Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 yol bilgisayarı sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12962
Tarih: 26 Ekim 2025 Saat 09:30
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 yol bilgisayarı sorunu
Mesajı Yazan: yigit1989
Konu: 307 yol bilgisayarı sorunu
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 01:23
Selamlar herkese

yazın güneş yiyince sürekli boğuklaşan yol bilgisayarımda önce sağ taraf kararmıştı biraz daha sonra bugun bir uyandım güneş ışıgı vurunca çok hafif okunuyor gece ise hiç birşekide yol bilgisayarından ışık alamıyorum sizce bunun sebebi nedir ve kaça maliyeti vardır(güneş ışıgı vurdugunda verileri okuyorum yani ekranın aydınlatmassı vs de sorun var)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 07:52
Bu konu cok konusuldu forumda.
Komple ekrani cekerek yerinden cikarin. Kolayca cikar.
3 tane lamba goreceksiniz arkada. Onlardan bozuk olanlari degistireceksiniz.

Mesajı Yazan: formulaone
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 09:11
cok kolay bır sey bu korkma arkadasım bu konuda malıyetlı bır seyde soz konusu degıl 3 adet dıplı ampul var orada oradan yanmayanı cıkar yerıne yenısını tak 10 tlyı gecmez sana boyle sorunların olsun hep ın sallah :) canını sıkmaya degmez

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 09:29
aynen bana maliyeti 10 ytl . olmuştu her oto elektirikçi değiştirir.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 10:02
bence aracınızla ılgılı gereklı ve elınızden gelecek butun bılgılerı edının arkadaslarım bosu bosuna ona buna para vermeyın aracınızda yapabılecegınız cok sey var kendı ellerınızle tabı bu ısten hıc anlamam elıme yuzume bulastırırım dıyorsanızda hıc ellemeyın derım tabıkıde 10 tl vermıcem dıyede daha buyuk sorunlarda acılabılır  saygılarımla:)

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 10:47
Ekranı nasıl çekiyoruz yahu Sırıtma

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:02
Orjinalini yazan: 307P 307P Yazdı:

çekmiyon kanka kırma bakalım :d korumalıgı cıkart alt kısmında 3 adet vıda var yıldıza benzer araclarda kullanılan alyan veya benzerı bı tornavıdayla sokersın kaldır elıne gelır zaten ekran ama bence sokmeye bıle gerek yok arkasında dönen 3 adet plastık vıda gıbı bısey var  onları dondurerek cıkarttıgında elnde dipsız ampul oldugunu goreceksın Sırıtma ampulu   plastıkden cıkart yenısını tak gerı yerıne tak bu kadar basıt acarken yaptıgın ıslemı tersıne dogru kapat bıtmıstır hayırlı olsun

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:53
ama bende hiç bir ışık gelmiyor geceleri 3ü birden patladı sanırım yani inşallah öyledir ama güneş ışıgı geldiginde okunuyor.

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:54
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

Orjinalini yazan: 307P 307P Yazdı:

çekmiyon kanka kırma bakalım :d korumalıgı cıkart alt kısmında 3 adet vıda var yıldıza benzer araclarda kullanılan alyan veya benzerı bı tornavıdayla sokersın kaldır elıne gelır zaten ekran ama bence sokmeye bıle gerek yok arkasında dönen 3 adet plastık vıda gıbı bısey var  onları dondurerek cıkarttıgında elnde dipsız ampul oldugunu goreceksın Sırıtma ampulu   plastıkden cıkart yenısını tak gerı yerıne tak bu kadar basıt acarken yaptıgın ıslemı tersıne dogru kapat bıtmıstır hayırlı olsun

Kanka olmadı oraya getirmek nasip olursa sen yaparsın SırıtmaSırıtma

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 12:00
senin büyük ihtimal ekran bozulmuş.ampülle düzelirse şanslısın.
307 ekranlarının kronik problemi.solma yapar.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 12:10
ben birine sordum çatlak olabilir yada kaçırıyordur dedi inceleyip ama cok bilgili oldugunu sanmıyorum vurunca böyle biran ışıklar geldi gitti gibi oldu tamir edersek elimizde kalabilir ama sen bilirsin 0 ıda çok para dedi moralşm sıfırlandı resmen

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 12:27
Orjinalini yazan: yigit1989 yigit1989 Yazdı:

ben birine sordum çatlak olabilir yada kaçırıyordur dedi inceleyip ama cok bilgili oldugunu sanmıyorum vurunca böyle biran ışıklar geldi gitti gibi oldu tamir edersek elimizde kalabilir ama sen bilirsin 0 ıda çok para dedi moralşm sıfırlandı resmen

Eger bir an gelip gittiyse problem yoktur. Ya isiklardan biri veya birkaci yuvasindan oynuyordur ve temassizlik yapiyordur, ya da board'da catlak vardir ki onun da tamiri kolaydir. Olcu aletiyle test ederek yapilabilir.

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 12:35
tamam yarın ankara ostimde bir tanıdık elektrikçi var ona götürücem inşallah dediğinz gibi kolayca hallolur bu problem

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 12:56
korkma bgır sorun yoktur ısıklarla ılgılıdır sorunun senın ıhtımalle solma yapar evet genelde ama kolay kolay bozulmaz bu ekran ıcını rahat tut

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net