Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

boyasın diye verdik adam piyasa yapıyo

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15273
Tarih: 02 Ağustos 2025 Saat 08:19
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: boyasın diye verdik adam piyasa yapıyo
Mesajı Yazan: eren8er
Konu: boyasın diye verdik adam piyasa yapıyo
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:45
merhabalar..aracıma ufak tefek değişiklikler yapmaya karar verdim..gittim boyacıyla konuştum..bıraktım arabayı..acele olmasın yavaş yavaş temiz iş olsun dedim....dün arkadaşım görmüş benzinlikten çıkarken benim arabayı..emanet araçla nasıl geziyolar arkadaş!! 

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:50
]Sırıtma aynen aynen en sinir olduğum nokta .........ya kardeşimmm ben bunu bir türlü çözemedim...arabayı kaportaya veriyorsun  ama araba piyasada görünüyor macunlu astarlı farketmiyor Sırıtma sonrada yetişmedi kurumadı havalar ters gitti bahene çok ..

Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:51
ayıp kardesım al araca baska yerde yaptır bence boyle ınsanlar usta degıl bence

-------------
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:51
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

]Sırıtma aynen aynen en sinir olduğum nokta .........ya kardeşimmm ben bunu bir türlü çözemedim...arabayı kaportaya veriyorsun  ama araba piyasada görünüyor macunlu astarlı farketmiyor Sırıtma sonrada yetişmedi kurumadı havalar ters gitti bahene çok ..

abi gezerken görmüşler hayırdır deyincede ; parça almaya gittim senin araba için diyolar..yalan hep aynı Gülme

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:53
Orjinalini yazan: eren8er eren8er Yazdı:

Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

abi gezerken görmüşler hayırdır deyincede ; parça almaya gittim senin araba için diyolar..yalan hep aynı Gülme

onu diyorum ya Sırıtma hemen cevapları hazır...Sırıtma

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 00:21
dostum aman diyorum benim 2005 yılından beri mahkemem devam ediyor aman dikkat et elin o.ç araba bırakma bildiğin ustadan şaşma. ben kaportacıya bıraktım 2005 yılında fiat bravo vardı bende. adamlar 1 gece kalcak ertesi güb alırsın dediler. basiretim bağlandı tamam dedim. bıraktığımın gecesi aracımın kaza haberi geldi. bmw 320 le kafa kafaya girmişler 2 araç pert 6 yaralı falan filan derken kaskomda yoktu ispat etmek tam 6 yılımı aldı giden araç oldu ama çok çektim çokk. dikkat et emanet eşşeğin palduru yokuş yukarı kopar..

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 00:33
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

dostum aman diyorum benim 2005 yılından beri mahkemem devam ediyor aman dikkat et elin o.ç araba bırakma bildiğin ustadan şaşma. ben kaportacıya bıraktım 2005 yılında fiat bravo vardı bende. adamlar 1 gece kalcak ertesi güb alırsın dediler. basiretim bağlandı tamam dedim. bıraktığımın gecesi aracımın kaza haberi geldi. bmw 320 le kafa kafaya girmişler 2 araç pert 6 yaralı falan filan derken kaskomda yoktu ispat etmek tam 6 yılımı aldı giden araç oldu ama çok çektim çokk. dikkat et emanet eşşeğin palduru yokuş yukarı kopar..

büyük geçmiş olsun..allah korusun ya hakkaten çok tehlikeli durumlar..yarın alcam aracı işi bitiyo zaten..bu tarz çalışmalarda yaptığın işler senin referansın oluyo..bana biri gelip sorarsa boyacıyı kesinlikle tavsiye etmem..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 00:37
bir daha o dükkanın önünden bile geçmeyeceksin o zman arkadaşım...

Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 00:49
bende bi kaportaciya biraktiydim gitmis kaldirima cikmis salak dikkat edin tamircinize

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 00:55
uzun lafın kısası bmw ye 36000 tl kaskosu ödedi. benim arabayı eksper ozmn 13000tl dedi. trafik sigortam karşı tarafın kaskosunun 5750tl lik kısmını karşıladı(bende kasko yok) ondan sonra olaya bak
bnm aracı kullanan şerefiszde ehliyet yok 6500tl faizle bnm trafik sigortam bana rucu etti. karşı tarafın kaskosudaa ruhsat sahibi ben olduğum için bana rucu etti.ortaya 30000tl üstünde borç çıktı. ee bide bnm araç gitti derken yıllar içerisinde durumu ispatladım ve kasko davasından kurtuldum.şimdi tazminat davam sürüyor kazanırsam kendi aracımın parasını faiziyle alıcam. hakkımızda hayırlısı tabi ama bu bana baya büyük ders oldu.

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 01:05

uzun lafın kısası bmw ye 36000 tl kaskosu ödedi. benim arabayı eksper ozmn 13000tl dedi. trafik sigortam karşı tarafın kaskosunun 5750tl lik kısmını karşıladı(bende kasko yok) ondan sonra olaya bak
bnm aracı kullanan şerefiszde ehliyet yok 6500tl faizle bnm trafik sigortam bana rucu etti. karşı tarafın kaskosudaa ruhsat sahibi ben olduğum için bana rucu etti.ortaya 30000tl üstünde borç çıktı. ee bide bnm araç gitti derken yıllar içerisinde durumu ispatladım ve kasko davasından kurtuldum.şimdi tazminat davam sürüyor kazanırsam kendi aracımın parasını faiziyle alıcam. hakkımızda hayırlısı tabi ama bu bana baya büyük ders oldu.

inşallah davayı kazanırsın..sonuçta davanda çok haklısın...kaybettiğin yıllar zaman kaybı moral bozukluğunu geri alamazsın belki ama zararını geri alabilirsin..hayırlısı olsun cana gelmesin..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 01:23

çok çok geçmiş olsun... katlanılması ve kabullenmesi çok zor bir durum... elbette şükür ki cana gelmemiş ama, sen canın gibi bak, karşılıklsız bir sevdayla tutul, olanlara bak sonra... umarım tazminat da lehine sonuçlanır...

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 03:51

Benzer bir durum da amcamın başına gelmişti.
Amcam oto kaportacıdır. Amcamın çırağı müşterinin arabasıyla gece gezerken kaza yapmış, bütün hasarı amcam ödemişti.
eren8er kardeşim Bursa'da oto sanayi gelişmiştir. Bence o ustayla alışverişini kes. Başka usta bulursun.

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 10:25
acilen ustasını değitir dostum benim başıma da buna benzer bir olay gelmişti. hatta bu 106 mda da gelmiş benim haberim yok. usta lastiklerimi öttüryormuş sanayide. aman diyim usta seçimine dikkat et.

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 10:58

teşekkürler arkadaşlar. ama tekrar diyorum dikkat edin

Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 00:17
bugün gittim aracı almaya..boyada atıklar vardı..rüzgarlığı mat siyah boyattım..parmak izleri çıkmış üstüne.. bıraktım yine mecburen aracı..pazartesi alcam.2 tampon 2 çıta boyucak pazartesiden beri.bidaha oraya ne giderim nede tavsiye ederim..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 00:21
Allah yardımcın olsun

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: fireblade
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 00:25
iyi petrolden çıkarken görmüşler...birinin kimine kimsesine asılaydı ? belalı abileri eskaza görüp plakayı alaydı :) arabayı sendeyken bulsalardı :)

Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 00:39
Orjinalini yazan: fireblade fireblade Yazdı:

iyi petrolden çıkarken görmüşler...birinin kimine kimsesine asılaydı ? belalı abileri eskaza görüp plakayı alaydı :) arabayı sendeyken bulsalardı :)

içimi kararttın gece gece Sırıtma

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 11:41

Arabası sanayıde bır hafta yatıp ta ceyrek yarım depo maazotu bıten varmı :D

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 19:50
en güzeli verdiğin yere güvenmiyorsan km yi not alacaksın haftaya gittiğinde arada dağlar fark varsa kafa göz :)

-------------
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp

Mesajı Yazan: fireblade
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 00:13
bizim servis müdürümüzün 206 hdi ı var.km side bayağı düüşük kullanmıyor sayılır..aracı peugeot servisine bırakıyor antalyada...servisde bizim patronlarımızın servisi yani mal sahipleri aynı..sohbet konusunda bana dediki benim arabayla 70 km yapmışlar...Gülme bizim fırlamadan cevap:abi ses varmı belkim diye onu dinlemişlerdir Gülmeyoksa gezmezler !?!

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 00:15
Orjinalini yazan: fireblade fireblade Yazdı:

bizim servis müdürümüzün 206 hdi ı var.km side bayağı düüşük kullanmıyor sayılır..aracı peugeot servisine bırakıyor antalyada...servisde bizim patronlarımızın servisi yani mal sahipleri aynı..sohbet konusunda bana dediki benim arabayla 70 km yapmışlar...Gülme bizim fırlamadan cevap:abi ses varmı belkim diye onu dinlemişlerdir Gülmeyoksa gezmezler !?!

nasıl bi dinlemedir o ya Sırıtma bahaneler hiç bitmez..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: Japon
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 00:30
vay arkadas gezme nedır hayatlarında hıcmı arabaya bınmıyor bu adamlar emanet araba carpsan etsen ne cevap vercem dıe dusunur ınsan 

Mesajı Yazan: anil307
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 02:17
okurkenn gerıldımm ne kadar oç larıı varr Allah sana sabır versınn vallahı ne kadar oç ınsanlar var ya

-------------
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net