Arkadaşlar fiberden malzeme nasıl yapılır ?
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13142
Tarih: 07 Ağustos 2025 Saat 19:17 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Arkadaşlar fiberden malzeme nasıl yapılır ?
Mesajı Yazan: CihanHançerli
Konu: Arkadaşlar fiberden malzeme nasıl yapılır ?
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 19:16
Arkadaşlar ben 206 aracıma fiberden marşpiyel yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığı hakkında hiç bir fikrim yok . Bilen arkadaslar yardımcı olabilirler mi ? Gerekli malzemeler nelerdir ? Sağlıklı olur mu ?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: g-demir
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 19:59
uzun ve zor iş diye biliyorum, kalıp lazım, ısıtacak makine lazım, lazım lazım lazım...
------------- 2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 20:09
babamın atölyesi var elimde her makine ıvır zıvır mevcut
|
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 21:45
kardesım yardımcı olurum ben sana o kadr zor degıl :) spoiler yapımı dıye konu actım ona bak ıstersen nasıl yapacagın hakkında ise msne eklersen gece musaıt olurum anlatırım tek tek crazy.dewil43@hotmail.com
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 21:55
Kardeş bende sende gördüm heves ettim :) ama cok zorsa söle girmeyim o işe :) kardeş bide ben msn şifresini unuttum da giremiyorum burdan konuşsak olmaz mı ? ( Ve eline sağlık maşallah güzel iş çıkarmışın ve devamını bekliyorum )
|
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 22:24
:) valla spoıler kolaydı kardesım yakında marşpiel yapmayı dusunuyorum acıkcası duz oldugundan tahta bıle kullansan kalıp olur istediğin şekli tahtaya verırsın ustune serersın fıberı basarsın ılacı zaten kemık gıbı cıkıyor fıber sonra macunlayıp boyarsın basıt ya fıberın sonu yk :) aklına ne gelırse yaparsın ben far kaşı yapmayı planlıyorum su spoılerın fıber ısı bıtsın mesela:) ondan sonra ön tamponda oynama yapacagım marşpielleri falan
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 22:47
gebze tarafına gelebılırsen sana kalıbını cıkartır uygun fıyata verıriz
|
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 22:54
Gebze uzak yaa :) Kardeş kalıbı nasıl cıkartacam onu anlamadım ben yaa :) tmm gerisi kolay da kalıp işi zoruma gidiyor :)
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 22:57
Mesaj Tarihi: 27 Şubat 2011 Saat 22:59
Nsl olcağını görsen elim yatkın bu işlere ama bilmeden de kalkışmıyorum :)
|
|