206 Tampon Izgarası
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206 hakkındaki tüm makaleler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16393
Tarih: 25 Haziran 2025 Saat 07:13 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 206 Tampon Izgarası
Mesajı Yazan: EmRe26
Konu: 206 Tampon Izgarası
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2011 Saat 11:04
Aracıma ledli gündüz farı yapmayı düşünüyorum. Eskişehirde bulabilirsem bu şerit ledlerin daha büyük olanı var yine şerit şeklinde ama ledleri 2 kat daha büyük. Bu uygulamayı yaparken tampon ızgarasının sökülmesi mümkünmü? Tamponu indirmeden, sedece ızgarasını sökmek istiyorum. Hazır gündüz farları var onlardan yap diyebilirsiniz, zaten ilk önce şerit ledden yapıcam olmazsa hazır satılanlardan alıcam 6 power ledli 40TL ye hepsiburada.com da görmüştüm. Ama önemli olan el becerisiyle yapıpta güzel olunca yapılan uygulamanın daha değerli olması :)
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2011 Saat 14:44
Mesajı Yazan: d3n1s
Mesaj Tarihi: 15 Temmuz 2011 Saat 15:38
tamponu sökmeden ızgarayı sökmek benim nazarımda mümkün değil, tamponu sökmeden ızgaranın tırnaklarını kırmadan çıkarabilen varsa elini öperim :) tamponu sökmek o kadar zor bir olay değil, vida sökülecek hepi topu
------------- 206 Quik
|
Mesajı Yazan: murat deniz
Mesaj Tarihi: 21 Temmuz 2011 Saat 01:02
EmRe26 Yazdı:
Aracıma ledli gündüz farı yapmayı düşünüyorum. Eskişehirde bulabilirsem bu şerit ledlerin daha büyük olanı var yine şerit şeklinde ama ledleri 2 kat daha büyük. Bu uygulamayı yaparken tampon ızgarasının sökülmesi mümkünmü? Tamponu indirmeden, sedece ızgarasını sökmek istiyorum. Hazır gündüz farları var onlardan yap diyebilirsiniz, zaten ilk önce şerit ledden yapıcam olmazsa hazır satılanlardan alıcam 6 power ledli 40TL ye hepsiburada.com da görmüştüm. Ama önemli olan el becerisiyle yapıpta güzel olunca yapılan uygulamanın daha değerli olması :) |
emre aradığın ledlerden asarcıklıkda büyük bi elektrikçi var eski otogar tarafından girdiğinde 100 mt kadar sonra sağda, yanında da bi milyoncu var. bende bagaj için led araken orda gördüşümü hatırlıyorum dostum. ama ızgara konusunda bi fikrim yok..
saygılar.
------------- 2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH + kara böcükk :)
|
Mesaj Tarihi: 21 Temmuz 2011 Saat 01:09
abicim önerin için teşekkür ederim, gündüz farını tamamladım resimleri ekliyorum..
------------- 2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı 26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında
|
|