sizce hangisi mantıklı yardım
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12848
Tarih: 03 Temmuz 2025 Saat 13:19 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: sizce hangisi mantıklı yardım
Mesajı Yazan: kaanalp
Konu: sizce hangisi mantıklı yardım
Mesaj Tarihi: 13 Şubat 2011 Saat 20:19
merhaba arkadaslar benim bir sorunum var ve yardım istiyorum ustalardan...aracım 2004 pego 307 triptonik....bugun sabah aracımı calsıtırdktan 2 km sonra battery charge fault hatası verdiii...kontagı kapatıp tekrar actıgımda hata bır ıkı km sonra tekrarlıyordu ve ısıklı göstergelerde akü lambası yanıyordu....yaklasık 10 km evıme kadar gıttım park ettım öğleden snra tekrar calıstırdıgımda tekarr aynı hatayı verdiii yklasık 20 km km...daha yol yaptıktan sonra akü işaretinden baska sırayla abs airbag hatalarını verdi ve lamblar yandı göstergede...saga cekıp aracımı stop ettıkten sonra tekrar calıstırmak için denedım ama tık sesınden sonra elektrık gıdıyor ve bütün ısıklar sönüyordu kaputu acıp baktıgımda ise aracın sol tarafında acıkta duran kayısın olmadıgını fark ettım....suan aracımı oldugu yere bıraktım ve yarını beklıyorum ama içim içimi yiyiyor suan...acaba n oldu ne kadar bir masraf acacak diye...neden oldugunu neler olabilecigini bilen arakadaslar varsa lütfen yazsın...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 13 Şubat 2011 Saat 21:41
Gecmis olsun. Abs, airbag ve diger hatalar, gerekli minimum voltaj sartlari saglanamadigi icin yanmistir. Araciniz kacbinde?
|
Mesaj Tarihi: 13 Şubat 2011 Saat 22:01
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 13 Şubat 2011 Saat 22:27
Trigger setini degistirdiniz mi aracinizin? Bu kopan kayisin yenisini yerine takmaktan cok neden koptugunu da arastirmak gerek.
|
Mesaj Tarihi: 13 Şubat 2011 Saat 22:31
evet özel pego servisinde triger settini değiştirmiştim...sanrım bu kayıs şimdiye kadar hiç değişmemiş ama....bundan 1 ay öncesinde kayıs üzerinde catlaklar olustgunu görmüştüm ama kopacagı aklıma gelmemişti bu kadar kısa sre içindeee
|
|