Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 Fan

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12460
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 16:54
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 Fan
Mesajı Yazan: Yusuf Tekoglu
Konu: 206 Fan
Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 21:46
Arkaşlar Benim Aracımda Hareret Yükseliyo Fakat Fan DEvreye Girmiyo Fan Kaç Derecede Devreye Giriyo ?

-------------
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...

Mercedes Vito 112 CDI VIP

34 CTC 01

Cevaplar:
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 22:01
Yukseliyor derken nereye kadar yukseliyor? Kirmiziya geciyor mu? Stop lambaniz yanip sonmeye ve biplemeye basliyor mu?

Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 22:14
90 dan sonra devreye girer kaçlık termostat var onada bağlı

-------------
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ

Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 22:17
ya 95 biraz geçti Girmedi Bende Sanayide düğme yaptırdım yükselince düğmeyle Fanı Devreye Sokuyorum.

-------------

34 CTC 01

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 22:28
Orjinalini yazan: yusuf206 yusuf206 Yazdı:

ya 95 biraz geçti Girmedi Bende Sanayide düğme yaptırdım yükselince düğmeyle Fanı Devreye Sokuyorum.
fan müşürünü degıstırseydınız fan kendısı acar daha saglıklı olur 90 derecelık fan müşürü kullanırsan ıyı olur

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 22:36

Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

fan müşürünü degıstırseydınız fan kendısı acar daha saglıklı olur 90 derecelık fan müşürü kullanırsan ıyı olur

Fan Müşürü Derken Termostattanmı Bahsediyosun.

-------------

34 CTC 01

Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 22:39

Fan Müşürü Derken Termostattanmı Bahsediyosun.

evet diger adıyla termostat kardesım fanı devreye sokup cıkartan alet

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 22:41
Evet Tamircide Dedi Ama Düğme En Garantisi Acil Durumlarda Falan Çok İşe Yarıyo.

-------------

34 CTC 01

Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 22:43

Evet Tamircide Dedi Ama Düğme En Garantisi Acil Durumlarda Falan Çok İşe Yarıyo.
dugme acıl durum ıcın ya farketmezsen ? sen genede dedıgımı yaptır bu garantı ıs sonucta oda dursun ama fan musurunu degıstır bence

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 26 Ocak 2011 Saat 22:45

dugme acıl durum ıcın ya farketmezsen ? sen genede dedıgımı yaptır bu garantı ıs sonucta oda dursun ama fan musurunu degıstır bence

Doğru Söylüyosun Arabayı Bu Aralar Kopmle Bakıma Sokucam O arada Değiştirim Onuda

-------------

34 CTC 01

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2011 Saat 00:32
çook pahalı bişey değil fan açmaz dalarsın unutursun bir anda contadan olursun. bence sen düğme kalsın ama yinede değiştir termostadı

Mesajı Yazan: beveta
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2011 Saat 02:14
şunuda deneyebilirsin bendede aynı sorun vardı fakat trafikte yada rolantide çalışırken bu sorunla karşılaşıyordum... ara gaz yaptığımda bi kaç kere iniyordu.. eğer böle bi sorunun warsa sorun  dewirdayım pompası eğer bu diğilse sırasıyla termostat... ağırlıklı 89 luktur termostatın... 2 kademeli fan vardır ilk fan 92 lerde daha sonraki fan 95 te açar... yada radyatördür ve bu radyatörlerde fan müşürü yokturrrr... şişletirsen düzelir antifiriz kullanmadıysan eğer aracının radyatör petekleri paslanmış olabilir...  toplamda sana masrafı 40 50 lira şişletme 15 20 lira bilemedin 25 lira termostat...

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2011 Saat 10:51
efe den detaylı bilgi almalısınız bence arkadaşlar dediğiniz gibi termostat tan olabilir bende ondan şüpheleniyorum
ama dediğim gibi hararet olayları biraz tehlikeli olabiliyor

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2011 Saat 11:11
Orjinalini yazan: beveta beveta Yazdı:

şunuda deneyebilirsin bendede aynı sorun vardı fakat trafikte yada rolantide çalışırken bu sorunla karşılaşıyordum... ara gaz yaptığımda bi kaç kere iniyordu.. eğer böle bi sorunun warsa sorun  dewirdayım pompası eğer bu diğilse sırasıyla termostat... ağırlıklı 89 luktur termostatın... 2 kademeli fan vardır ilk fan 92 lerde daha sonraki fan 95 te açar... yada radyatördür ve bu radyatörlerde fan müşürü yokturrrr... şişletirsen düzelir antifiriz kullanmadıysan eğer aracının radyatör petekleri paslanmış olabilir...  toplamda sana masrafı 40 50 lira şişletme 15 20 lira bilemedin 25 lira termostat...

benim bildiğim iki kademeli fanın biri radyatör üşün diğer kademeside klima için. hatta bazılarında iki kademe değil ikitane fan vardır yine biri klima için diğeri radyatör.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: orhanetap
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2011 Saat 21:08
Bende fan 98 dereceden sonra açıyor servise sordum normal 98 de açar dediler.

-------------
206 xt 1.6 110hp

Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2011 Saat 22:04
Orjinalini yazan: orhanetap orhanetap Yazdı:

Bende fan 98 dereceden sonra açıyor servise sordum normal 98 de açar dediler.

evet bende peugeot Tamircisine sordum oda 98 de açar dedi.

-------------

34 CTC 01

Mesajı Yazan: Carmania
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2011 Saat 22:16
Geçmiş olsun biran evvel aracınızı baktırın yoksa daha kötü sonuclara yol acabilir öle acil durum düğmesiyle felan olacak işler deil bunlar yolda felan allah korusun mağdur durumda kalırsın

Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 27 Ocak 2011 Saat 22:27
peugeot larin fan sistemi cok karmasik gerce bu karmasiklik aractan araca degisiyor mesela benim arac 80 de fan aciyor 70 in altina dusmeden susmuyor ama arac duruyor ise 10km hizi gecince susuyor bazende 100 geciyor fan acmiyor himdi herkez bi sorun var bakit diyecek ama hic bir sorun yok tamamen FAP ile alakali bende fazla takmiyorum
206 larin fan 95-100 arasi acar genelde

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net