Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

100 km süratte direksiyon kitlendi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14358
Tarih: 23 Haziran 2025 Saat 10:39
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 100 km süratte direksiyon kitlendi
Mesajı Yazan: furkan
Konu: 100 km süratte direksiyon kitlendi
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 08:36
.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 08:45
Furkan Bey öncelikle geçmiş olsun.

Sizin araç Tüplümüydü acaba.

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 09:11
1.6 dizel 110 hp 307 look

Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 09:11
geçmiş olsun 
o zaman elektrik motoru devreyi kesmiş diyorlarsa değiştir kafan rahatlasın derim.

-------------
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 09:22
motora baktılar sapa sağlam fiyatıda pompa ile beraber 2700 kafamız bayağı rahat olucak fiyata bak.........

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 09:49
Soyguncu bunlar , sanrufum sızdırıyor dedim 2000 ytl istediler. sanayide 70 ytl ye yaptırdm.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 10:37
Orjinalini yazan: furkan furkan Yazdı:

bodrumdan gelirken 307 ile 100 km süratte virajda direksiyonum 1 sn. kitlendi azdaha felaket yaşıyordum servise sordum baktı sorun yok dediler  eletrik motoru devre kesmiştir dedi böyle iş olurmu yaaaa  bir devre hayata mal olucaktı araç eşimin aracı çok korktum bidah nasıl yola çıkarım bu korku ile 3 tane servis sorun bulamadı herşey normal diyor

Geçmiş Olsun...
Usta Bu Konuyu Daha Önce Konuşmuştuk Gibime Geliyor. Yoksa Bir Dahamı Yaşandı Bu Olay; Hatta Sen Aracını Satıp Renault Almıştın..Confused

Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 10:47
hatırladığım kadarıyla bir sigorta almıştın 5 tl ye sorun sözğldğ demiştin gerçekten ciddi bir sorun korktum şimdi bendede 307 var o hızda direksiyon kitlenirse Allah korusun

-------------
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 10:50

Konu Gönderim Zamanı: 17 - Nisan - 2011 Saat 11:37am - 307 aracımla uzun ylda giderken 90 km süratte direksiyonum kitlendi az daha bariye giriyordum son anda düzeldi servise gittim baktılar bilgisayara bağladılar bişey bulamadılar birdaha yaparsa gelin dediler bende birdaha olursa ben gelemem siz cenaze namazıma gelirsiniz dedim şimdi gidip bu aracı renoya opelemi baktırayım dedim izmirde 3 yetkili servisin dedikleri bu adamlar pompaya bakmadı bile hemen değişcek beyinle beraber 1900 tl dediler  delirdim tamir yapamayız diyorlar özelde beyinci arkadaşa gittim elektrik motorun sigortası aşınmış değişti sorun çözüldü 5 tl bu servisler olduğu sürece durum vahim dostlarım
bakın büyük harfle yazıyorum
EN İYİ ARAÇLARDAN BİRİ PEUGEOT
ama servisler felaket

Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 10:54
dışardan şu foruma göz atan insanlar hayatta peugeot arabasına binmezler varya
ne türlü sorun ararsan bu arabalarda var

ben olsam dırek satardım bu aracı

Mesajı Yazan: BUBU
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 11:48
alınmaz abi pejo gercekten yaaa ne kadar sorun varsa bu araclarda mecvut servis hizmetleri desen adamlar resmi soyguncu gibi saldırıyorlar sana.. bir daha mı tövbe pejo hayatta almam en iiisi alman arabası....

Mesajı Yazan: BUBU
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 11:52
kardesım ya bi daha kilitlenirse???? aklında kalacagına o arabayı dakika tutma sat derim.. ben olsam öyle yapardım canımdan degerlı degıl ya

Mesajı Yazan: m.peker
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 12:11

-------------
307 1.6 110 hp comfort dizel

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 12:13
Orjinalini yazan: albaydemircan albaydemircan Yazdı:

Konu Gönderim Zamanı: 17 - Nisan - 2011 Saat 11:37am - 307 aracımla uzun ylda giderken 90 km süratte direksiyonum kitlendi az daha bariye giriyordum son anda düzeldi servise gittim baktılar bilgisayara bağladılar bişey bulamadılar birdaha yaparsa gelin dediler bende birdaha olursa ben gelemem siz cenaze namazıma gelirsiniz dedim şimdi gidip bu aracı renoya opelemi baktırayım dedim izmirde 3 yetkili servisin dedikleri bu adamlar pompaya bakmadı bile hemen değişcek beyinle beraber 1900 tl dediler  delirdim tamir yapamayız diyorlar özelde beyinci arkadaşa gittim elektrik motorun sigortası aşınmış değişti sorun çözüldü 5 tl bu servisler olduğu sürece durum vahim dostlarım
ama servisler felaket

evet bende bu konuyu hatırlıyorum hatta sen 307 satıp megane almıştın diye hatırlıyorum

-------------

Mesajı Yazan: azdek
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 14:20
Orjinalini yazan: mtfpkr mtfpkr Yazdı:

ama servisler felaket

evet bende bu konuyu hatırlıyorum hatta sen 307 satıp megane almıştın diye hatırlıyorum
Bu nedir yaa

-------------
Soner Hoca

2005 307 1.4 Benzin 16V 5K,

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 15:06
Furkan karalamaya mı çalışıyorsun 307 leri anlamadım gitti valla Ouch

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 15:56
Orjinalini yazan: BUBU BUBU Yazdı:

alınmaz abi pejo gercekten yaaa ne kadar sorun varsa bu araclarda mecvut servis hizmetleri desen adamlar resmi soyguncu gibi saldırıyorlar sana.. bir daha mı tövbe pejo hayatta almam en iiisi alman arabası....

alman araçları sorunsuz sanoyrsunuz galiba bundan önceki aracım ww idi onda da servis felan çok pahalı benim özel servisim varsı gayet makul gidip güvenle yaptırabiliyordum ındada yetkili serviste 1000 tl dedikleri parçayı ben özel serviste yarı fiyatına güzelce yaptırabiliyrdum.ww dede klasik sorunları vardır aracın pejodan tek artısı kaportası çok sağlam araçtı ama diğer yönden şimdi yaklaşık 3 aydır 307im var geçen baskı balata için mepadan yetkili servisten fiyat istedim adamlar sadece baskı balata 450 tl işçilik 400 tl dediler şanzumanyapı feln 1000 tlyi geçecek bende özel servise yarı fiyatına bir yıl garantili yaptırdım.malesef insanlar fiyatta geçirmeye çalışıolar biraz araştırama yapmak gerekiyor yoksa ciddi anlmada kazık yeriz bu sadce araçta deil heranlamda parça fiyatı veriyor servis google sorgulama yaparak bile kazık atmaya açlıştıklarını arnalamk mümkün.

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 16:19
Orjinalini yazan: 307P 307P Yazdı:

Bende Hiç Bişey Anlamadım Geçen Hafta Millet Neden Pejo Aracını Satınca Başka Araç Alıyor Diye Konu Açıyorsun ... Ve Ardından Renault Megane Aldığını Söylüyorsun...
 Bu Günde 
Gelmiş Bodrumdan Dönerken Direksiyon Kitlendi Diyorsun İnan Ben Hiç Bişey Anlayamadım...Ouch

Mesajı Yazan: badcombatant
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 16:23
Yaşadığın sorun kabul edilebilir bişey değil hatta servisin ilgisizliği daha vahim fakat bu tür sorunlar sadece peugeot'ta yaşanmıyo tanık olduğum olayı söyliyim Renault 2005 Megane hb 1.6 benzinli araç kocaeli otobanda seyir halinde giderken sebebsiz yere tüm airbagler açıldı emniyet kemerleri takılı olmasaydı sürücü ve yanında oturanların airbag patlaması yüzünden yaralanması boyunlarının kırılması kaza yapmaları içten bile değil araç o şekilde sapa sağlam fakat tüm airbagler açık halde yerkili servise gitti servisten alınan cevap BU SORUN BU ARAÇLARDA KARŞILAŞILAN Bİ SORUN airbaglerin değişimi ve beyin değişimi yapılır tekrar olup olmıycağı hakkında garanti yok dendi
Onun haricinde 8 - 9 takla atıp bir tane bile airbag açılmayan mercedesler yok değil yok alınmaz 307 elde tutulmaz  diyip direk o modelin hepsini kötülemek bence yanlış

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 16:23

Bende Hiç Bişey Anlamadım Geçen Hafta Millet Neden Pejo Aracını Satınca Başka Araç Alıyor Diye Konu Açıyorsun ... Ve Ardından Renault Megane Aldığını Söylüyorsun...
 Bu Günde 
Gelmiş Bodrumdan Dönerken Direksiyon Kitlendi Diyorsun İnan Ben Hiç Bişey Anlayamadım...Ouch

Aynen öyle Shocked

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 16:24
Orjinalini yazan: badcombatant badcombatant Yazdı:

Yaşadığın sorun kabul edilebilir bişey değil hatta servisin ilgisizliği daha vahim fakat bu tür sorunlar sadece peugeot'ta yaşanmıyo tanık olduğum olayı söyliyim Renault 2005 Megane hb 1.6 benzinli araç kocaeli otobanda seyir halinde giderken sebebsiz yere tüm airbagler açıldı emniyet kemerleri takılı olmasaydı sürücü ve yanında oturanların airbag patlaması yüzünden yaralanması boyunlarının kırılması kaza yapmaları içten bile değil araç o şekilde sapa sağlam fakat tüm airbagler açık halde yerkili servise gitti servisten alınan cevap BU SORUN BU ARAÇLARDA KARŞILAŞILAN Bİ SORUN airbaglerin değişimi ve beyin değişimi yapılır tekrar olup olmıycağı hakkında garanti yok dendi
Onun haricinde 8 - 9 takla atıp bir tane bile airbag açılmayan mercedesler yok değil yok alınmaz 307 elde tutulmaz  diyip direk o modelin hepsini kötülemek bence yanlış

Katılıyorum Bu Tür Bir Problemin Aynısını Mercedes te yaşayan Akrabam Olmuştu..Thumbs Up

Mesajı Yazan: isodogu
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 17:05
20-25 fiyat aralığında 307 1.6 hdı  konfor ve ekonomisini  sunan alman aracı vardı da bizmi almadık. valla fiyatına göre 2. el için 307 harika bir araç ama mesela 308 e 45- 50 vermem bu benim görüşüm alana sözüm yok ufak tefek problemler her arabada olur şahsen toyota honda vw forumlarını devamlı takip ediyorum pejo sorunluysa yukarıdaki markalarda sorunlu benzer problemler her markada var herşeyi kafaya takmayalım arabalarımızın kıymetini bilelim,en iyi araba kendi arabandır

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 17:05
Arkadaşlar ben 2009 yılında başka araca vurmamak için 2007 Model Ford Mondeo marka aracı duvara sürdüm ve 130 km hızla sağ önden duvara gömüldüm ama airbag ler falan açılmadı. Servis bile git dava aç dedi ama canımı kurtarmışım canları cehenneme dedim. Yani sorunsuz araç bulan olursa gelsin banada söylesinde gidip o aracı alalım. Kimse boştan yere Peugeot markasını kötülemesin.

Mesajı Yazan: dbmaster
Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 17:15
Arkadaşlar yetkili servis yetkili soyguncudur bunu unutmayın. Ve en kalitesiz malzemeyi kullanıp en yuksek fıyatı alır , yağ değişiminde bıle ambalajsız yağ kullanıyorlar o nedenle gözünüzün önunde yaptırın her işlemi. sanayide guvendıgınız tanıdıgınız yerde yaptırın görun ıcınız rahat olsun servısler sadece hırsız ve aracınızın malzemesınden calan şerefsiz bakım atolyesı benım gozumde ... ben 5-40 castrol edge turbodızel ıle yag degısımı yapıyorum tum fılıtrelerde degısıyor 150 lıra tutuyor gozumun onunde yapılıyor yagın ambalajı ben acıyorum . servıs acık 10-40 ne udugu belırsız yag koyuyuor 400 lıra alıyor serefsız hepsı.

-------------
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)

Mesaj Tarihi: 24 Nisan 2011 Saat 17:31
Orjinalini yazan: dbmaster dbmaster Yazdı:

Arkadaşlar yetkili servis yetkili soyguncudur bunu unutmayın. Ve en kalitesiz malzemeyi kullanıp en yuksek fıyatı alır , yağ değişiminde bıle ambalajsız yağ kullanıyorlar o nedenle gözünüzün önunde yaptırın her işlemi. sanayide guvendıgınız tanıdıgınız yerde yaptırın görun ıcınız rahat olsun servısler sadece hırsız ve aracınızın malzemesınden calan şerefsiz bakım atolyesı benım gozumde ... ben 5-40 castrol edge turbodızel ıle yag degısımı yapıyorum tum fılıtrelerde degısıyor 150 lıra tutuyor gozumun onunde yapılıyor yagın ambalajı ben acıyorum . servıs acık 10-40 ne udugu belırsız yag koyuyuor 400 lıra alıyor serefsız hepsı.
kesinlikle katılıyorum çok güzel anlatmış arkadaş :)

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 00:35
İlginç!.... pejoya binme o zaman furkan kardeş satıp binmeye devam etmende ayrıca ilginç zaten :(((

-------------
Soner Hoca

Mesajı Yazan: ereneren
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 02:13
o dedikleri parçayı değiştirin bence 2 bin 5 bin fark etmez can bu sonuçta yada satın aracı ben karşılaşsam böyle bir sorunla satarım aracımı açık söylüyorum ama aracı satarsanız satacağınız insana böyle bir sorundan bahsedin...

-------------
otomatik 307

Mesajı Yazan: Emre Ekrem
Mesaj Tarihi: 27 Nisan 2011 Saat 09:59
Dejavu olmuştur belki, yüklenmeyin adama :D

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 12:54
Siz burdasınız da sorulra cevap verecek Furkan nerde?

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 13:04
Evet Bende Bu Konu Üzerinde Çok Durdum...
Ama Furkan Bir Türlü Cevap Yazmadı.

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 13:22
Bende Demircan gibi bu konuya takıldım. Eğer Furkan gerçekten burada bir açıklama getirmezse konuya arkadaşımızın güvenilirliği konusunda çok ciddi şüpheye düşeceğim.

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 13:33
Ortalığı karıştırdı gitti Kahkaha

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 13:37
o zaman bızlerden furkan a selamlar :)))))

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 17:03
Orjinalini yazan: AlbayDemircan AlbayDemircan Yazdı:

Bu Günde 

AlbayDemircan ustamıza katılıyorum ve Furkan arkadaşımızın amacını öğrenmek istiyorum.
Arabayı sat, kurtul mantığıyla cevap veren arkadaşlara sormak istiyorum. Bozuk olan aracımı bile bile size satsam ve sizde o araçla kaza yapsanız, sizin veya sevdiklerinizin kılına zarar gelse ne yaparsınız?
Kendinize yapılmasını istemeyeceğiniz birşeyi başkalarına yapmayın.

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 18:09
Yaw arkadaşlar bende konuyu bile bile güncel tutuyorum inanmadım açıkçası furkan ın yazdıklarına karalama mı yapmak istiyor anlayamadım cevap yazmasını da bekledim olmadı arkadaşlarıma söylüyorum ki sorununa boşuna yorum yapmayın öyle bir sorunu olmadığı aşikar düşüncesine yorum yapmaya devam edelim...

-------------
Soner Hoca

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 19:32
Orjinalini yazan: AlbayDemircan AlbayDemircan Yazdı:

Bu Günde 
evet çok garip bir durum

-------------

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 20:41
Orjinalini yazan: azdek azdek Yazdı:

İlginç!.... pejoya binme o zaman furkan kardeş satıp binmeye devam etmende ayrıca ilginç zaten :(((

Ya Zaten Bomba Burda Patladı ... Direksiyon Kitlendi Mesajından Çok Daha Önce Peugeot 307 yi Sattım Dedi Renault Megane Aldım Dedi
ve Daha Sonrada Bu Gün Bodrumdan Dönerken Direksiyon Kitlendi DediConfused

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 21:17
Sanirim tartismanin bir yere varacagi yok.

Mesaj Tarihi: 28 Nisan 2011 Saat 21:40
dostlar özür dilerim  ama benim başıma gelen bir olaydı başkalarıda yaşamışmıdır diye merak etmiştim karalama diye bir olay yok
pejo benim gönlümün hep bir köşesindedir

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net