Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

5008-5008-5008

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 5008 (2010-2016)
Forum Tanımlaması: Peugeot 5008, 2010 yılında üretimine başlanmış geniş bir aile otomobilidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16497
Tarih: 22 Kasım 2024 Saat 15:11
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 5008-5008-5008
Mesajı Yazan: guven uzman
Konu: 5008-5008-5008
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 10:18
Selamlar,
Değerli Peugeot severler, sizinle yaşadıklarımı paylaşmak isterim...2 ay önce 2. çocuğumuz olduğunda bize uygun araç ararken 5008'e karar verdik. Aracı teslim aldıktan sonra motordan gelen şakırtı sebebi ile 1000 km'de iken servise götürdüm yükleme yapıldı oldu dediler ancak ses kesilmedi 2. sefer çağırdılar yine depoyu doldurarak bıraktım ancak sonuç aynı..Bu arada arabayı yıkarken sağ ön çamurluk ve kapıda boya lekeleri fark ettim ve tekrar Berke servise götürdüm vernik lekesi olduğu, gemide gelirken boyanmış olabileceği ama hemen halledebilecekleri şeklinde yorumlar oldu ben servis formuna yazdırdım ancak bir müdahele yaptırmadım, konuyu genel merkezlerine ilettim ve 1 hafta sonra geri döndüler aracı alıp inceleyeceklerini ilettiler ve üzerinden 1,5 ay geçti her gün mail atmama ve telefon açmama rağmen bana geri dönüş yapmıyorlar, acaba kaza yapmamımı bekliyorlar:)Bu arada Istanbul Antalya tatile gidip geldik 110-120 süratte frene basmak direksiyonun yerinden çıkması demek..böyle bir vibration yok..ve Antalya yolundaki tüm Peugeot servislerine uğradım boya lekeleri için bırakın resimlerini çekerek merkeze gönderelim dediler ancak ben zaten merkeze bildirdim ve 1 aydır bekliyorum. Bu hafta aramazlarsa herhalde arabayı ben götürüp bırakıcam merkezlerinin önüne :) Sanırım uluslar arası güçlü firmalar sadece bize araba satmak için buradalar, müşteri menuniyeti hele ki sanırım Türk halkının memnuniyeti sanırım en son planda..ama yanılıyorlar..

-------------
Güven uzman

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 10:25
Geçmiş olsun, büyük şanssızlık yaşamışsınız. Vernik lekesinin nedeni büyük ihtimalle araç gemiye veya tıra yüklenirken hasar almış. Daha sonra onarılmış. Çünkü fabrika boyasında vernik lekesi olma ihtimali yok. Ben sizin yerinize olsam Tüketici Koruma Derneği gibi kurumlara başvururum, gerekirse mahkemeye kadar götürürüm. Bir şekilde hukuki baskı olmadıkça tüketiciyi ti'ye almıyorlar. 

Mesajı Yazan: fbagci
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 10:30
bence sakın peşini bırakmayın bu çocuk oyuncağı değil bu iş. kesinlikle mahkemeye gitmelisiniz ama. geçmiş olsun 

-------------
2004 206 x-line 1.4 Benzin+LPG

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 10:31
evet sıfır araçlarda sağlam diye bişey yok boyalı çıkabiliyor. bursa otomobil odası başkanı bu yönde açıklama yapmıştı. alan kişilerin sıfır bile olsa iyice kontrol ettirmeleri gerektiğini söylemişti. aslında satıcının alıcıyı bilgilendirmesi, bu araç taşınma sırasında hasar aldı onardık diyip gerekli indirimi yapması gerekli. bence tüketici haklarında arayın. birde şikayetvar.com' da şikayette bulunursanız hemen geri dönüş yapıyorlar.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: cranberries26
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 10:48
öncelikle geçmiş olsun, evet kesinlikle katılıyorum şikayet siteleri bu konuda oldukça etkili..şansınızı birde orda deneyin..kolay gelsin.

Mesajı Yazan: ErcaNKarşI
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 11:05
öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa sürede sıkıntınız giderilir. Fakat forum kurallarımız gereği kendinizi tanıtmanız gerekmektedir.Daha iyi iletişime geçebilmemiz için lütfen kurallar kısmını okursanız buradan size elimizden gelen her yardımı göstermeye gayret ederiz.

-------------
06 BK 6032   1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902
Msn : techno_erc@hotmail.com
Desibel Çılgınlığı

Mesajı Yazan: efecelebi
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 11:39
Geçmiş olsun, inşaALLAH tez zamanda sorununuz çözülür, yeni araçta bunlarla karşılaşmak çok çok üzücü
0 araca da eksper ile mi gideceğiz yani

Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 11:56
Büyük Geçmiş Olsun...
Peugeot Bu Tür Sıkıntılarda Nedense Çok Rahat Davranıyor.
Ama Siz Yinede Bu Olayın Peşini Bırakmayın. Mutlak Bir Sonuç Alacağınıza İnanıyorum.

Mesajı Yazan: Baybars
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 12:36
Öncelikle selamlar ben bir hukukcu olarak tükectici mahkemesine başvurmanızı öneririm eninde sonunda haksız ortaya çıkar egerkı aracınızda öyle birşey varsa zaten bilirkişi raparunda herşey ortaya çıkıyor çünkü aracınıza labarotuarda incelemeye alıyorlar
-digeri ise mümkünse berkeden su bile almayın ben aracımı ordan aldım pişmanım alalı 3 sene oldu hala arka bagaj panzutu verecekler 100 tl için ugraşmk ıstemedım ama sen bu işin peşini bırakma

-------------
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22

Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 14:53
Geçmiş olsun. Haklarınızı arama konusunda diğer arkadaşların söylediklerine katılıyorum. Tüketici haklarına hemen başvurun. Direksiyondaki titreme olayına gelince; babam 5008 alalı bir aydan fazla oldu. Bir kere Aydın yolunda ben de kullandım. 170'in üzerine çıktığım halde ne bir titreme ne de ses var. Rot-balans ayarlarına baktırın isterseniz. Onlarda sıkıntı yoksa titreşimin nedeni araştırmalı.

-------------
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)

Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 14:57
geçmiş olsun sonuna kadar savaşın elbet akzanırsınız.
saygılar

Mesajı Yazan: eren8er
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 15:02
yazık günah yaa..mademki bi hasar oldu onarıldı..bu aracı indirim yapılarak satmaları ve almak isteyen müşteriye durumu anlatmaları gerekir..eğer bunu yapmıyolarsa bu resmen dolandırıcılıktır..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 15:22
imkan varsa direk fransaya ulaşın,hatta elinizdeki evrakları da dijital ortama dökün ve mail e ekleyin üzerinde ki tarihlerden olayın ne kadar gecikmeye uğradığını direk görmüş olurlar.aracınızdaki bütün sıkıntıları garantiden halletmeleri lazım.bu durum sadece peugeot için değil türkiyedeki bütün firmalar için geçerli.Toyota ile mahkemeliğiz.

Mesajı Yazan: alidemir
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 22:23
geçmiş olsun hakkınızı aramanız gerekiyor sakın ihmal etömeyin. 110 -120 ile giderken frene dokunduğunuzda kasada değilde sadece direksiyonda bir titreme oluyorsa hemen disklerinizi kontrol ediniz diskleriniz eğilmiş olma olasılığı yüksek...sık sık aracı yıkatıyorsanız disklerin azda olsa soğumasını bekleyip sonra yıkatın...

Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 23:48
milyarları sayıyorsun önlerıne sonra yüzüne bakmıyorlar
iyi sabır varmıs sizde gülerek anlatıyorsunuz ben olsa cıldıırırım

Mesaj Tarihi: 21 Temmuz 2011 Saat 00:25
gecmiş olsun..

ama forumda gecen gene boyle bir konu okudum ve cevremde de boyle oldu bu pejo musterı hızmetlerı bespara etmezher keze aynı seyı yapıyorlar:(((

müsteri hizmetlerini su foruma versenler yemın edıyorum biz daha hızlı daha kalıtelı cozumler sonarız ve burda uzun zaman ve uzun zaman uye olan arkadaslar bır usta kadar bılgı yukludur :)))

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net