içerideki motor sesi
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14392
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 15:27 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: içerideki motor sesi
Mesajı Yazan: GiTaRRa
Konu: içerideki motor sesi
Mesaj Tarihi: 25 Nisan 2011 Saat 23:44
arkadaşlar aracımın motoru içeriden tabi bu son zamanalarda sanki dizel motor gibi çalışıyor çok sesli önceden yoktu böyle bi durum sizne ne olabilir?
------------- Peugeot 106 XR.. 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 01:09
motor sesını kesen bı keçe var dreksıyonun altında o yerınden cıkmıs olabılır ona bı bakarsan ıyı olur kardesım o yuzden ıcerı cok ses alıyor motor sesını
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesajı Yazan: nteker
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 08:26
Muhammet bey tam nerede acaba bu keçe benim aracın içinde de çok ses var
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 08:48
GiTaRRa Yazdı:
arkadaşlar aracımın motoru içeriden tabi bu son zamanalarda sanki dizel motor gibi çalışıyor çok sesli önceden yoktu böyle bi durum sizne ne olabilir? |
Aracinizda sallanti, titreme var mi?
|
Mesajı Yazan: klemann
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 08:57
Muhammet bey o keçenin yerini bende merak ettim tam tarif edermisiniz beyefendi rica etsem.
------------- 206 van hard style
|
Mesajı Yazan: klemann
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 08:58
koliva Yazdı:
GiTaRRa Yazdı:
arkadaşlar aracımın motoru içeriden tabi bu son zamanalarda sanki dizel motor gibi çalışıyor çok sesli önceden yoktu böyle bi durum sizne ne olabilir? |
Aracinizda sallanti, titreme var mi?
|
Evet bende sorayım bu soruyu. var ise motor kulaklarini bi kontrol ettirin.
------------- 206 van hard style
|
Mesajı Yazan: GiTaRRa
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2011 Saat 10:10
motor kulaklarını yeni değiştirdim...keçeler sağlam sibob ayarından olma ihtimali var die düşünüyorum bugun bi sanayi yapayım...
------------- Peugeot 106 XR.. 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA
|
|