SİS FARINI TAKTIMM :)))
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12661
Tarih: 09 Kasım 2025 Saat 07:39 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: SİS FARINI TAKTIMM :)))
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Konu: SİS FARINI TAKTIMM :)))
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 18:06
|
sonunda taktım :)) çok basitmiş yahu ön tamponu sökmek kesmesi zaten dahada basit :)) ama sıs farları tampondakı çizgiden farklı biras daha küçük o yuzden kücücük yamulmalar oldu ama bellı bıle degıl tamponda :) araba cok kırlı kusura bakmayın artık :))
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: by-cx
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 18:22
süper olmuş eline sağlık. sislerin ne marka aynısını yaptırıcam inşallah keserler düzgün tamponu. elektirik olayını nasıl çözdün bu arada.
------------- x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
Mesajı Yazan: muratgulen07
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 18:34
|
kanka adamsın :D helal olsun ellerine sağlık :)
------------- 3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+) 507 207 00 27 MuraT GÜLEN
|
Mesajı Yazan: berko
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 19:29
|
güzel olmuş, güle güle kullan yeni sislerini. Tamponu nasıl söktün? benimde bi sökmem gerekiyor...
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 20:14
by-cx Yazdı:
süper olmuş eline sağlık. sislerin ne marka aynısını yaptırıcam inşallah keserler düzgün tamponu. elektirik olayını nasıl çözdün bu arada. | valeo sanırım orjınal aldım made in spain yazıyor elektrik sorunu yok ya :d sımdılık yanmıyor tesısatı kolayda ampul almam gerekıyor once alayım tesısatı yarım saatlık ıs
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 20:15
berko Yazdı:
güzel olmuş, güle güle kullan yeni sislerini. Tamponu nasıl söktün? benimde bi sökmem gerekiyor... | tamponun sokulmesı ıcın once davlumbaz sokulcek tampon tarafını cıkartsan yeter zaten orada tek bı somun var bırde vıda var onları sokeceksın sonra logoyu cıkartacaksın on paneldekı cıkartınca gorursun zaten 3 adet vıda var onlarıda sok dıger tarafta aynı benım tek zorlandıgım yer davlumbazlar yanı camurluk oldu :D onlarında vıdalarını bulmak zamanımı aldı bıras
|
Mesajı Yazan: Yusuf Tekoglu
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 20:16
|
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
by-cx Yazdı:
süper olmuş eline sağlık. sislerin ne marka aynısını yaptırıcam inşallah keserler düzgün tamponu. elektirik olayını nasıl çözdün bu arada. | valeo sanırım orjınal aldım made in spain yazıyor elektrik sorunu yok ya :d sımdılık yanmıyor tesısatı kolayda ampul almam gerekıyor once alayım tesısatı yarım saatlık ıs |
abi ne kadar pozitifsin ya herşey iki dakka senin gözünden alıcam sis farı gelicem kapına banada yapıcan :D karışmam valla :D
------------- Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP
34 CTC 01
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 20:17
bu arada kütahyada olduğunu yeni farkettim :D gelemicem :D
34 CTC 01
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 20:19
Yusuf Tekoglu Yazdı:
bu arada kütahyada olduğunu yeni farkettim :D gelemicem :D | ben gelem kardesım iki dakıka     
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 20:36
muratgulen07 Yazdı:
kanka adamsın :D helal olsun ellerine sağlık :) | eyw. kanka saolasın :))
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 20:40
|
süper olmuş kardeşim orji olmuş resmen
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 20:55
albaydemircan Yazdı:
süper olmuş kardeşim orji olmuş resmen | eyw. abi saolasın :)
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 21:13
|
masallah masallah gayet guzel olmus... :)
dekopajlamı kestın ?
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 21:14
cecoli Yazdı:
masallah masallah gayet guzel olmus... :)
dekopajlamı kestın ? | yok abi senin sozunden cıkarmıyım hıc :))
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 22:15
bu arada sanırım sis farlarım H1 bunlara beyaz farlardan alsam xenon var aracda zaten sısler sarı olarak cok sırıtmaz dımı? sonucta bırı orjınal beyaz dıgerı sarımsı bıras daha
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 23:28
Sislere kesinlikle beyaz tak abi sarı çok kötü durur bence...
34 CTC 01
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 23:40
Yusuf Tekoglu Yazdı:
Sislere kesinlikle beyaz tak abi sarı çok kötü durur bence... | beyaz takacagım kardesım zaten de aracda xenon var sıslere xenon alamam beyaz far alacagımda xenonla arasında baya fark var cok kotu olmasın dıyorum :D
|
Mesajı Yazan: 3rkans
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 23:56
muhammet eline sağlık olmuş işteee ben olmaz diyenlerdendim yanılttım beni :))) sislerin elektiriğini direk al aklında olsun sigorta da koydur birde güçlendirici taktırmalısın.bence sarı olsun ben sarı kullanıyorum.zaten beyaz olunca sislı havada hiç göstermıyo xenonlar en azından sis farı gösterir.beyazda takma madem xenonun var beyazlarda ton farkı olabılır.
------------- 206 X-line the Orginal Mersin
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 23:59
3rkans Yazdı:
muhammet eline sağlık olmuş işteee ben olmaz diyenlerdendim yanılttım beni :))) sislerin elektiriğini direk al aklında olsun sigorta da koydur birde güçlendirici taktırmalısın.bence sarı olsun ben sarı kullanıyorum.zaten beyaz olunca sislı havada hiç göstermıyo xenonlar en azından sis farı gösterir.beyazda takma madem xenonun var beyazlarda ton farkı olabılır. | sarıda cok sırıtır gıbıme geldı abı:s bakalım ya ıkısınıde alırım olmadı degıstırırm :D elektrıgı kendım baglarım zaten dırek alırım akuden de guclendırıcıye gerek varmı ben sadece süs niyetine kullandıgım ıcın :d lamba yansında :D birde unutmadan sis farının yerı cızılı ve ayaklarıda var bır tane altta ayak var ustte ıkı tane delık var farların ıkı ayagı o delıge gırıyor bı ayagıda somun ve vıdayla tutturuyorsun
|
Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2011 Saat 00:34
|
kardeşim eline sağlık her iş geliyo valla elinden
|
Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2011 Saat 00:49
serkan24577 Yazdı:
kardeşim eline sağlık her iş geliyo valla elinden
| eyw. abı :) saolasın
|
Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2011 Saat 01:26
güzel olmuş.
------------- 2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa
|
Mesajı Yazan: Mesut
Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2011 Saat 09:18
babacan. hayırlı olsun .. Keske sisleri JDM yapsaydın :))) canavar dururdu :D
------------- ____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....
|
Mesaj Tarihi: 05 Şubat 2011 Saat 11:28
Mesut Yazdı:
babacan. hayırlı olsun .. Keske sisleri JDM yapsaydın :))) canavar dururdu :D | eyw. kardeşim :) JDM ne bilsem :D ii bişeyse degistiririz yaw :d
|
Mesajı Yazan: Dayyyyy
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2011 Saat 15:03
|
Yahu bu arabanın orjinalinde sis farı yokmuki taktınız ?
|
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2011 Saat 22:59
Dayyyyy Yazdı:
Yahu bu arabanın orjinalinde sis farı yokmuki taktınız ? | yok tabıkı kardesım hıc mı gormedın sıs farsız 206 
|
Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2011 Saat 23:24
kardeşim çok güzel yapmışsın da tesisatu yaparken kola mı bağlayacan sisleri nereye bağlıyacaksın sis farlılarda nasıl onuda bi söyler misin benimde aklıma yattı bende yaptırayım
------------- PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2011 Saat 23:27
oguzhan29 Yazdı:
kardeşim çok güzel yapmışsın da tesisatu yaparken kola mı bağlayacan sisleri nereye bağlıyacaksın sis farlılarda nasıl onuda bi söyler misin benimde aklıma yattı bende yaptırayım | kola baglarsan arka sısle bırlıkde yanacagı ıcın sorun cıkartır kardesım ayrı bı tesısat cekersen daha ıı olur kucuk bı dugme koyarsın olur bıter ıstersen dugmenın fotosunu cekıp koyayım belkı fıkır edınmıs olursun?
|
Mesajı Yazan: masumserseri
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2011 Saat 23:33
|
bence ıyı olur bu foto ısı.bence koy fotoyu
|
Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 09 Şubat 2011 Saat 23:50
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
oguzhan29 Yazdı:
kardeşim çok güzel yapmışsın da tesisatu yaparken kola mı bağlayacan sisleri nereye bağlıyacaksın sis farlılarda nasıl onuda bi söyler misin benimde aklıma yattı bende yaptırayım | kola baglarsan arka sısle bırlıkde yanacagı ıcın sorun cıkartır kardesım ayrı bı tesısat cekersen daha ıı olur kucuk bı dugme koyarsın olur bıter ıstersen dugmenın fotosunu cekıp koyayım belkı fıkır edınmıs olursun? |
tamam kardeşim öyle yaparsan daha iyi olur bekliyorum fotoyu
------------- PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2011 Saat 00:32
oguzhan29 Yazdı:
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
oguzhan29 Yazdı:
kardeşim çok güzel yapmışsın da tesisatu yaparken kola mı bağlayacan sisleri nereye bağlıyacaksın sis farlılarda nasıl onuda bi söyler misin benimde aklıma yattı bende yaptırayım | kola baglarsan arka sısle bırlıkde yanacagı ıcın sorun cıkartır kardesım ayrı bı tesısat cekersen daha ıı olur kucuk bı dugme koyarsın olur bıter ıstersen dugmenın fotosunu cekıp koyayım belkı fıkır edınmıs olursun? |
tamam kardeşim öyle yaparsan daha iyi olur bekliyorum fotoyu | tamam kardeşim yarın erkenden koyarım
|
Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2011 Saat 01:00
Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2011 Saat 01:14
ılk once lehım makınasının ucuyla deldım sıcak ya hemen delınıyo zaten onunla nokta nokta deldım bıras ıcerıden deldım once delıklerı bıcakla bırlestırdım yanı kestım delıklerden gıderek sonra duzelttım sende ne alet varsa onunla duzeltırsın ıster bıcakla ıstersen diş doktorlarının kullandıgı bı alet varya onun gıbı bısey var matkaba takılan onu kullaana bılırsın mesela duzeltırsın sıs farını oturtursun
|
Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2011 Saat 12:25
|
sis farının anahtarıda bu
|
Mesajı Yazan: mod55
Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2011 Saat 13:01
|
Elinize sağlık çok güzel olmuş :).
|
Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2011 Saat 14:38
süper olmuş kardeşim eline sağlık
|
Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2011 Saat 15:28
eyw. :)) begendıgınıze sevındım
|
Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2011 Saat 10:15
|
evet guzel olmus.ben ıkı gun once baktım tamponun ıc tarafına fakat,bır ayak uzerınde bır delıkten baska bır sey yoktu.bu yuzden kararsız kaldım uymaz dıye sonra tamponu degıstırmek zorunda kalmayayım
|
Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2011 Saat 12:27
masumserseri Yazdı:
evet guzel olmus.ben ıkı gun once baktım tamponun ıc tarafına fakat,bır ayak uzerınde bır delıkten baska bır sey yoktu.bu yuzden kararsız kaldım uymaz dıye sonra tamponu degıstırmek zorunda kalmayayım | zaten altta bır ayak var ustte ıkı adet delık var alttan goremezsın pek cok dıkkatlı bakman lazım gorursen bıle onu tamponun kendı delıgı sanabılırsın :))) ızı de gormussundur zaten sıs farının yenı tampon almana gerek kalmaz merak etme on tamponu sokunce delıklerıde goreceksın farzet kı yok dıyelım :d kesmenede gerek kalmaz ama cok emınım kı var :)
|
Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2011 Saat 12:35
|
aracın altına yattım ve elıme bır fener alsım.sol taraftan anacak gorunebılıyor dıyer tarafta davlumbazı sokmemıs gorunmuyor.sol taraftada gordugum bır ayak var ve ayagın ucu delıklı baska bır sey yok.
|
Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2011 Saat 13:29
tmm zaten hocam ust tarafında da delık var taa tamponun kusagının oralarda olması lazım
|
Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2011 Saat 14:00
|
yardımın ıcın saol.bakacaz artık bır caresıne
|
Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2011 Saat 14:41
önemli degıl takıldıgın bı yer olursa msj at yardımcı olurum
|
Mesajı Yazan: gokayy
Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2011 Saat 14:57
eline sağlık cok güzel olmuş
------------- Peugeot 1998 106 1.4 XR Gökay ÜNAN Küçükyalı / İSTANBUL 0536 298 53 70 Senin Külüstürün, Başkasının Mercedes inden İyidir...AlbaYDemircaN [o.o] /)__) -"--"-
|
|