ....
------------- 307 14XR16V(Sİyah)2005 5427327273 http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">
|
Mesaj Tarihi: 27 Temmuz 2011 Saat 23:59
Arkadaşlar yorumlarımı yanlış anlamayın burası özgür bir meydan. Bu halkın yarısından çok fazlası günlük araç kullanıyor. Gerek yeni satışlar gerek şu ana kadarki satışlar olsun artık neredeyse insanların 2 hatta daha fazla arabası var. Çok zengin olmayanların dışında herkes akaryakıt fiyatlarının durumundan şikayetçi. Bu ülkede başbakan dışındaki herkes ama herkes bile bu druma karşı boykut yapsa. ertesi gün yine zam gelir yine millet alır. Ben bunun örneğini 8 senede çok kez gördüm. Ha ben başka bir partinin adamı mıyım? öyle düşünmek isteyenlere bişi diyemem ama adam gibi adam yok siyasette (siyaset zaten yalan dolanda neyse ). Kim gelse bi sıkıntı yaratacak. Benim tepkim; aracımı olduğunca sakin kullanıyorum, trafiğin olduğu saatlerde çıkmamaya gayret ediyorum. Yürümeyi ve belediye araçlarını kullanmaya çalışıyorum(öğrenci olmama rağmen birde 20tl verip bandrol alıyorum buda ayrı bi saçmalık), mümkün oldukça klasik müzik veya polis radyosu dinliyorum misal %20lik zamndan önce 100 tl harcıyosam zamdan sonra 120 harcayacağma 115 harcıyorum. Bir büyüğümün sözü var bir ülkeyi değiştirmek istiorsan 7yaşından büyüğün kellesini uçuracaksın diye. Böyle bişi olsun isterdim en azından evlatlarımız torunlarımız adam akıllı yaşar insan kıymet devlet millet dil din ırk bilirlerdi. Ayrımcılık para servet ün şöhret peşinde koşmazlardı.
(umarım bu yazdıklarımı görüpte devlet foruma da el koymaz )
E ne diyoruz son olarak !!!!padişahım çok yaşa!!!!
|
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2011 Saat 00:37
bu durumda ne anlıyoruz arkadaslar hepınızın ıcınden gecenler belllı ama dıle getıremıyoruz dılerım allahtan belalarını tez zamanda bulurlar basımızdakı devlet buyuklerın den allah razı olsun ulkeyı cok guzel yonetıp vatandasın canını cıkarıyolar vatan saolsun demıcem vatanı sadece sınırdakı huduttakı vatanı gorevını canı gonulden yapıp sehıt olanlar ıcın kullanıyorum bızı kullanan adıller ıcınn degıl allah hepımıze canı gonulden peygamber sabrı versın
|
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2011 Saat 08:50
Dun aksam shell ın onunden gecerken dıkkatımı cektıde sanıyorum kı mazot ve lpg ye zam gelmıs.
benzın zaten 4.33 tu
ucuz mazot 3.65 lerdeydı 3.73 olmus kalıtelı mazot 3.87 olmus gtl 3.99
lpg de 2.25 dı 2.29 olmus
kımsenın dıkkatını cekmedı galıba. yoksa benmı gec haberdar oldum 
|
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2011 Saat 08:53
yooo ben biliodum .. artık aynı şeyleri konuşmaktan yoruldum.. kendi kendime konuşuyorum artık..rütük mütük olmuyo böle :) dün gece uyuyamadım cecoli ...zenon yüzünden :)))
|
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2011 Saat 08:54
Benim Dikkatimi Çekti... Dün Sahilden Eve Giderken Bakırköy deki Shell de Dizel 3.65 idi Sabah Geçtik 3.73 Olmuş Dizel... Giren Girdi Yine...
|
Mesajı Yazan: uFig
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2011 Saat 12:39
Boşa kendinizi yormayın, onlarda o kadar para varken sizin bedduanız geçmez. Öbür tarafta çıkar ancak acısı. Siz burda kıvranıyorken onlar süt banyosu yapıyor..