Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

servis tavsiyesi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12146
Tarih: 21 Aralık 2024 Saat 20:51
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: servis tavsiyesi
Mesajı Yazan: es.ay
Konu: servis tavsiyesi
Mesaj Tarihi: 11 Ocak 2011 Saat 14:16
iyi günler arkadaslar ankarada gideceğim tavsiye edebiliceğiniz iyi bir servis neresi var bilgi verebilirmisiniz

-------------
es.ay

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 11 Ocak 2011 Saat 14:51
yokmu ankarada önericeğiniz yer arkadaslar

-------------
es.ay

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 11 Ocak 2011 Saat 15:11
yetkili servis abc var istanbul yolu üzerinde , birde göral var .gidip bakmanız lazım .

Mesajı Yazan: Faruk
Mesaj Tarihi: 11 Ocak 2011 Saat 15:48
özel servis arıyosanızda ist. yolunda acity nin aynındaki liva pastanesinin karşısındaki sokakta erkay peugeot var.

-------------
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????

Mesaj Tarihi: 11 Ocak 2011 Saat 15:48
yetkili istemiyorum çok pahalı

-------------
es.ay

Mesajı Yazan: acad
Mesaj Tarihi: 11 Ocak 2011 Saat 19:42
Atisan sanayi sitesinin girişinde Vatan Peugeot var, tavsiye ederim.

-------------
2007 307 1.6 HDI XS

Mesajı Yazan: MemoTech
Mesaj Tarihi: 11 Ocak 2011 Saat 19:43
Orjinalini yazan: acad acad Yazdı:

Atisan sanayi sitesinin girişinde Vatan Peugeot var, tavsiye ederim.

Göz Kırpma

-------------
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK   (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)

Mesajı Yazan: BAHTİYAR
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 16:11
göral yaramaz bi yer şaşmazda selman oto servisi var eren ustayı bulup görüşmeniz lazım google selman oto yazın adresi var 10numaradır eğitimli bir insandır görseniz bu adamın sanayide ne işi var dersiniz işini düzgün ve ucuz yapar mor 307 si olan bahtiyarın selamı var derseniz yardımcı olurlar

-------------
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 18:15
bir arkadas önerdi şaşmazda serdar usta protech  bugün yanına gittim sanayide böyle insanlar oldugunu görmek beni mutlu etti acıkcası eski gittiğim yer hem dükkan olarak bunaltıcı ve pisti hemde konusmayı oturmayı bilmeyen bir sürü insan vardı serdar usta sağolsun kendi aracı gibi ilgilendi ve fiyatlarda cok mutlu etti bu formda kaç tane bayan bilmiyorum ama bir bayan olarak rahatsız edilmeden gidebiliceği nadir yerlerden diyorum burdan serdar ustaya sonsuz tşk ediyorum ve öneren arkadasada tşk ederim

-------------
es.ay

Mesajı Yazan: hakan308
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 21:40
Orjinalini yazan: es.ay es.ay Yazdı:

bir arkadas önerdi şaşmazda serdar usta protech  bugün yanına gittim sanayide böyle insanlar oldugunu görmek beni mutlu etti acıkcası eski gittiğim yer hem dükkan olarak bunaltıcı ve pisti hemde konusmayı oturmayı bilmeyen bir sürü insan vardı serdar usta sağolsun kendi aracı gibi ilgilendi ve fiyatlarda cok mutlu etti bu formda kaç tane bayan bilmiyorum ama bir bayan olarak rahatsız edilmeden gidebiliceği nadir yerlerden diyorum burdan serdar ustaya sonsuz tşk ediyorum ve öneren arkadasada tşk ederim

Ostim Atisanda Vatan Peugeot var oyle sanayi isi dukkan dgil koca bir servis bir bayan olarak rahatlikla gidebilirsiniz fiyatlarida uygundur.Sahibi Hayrettin Beye siyah 308i olan Hakann drseniz gerekli indirimleride yapar ;)

Mesajı Yazan: MemoTech
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2011 Saat 23:48
Bende oraya gidiyorum sürekli, Kasım Ustaya da Kırmızı 206 SW nin sahibinin selamı var derse yine indirimi kopartır. :))

-------------
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK   (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 11:20
tşk ederim arkadaslar serdar ustanın orası çok iyi sanırım bir daha usta aramam aslında vw ve opelci ama ünvt mezunu ve çok bilgili yeride bir hayli iyi.bu arada amerikan meraklıları oraya kesinlikle gitmeli camaro ss ler corvetler porsche lar akıllara zarar bir sokak akşama kadar onları izledim hatta hafta sonu tekrar gitmeyi bile düşünüyorum:)

-------------
es.ay

Mesajı Yazan: C!N
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 14:32
Orjinalini yazan: es.ay es.ay Yazdı:

Bu arada amerikan meraklıları oraya kesinlikle gitmeli camaro ss ler corvetler porsche lar akıllara zarar bir sokak akşama kadar onları izledim hatta hafta sonu tekrar gitmeyi bile düşünüyorum:)

Böyle tutkun bayanları görmek mutluluk verici :)

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 14:57
tşk ederim:)

-------------
es.ay

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net