Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

aracım marş kaçırıyor

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16342
Tarih: 04 Ağustos 2025 Saat 10:13
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: aracım marş kaçırıyor
Mesajı Yazan: eren8er
Konu: aracım marş kaçırıyor
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 22:15
s.a
aracım marş kaçırıyodu ilk aldığımda..valf dişlisimiydi , voland dişlisimiydi neydi tam emin değilim..ondan kaynaklanıyomuş..fiyatı 400 tl dediler..vermedim o zaman o parayı.. bi şekilde çözdüler ama nasıl bilmiyorum..sanırım ters çevirip takıyolarmış..bir aydır sıkıntı yoktu..bugün yine 2 kere kaçırdı.(ucuz etin yahnisi ) carttttt diye bi ses çıkarıyo..varmı bi bilgisi olan bu konuda? başına gelen yaptıran falan..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 22:45
internetten biraz araştırdım..sıkıntı volant dişlisindeymiş..işin kötüsü değiştirsen bile bi süre sonra tekrar yapar diye yazmışlar bazı forumlarda..106 quiksilver için volant dişlisi fiyatını öğrenemedim..bilen varsa ve bana yazarsa çok sevinirim..aklıma takıldı.

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 22:47
Genelde mars dıslısı burcu mılı vs bozulur degıstırmesı uygun fıyatlı ve kolaydır. Ama volan dıslısının bozuldugunu hıc duymamıstım...

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 22:48
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Genelde mars dıslısı burcu mılı vs bozulur degıstırmesı uygun fıyatlı ve kolaydır. Ama volan dıslısının bozuldugunu hıc duymamıstım...

ben adam gibi baktırayım tekrar en iyisi..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 22:51
Orjinalini yazan: eren8er eren8er Yazdı:

Bencede ıyıce bır baktır. Volanın bozulma olasılıgı daha dusuk oldugu kanaatındeyım. Hanı bugune kadar mars problemı yasayıpta volan degısen arabayı hıc duymadım. Ama bu olmayacagı anlamınada gelmez tabı Göz Kırpma Insallah dusundugum gıbıdır...

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 23:47
daha önce buna benzer bi olay,önceki arabam olan 106 xr de olmuştu... marş dinamosunun dişlisini değiştirdim sorun ortadan kalktı 45 tl ye

Mesajı Yazan: berk2309
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 23:54
benimkindede bazen calıstrırken bole cızzttt dıe yapıo ondan mı oluo

-------------
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 23:58

Orjinalini yazan: eren8er eren8er Yazdı:

Bencede ıyıce bır baktır. Volanın bozulma olasılıgı daha dusuk oldugu kanaatındeyım. Hanı bugune kadar mars problemı yasayıpta volan degısen arabayı hıc duymadım. Ama bu olmayacagı anlamınada gelmez tabı Göz Kırpma Insallah dusundugum gıbıdır...
söylediğin doğru ve mantıklı abi çünkü volan dişlisi marş dişlisine göre daha güçlüdür çelik malzemelerden yapılır marş dişlisi daha yumuşak ve alaşımlarla yapılır bunun amacı masrafı en aza ındırmek bendeki sorun gibi ilk gittigim usta direk aksları ve kelebekleri değiştirecegimizi söylemişti kelebekteki bilyaları değiştirince hic bı sorun kalmadı büyük ihtimal ustadan kaynaklanan bi sorun

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 17:28
volant dişlisine 400 tl diyen arkadaşı yarın yakalayıp öpücem..bu kadar atılmaz yani.. member_profile.asp?PF=5748" rel="nofollow - sahin-peugeot dan fiyat aldım..120 tl orjinal Gülme 

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net