Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kütahya - Simav 5.9 DEPREM!!

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Otomobil, Teknoloji, Spor ve diğer tüm konular hakkında güncel haberler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14969
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 00:28
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com


Konu: Kütahya - Simav 5.9 DEPREM!!
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Kütahya - Simav 5.9 DEPREM!!
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 01:17

Kütahya'da deprem

Deprem birçok ilde hissedildi

19 Mayıs 2011 Perşembe, 23:18:25
Kütahyada deprem

Kütahya'nın Simav ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki http://www.haberturk.com/etiket/deprem" rel="nofollow - deprem , İstanbul, Ankara, Çanakkale, Bursa, Balıkesir, Yalova, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Afyonkarahisar'da da hissedildi.
http://www.haberturk.com/etiket/bo%C4%9Fazi%C3%A7i_%C3%BCniversitesi_kandilli_rasathanesi_ve_deprem_ara%C5%9Ft%C4%B1rma_enstit%C3%BCs%C3%BC" rel="nofollow - Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü nden alınan bilgiye göre, saat 23.15'te, merkez üssü Kütahya'nın Simav ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki http://www.haberturk.com/etiket/deprem" rel="nofollow - deprem in hissedildiği il ve ilçelerde vatandaşlar, evlerini terk ederek sokağa çıktı.
Bu arada, ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumunun internet sitesindeki verilere göre, Türkiye'nin batı kesiminde meydana gelen http://www.haberturk.com/etiket/deprem" rel="nofollow - deprem in merkez üssünün, Kütahya'ya 77, Bursa'ya 121 ve Balıkesir'e 123 kilometre mesafede olduğu belirtildi.

http://www.haberturk.com/etiket/bo%C4%9Fazi%C3%A7i_%C3%BCniversitesi_kandilli_rasathanesi_ve_deprem_ara%C5%9Ft%C4%B1rma_enstit%C3%BCs%C3%BC" rel="nofollow - Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü nden alınan bilgiye göre, saat 23.15'te Simav'da kaydedilen 5.9 büyüklüğündeki http://www.haberturk.com/etiket/deprem" rel="nofollow - deprem in ardından Kütahya-Şaphane'de saat 23.36'da 3.9, saat 23.41'de ve saat 23.43'te 4 büyüklüğünde üç sarsıntı meydana geldi.

Bu arada http://www.haberturk.com/etiket/deprem" rel="nofollow - deprem in Uşak, İzmir Manisa, Edirne ve ilçelerinde de hissedildiği bildirildi.
Art arda yaşanan sarsıntılardan sonra Simav ilçesine, Kütahya ve çevre ilçelerden ambulanslarla sağlık ekipleri gönderildi.
İlk belirlemelere göre, ilçe merkezi, belde ve köylerde can kaybı bulunmuyor. Dumlupınar Üniversitesine (DPÜ) bağlı bir binanın yıkıldığı, ancak binada kimsenin bulunmadığı, bazı binaların camlarının kırıldığı öğrenildi.
İlçe genelinde telefonların çalışmadığı, elektriklerin de kesildiği belirtildi.

İnegöl'de deprem sırasında paniğe kapılarak kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Kaynak: http://www.haberturk.com/yasam/haber/632233-kutahyada-deprem" rel="nofollow - http://www.haberturk.com/yasam/haber/632233-kutahyada-deprem




Cevaplar:
Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 01:20
cümleten hepimize geçmiş olsun , allah daha kötülerden milletimi korusun.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa


Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 01:27
Ben Kütahya / Tavşanlı'dayım arkadaşlar. Sarsıntı çok şiddetli ve uzun süreliydi. Çocuklar falan çok korktu.
Yakın ilçelerimizde sadece 1kişi kalp krizinden vefaat etmiş.
Bazı binaların camları kırılmış. İnşallh daha kötü sonuçları yoktur.
Ben Simavda okumuştum Üniversiteyi. Simavda sık sık deprem olur ama böyle şiddetli olan deprem sayısı azdır.
Allah beterinden saklasın.


Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 01:32
amin
,


Mesajı Yazan: UGuRs
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 06:15
geçmiş olsun Allah daha kötüsünden korusun.

-------------
KahramanKentli...


Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 09:09
Geçmiş olsun herkese.


Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 20 Mayıs 2011 Saat 09:10
büyük geçmiş olsun. bursa inegöldede yaşlı birisi kalp krizi geçirip vefat etmiş.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net