Ekspertiz hakkında yardım lazım.
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15531
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 19:48 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Ekspertiz hakkında yardım lazım.
Mesajı Yazan: eren8er
Konu: Ekspertiz hakkında yardım lazım.
Mesaj Tarihi: 12 Haziran 2011 Saat 21:00
Merhabalar. Aracımı satıyorum. Bugün biriyle anlaştık fakat ekspertiz raporu istediğini söyledi. Ben bunu nerde yaptirabilrim? Ve fiyatı nedir acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.
------------- Honda Civic hb 1996 1.4
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 12 Haziran 2011 Saat 21:27
kendin neden masraf edeceksin alacak adam baktırır istediği yere sonra alır expertiz snein zorunlu olduğun bişe değilki .ha olursa dersin exsper.yapıldı diye ama öle exspertiz felan ne masrafa gireceksin.en azından 50 100 arası bir masraf alırla ki detaya göre fiyat artar.
------------- 2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
Mesajı Yazan: BUBU
Mesaj Tarihi: 12 Haziran 2011 Saat 21:33
100lıra ama o nu ısteyen alıcı cebınden yaptırır
|
Mesaj Tarihi: 12 Haziran 2011 Saat 21:37
Talip olan kisi başka sehirden. Geldigimde ekspertiz yaptirabilirmiyiz dedi bende tamam dedim..aslında bende merak ediyorum. Yaptırmak istiyorum o yüzden
|
Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 12 Haziran 2011 Saat 21:50
gelen kişi ben exspertiz yaptıracağım demiştir.sen onu baştan söyle kabul ederse gelsin adam exzp.yaptırdı sonra beğenmedi yada prası denkleşmedi ne yapacaksın kendi cebinden para vermiş olacaksın baştan konuş derim tabi bizimki sadce tavsiye..
------------- 2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 12 Haziran 2011 Saat 23:32
alıcı kendisi yaptırsın sen karışma.. daha neler ya istersen arabanın parasınıda sen ver olcak işmi. kim o akıllı.. bassın gittsin ya nasıl sinirim bozuldu şimdi
|
Mesajı Yazan: murat deniz
Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 00:33
o nasıl bir saçmalıktır yaa.. bende aracımı şehr dışından aldım götürdüm servise 50 lira verdim. ha beğenmesem nolurdu, o verdiğim 50 lira cebimden çıkardı ama beni hışır araba almaktan kurtarırdı. kaldı ki ben arabamı alana kadar kaç araba götürdüm servise..
------------- 2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH + kara böcükk :)
|
Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 01:53
aslında benim konuyu açmış olduğum yazı yanlış anlaşılmış..aslında kişi benden ekspertiz yaptırmamı istemedi..gelsem yaptırabilirmiyiz? dedi..benim yapmamı istemedi.yaptırabilirmiyim diye sordu sadece..o arayıp bunu diyene kadar aklımda yoktu..o gelip bakmasa bile ben yaptırmak istiyorum diyim... adamı yerden yere vurmayalım suçu günahı yok
|
Mesajı Yazan: Japon
Mesaj Tarihi: 13 Haziran 2011 Saat 02:12
yetkılı servıste yapılıyor herkes bir hışımla adam daldı :D
|
|