Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

arkası çok havada dur

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14953
Tarih: 22 Eylül 2025 Saat 11:36
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: arkası çok havada dur
Mesajı Yazan: fTh206
Konu: arkası çok havada dur
Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 13:55
arkdşlar bende 206 var yokuş yukarı çektiğim zaman arkası çok havada duruyo ne yapmam lazım yoksa bütün 206ların böylemi bi ne yapmam lazım bi yardımcı olurmusunuz

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:01
bu normal bırsey kardesım. aracın arka suspansıyon yapısıyla alakalı bır durum. yokus asagı durursanda aracın arkası tam tersıne asagı coker. onemlı olan duz yerde nasıl durdugudur...

mesela arac ılerı gıderken el frenını cekersende arkası asagı coker, gerı gerı gıderken el frenını cekersen arkası yukarı kalkar...

bu arada sen ıstanbulun neresındensın profılıne yazmamıssında

Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:05
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

bu normal bırsey kardesım. aracın arka suspansıyon yapısıyla alakalı bır durum. yokus asagı durursanda aracın arkası tam tersıne asagı coker. onemlı olan duz yerde nasıl durdugudur...

mesela arac ılerı gıderken el frenını cekersende arkası asagı coker, gerı gerı gıderken el frenını cekersen arkası yukarı kalkar...

bu arada sen ıstanbulun neresındensın profılıne yazmamıssında
ama benimkisi düz yoldada sanki biraz havada duruyo gibi dier 206lara bakıorum onları normal acaba normalmi. (istnbl fatih yazmayı unutmuşum oraya kusura bakmayın)

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:12

bu 206 ların arkaları bırbırını tutmuyor. bazısı leylek gıbı duruyor. bazısı alcak duruyor. bır standardı yok yanı :)) alcaltılmıs olanlardan bahsetmıyorum bu arada.

ayrıca fatıhın neresındesın bakayım?

Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:13
Bütün araçlar yokuşlarda burnu veya arkası havaya kalkar otobüsler dahil arkadaşın dediği gibi. Düz yol dediğin ise aracı düz bi yere çek vitese tak el freni inik olsun yanlardan bi resim çek forum a koy bakalım sana öyle geliyor olabilir.

Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:16

bu 206 ların arkaları bırbırını tutmuyor. bazısı leylek gıbı duruyor. bazısı alcak duruyor. bır standardı yok yanı :)) alcaltılmıs olanlardan bahsetmıyorum bu arada.

haklısın bi arkdşdada 206 var onunki n dik yokuşta bile alçak duruyo birbirini tutmuyo.peki buna napabilirim bi çözümü yokmu orjinalliği bozulmadan bişi yapabilirmiyim mesela bi arkdş 15 gün yokuş aşağı hiç kaldırmadan tut öle düzelir demişti :)) ne kdr doru bilmiyorum.
>>>fatih kıztaşı<<<

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:17
Orjinalini yazan: kankam_743 kankam_743 Yazdı:

Bütün araçlar yokuşlarda burnu veya arkası havaya kalkar otobüsler dahil arkadaşın dediği gibi. Düz yol dediğin ise aracı düz bi yere çek vitese tak el freni inik olsun yanlardan bi resim çek forum a koy bakalım sana öyle geliyor olabilir.
fotosu varda nası koycam bilmiyorum.

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:20
arkadasta soylemıs zaten. duz bır yerde el frenı cekmeden vıteste park et. tam yandan gorulecek sekılde 2 yanından da resım cek koy burayada bakalım beraber. bana kalırsa cok problem olacak bırsey olmasa gerek.

fatıhte aklıma gelen 3 uyemız daha var. sende 4 oldun. bende albayımla beraber capadayız. nıye bulusmalara vs gelmıyorsun bakayım?

Mesajı Yazan: eren8er
Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:21
Orjinalini yazan: fTh1234 fTh1234 Yazdı:

haklısın bi arkdşdada 206 var onunki n dik yokuşta bile alçak duruyo birbirini tutmuyo.peki buna napabilirim bi çözümü yokmu orjinalliği bozulmadan bişi yapabilirmiyim mesela bi arkdş 15 gün yokuş aşağı hiç kaldırmadan tut öle düzelir demişti :)) ne kdr doru bilmiyorum.
>>>fatih kıztaşı<<<

yok artık :)

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:27
pek vakit olmadığı için gelemedim ama artık gelmeye çalışırım nasılsa yaz geldi :))

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesajı Yazan: volkan_uysal
Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:28

Sırıtma

-------------

307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307

Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:29
15 gun rampa asagı tutmak mı ?? Sırıtma cok zekıcee :))

Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:33

bu ne yaaaa :)) dev gıbı resım :)) 800x600 koyacaksın... nasıl resım konulacagıdan herhangı bır forumun ıcıne gırersen yukarıda yazıyor... sıteye resım nasıl eklenır dıye

ayrıca aracın yandan resmı lazım guzel kardesım. ne yazmısız bız??? arkadan anlasılmaz kı

Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:35
malesef yandan yok ama akşam koyarım eve gidince çekerim

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 19 Mayıs 2011 Saat 14:40
 resmı kaldırıyorum cunku boyutu cok buyuk sen yenısını eklersın. duz yerdeyken cekmen lazım. arac tam yandan gorulecek sekılde. ve bıraz uzaktan cekebılırsen hızası daha net gorulur.

Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 22 Mayıs 2011 Saat 00:53
 a

Mesajı Yazan: Melih
Mesaj Tarihi: 22 Mayıs 2011 Saat 12:17
mrb beni aracin da arkasi cok alcak hele yokus asagi dahada cokuyo sordum ustaya normal dedi dikiz aynasi bile tam ayarlamiyo tam arkayi gostermiyor yeri gosteriyo

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net