Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Araba Seçimi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12038
Tarih: 23 Şubat 2025 Saat 01:08
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Araba Seçimi
Mesajı Yazan: saw50
Konu: Araba Seçimi
Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2011 Saat 18:48
arkadaşlar uzun zamandır görüşemedik. okuldu sınavdı derken bir türlü giremedim foruma öncelikle herkese merhaba. umarım yeni yılınız mutlu huzurlu ve sağlıklı geçer

arkadaşlar kendime bir araba alacağım. en fazla 25bin lira bütçem olacaktır o da iyi ihtimalle :):) dizel ve otomatik vites birlikte olmasını istiyorum ama olmazsa otomatik vites kesin olsun :) siz işi bilen abilermn görüşlerini almak isterim bir de ben karar veremedim bir türlü...

saygılarımla..

-------------
GT LİNE

Cevaplar:
Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2011 Saat 20:27

golf tdi 1.9 ları dğşünebilirsin otomatik benim kuzen aldı temizini bul kaçırma öneririm

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2011 Saat 21:00
Benim arabayı vereyim sana diyeceğim de otomatik değil Sırıtma

Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2011 Saat 23:17

golflere bakıyorum zaten 2001 falan onlar fena değil gibi ama inanılmaz karıştı kafam benim :) bakalım sonuç ne olucak

otomatik olması gerek bana :) düz vitesi de biliyorum ama ev ahalisi için geçerli olabilcek tek vites o :D

-------------
GT LİNE

Mesajı Yazan: C!N
Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2011 Saat 23:26
Peugeot 406 2.0 HDI SV. Bir araştır derim, hatta mümkünse dene bir iki tanesini, sonra da deneyimlerini gel bizimle paylaş... ;)

Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2011 Saat 23:40
406 coupeşere bakıyorum ama onlarda benzini damacana damacana içer:D bir bakıyım ona hemen ben :)

-------------
GT LİNE

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 05 Ocak 2011 Saat 10:02
307 1.6 xt otomatik kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 05 Ocak 2011 Saat 10:11
evet golf veya a3 alabilirsin güzel araçlar

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 05 Ocak 2011 Saat 15:26
2000-2001 golf 4 lerdekı makıne hem cok atak degıl hemde cok benzın yakıyor. ben pek tavsıye etmıyorum. golflerı boraları alanlar yakıtından ve bu yakıta gore gıtmedıgınden cok sıkayet ederler...

bırde dusundugun veya ıhtıyacını gıderecek arac boyutunuda soylemen lazım.

otomatık alacaksan ıhtıyacınıda gıderecekse kucuk boyutlu ve hafıf araclar dusunmenı tavsıye ederım.
ayrıca dızel otomatıkte bakabılırsın veya kullanmasını bılırsen pek sorun cıkarmayan robotıze duz vıteslı aracta bakabılırsın. 308de auto6r, opelde easytronık, citroende sensodrive, alfaromeoda selespeed, toyotada mmt gıbı ısımlerle anılır. bu sanzuman bıldıgın kuru debrıyaj kavramalı duz vıtes sıstemının elektro-mekanık olarak kontrollu bır modelıdır. oto-manuel vıtes degıstırme ve debrıyaj ayırma ıslemı sanzuman ustune monte edılmıs bır robot tarafından yapılır. ama belırtmelıyımkı bu tur sanzumanlar bılıncsız kısıler tarafından kullanılınca pıyasada cok sıkıntı cıkarmıstır. cunku bu sanzuman ne duz vıtes nede tam otomatık vıtes. bunu otomatık vıteslı sanzumanın hıdrolık kavraması olmayıp kuru debrıyajlı modelı olarakta dusunebılırsın

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 20:30
demek golfler yakıor. ama dizel otomatik arabalardada en iyisi o gibi duruyor bana en fazla golf büyüklüğünde  olucak ama çok pahalı istemiyorum. bilgiler için teşekkürler ama tek vites tercihim otomatik ne yazıkki. benzinli az yakana bile razıyım otomattik olursa

-------------
GT LİNE

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 20:44

golf un o kasa dızellerı 1.9 dur. ayrıca o aracların hemde dızel otomatıgının temızını bulmak bıraz zor yanı...

sevdıgım bır abımıze yazın 28.000 tl ye 2008 model corolla comfort mmt dızel 73.000km de bır arac aldık. daha kucuk olması ıcın aurıs mmt dızelde bakabılırsın...

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 21:03

bir tanıdığım var vw ci adamlara bir sorayım temizini bulursam kaçırmıyım diyorum bende ama çok yakıorsa biraz daha düşünmek gerek. bilgilerin için teşekkürler toyotalara bakıorum hemen ..

-------------
GT LİNE

Mesaj Tarihi: 06 Ocak 2011 Saat 21:14
baktımda c4 dızel otomatıklerde var. 308 lerdekı gıbı auto6r tıpı sanzumanlı sanıyorum...

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 00:59
üstad 406 HDI yi gözardı etme derim, çok konforlu araçlar...

Mesajı Yazan: orhungsxr
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 01:20
boşver dizeli  al bir 406 coupe keyfine bak :))bu arada dizelde çok eski modellere kaçmamaya bak 2.el araçlarda yüzüm pek gülmedi benim üzdü beni olabildiğince yeni model almaya bak elindeki parayla dizel alıcaksan derim ben,hatta 1.2 benzinli otomatik bile düşünebilirsin yeni model ben eski araç almaya korktum artık :)

-------------
çeliğin rüzgarla dansı

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 04:27
308 Dizel Güzel temiz Bir tane Bulabilirsen oda kötü değil bence tavsiye ederim Bide 207 lerin makyajlı kasaları cok tatlı onunda dizelleri cok fena tavsiye ederim

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 10:05

arkadas en fazla golf kadar buyuklukten bahsetmıs ama sız 406 onerıyorsunuz oldu mu yanı sımdı :)))

Mesajı Yazan: orhungsxr
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 10:27
kendiside sölemişte 406 coupe diye bende iyice bir destek vereyim diye :)) yoksa ebattan önce dizel nereye  coupe nereye  :)

-------------
çeliğin rüzgarla dansı

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 10:28
O fiyatlara 308 zannetmiyorum golfde 1.9 bence toyota mantikli olabilir

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 22:41
açıkçası 25 bin TL ye ne 308, ne golf  ne de corolla'nın dizel otomatiği olabilir bana sorarsanız...

Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2011 Saat 22:51
30 a kadar c4 dızel yarı otomatıkler var

Mesaj Tarihi: 10 Ocak 2011 Saat 21:42
406 coupe alamam ustalar öğrenci adamım ona benzin mi yetişcek tüp desen ayrı bir dert bana dizel oto lazım olck

c4 lere bakıorum şimdi hemen

1.2 benzinli araçlar iyi güzel de pek bir küçük deilmi biraz da tip olsun araba :)

yorumlarınıza teşekkr ederim abiler.

kusura bakmayın giremedim finaller var ders ders ders bugünlerde:)

308 e de bir yorum yapayım fiyat aralığımda temiz bulsam kaçırmam :)

-------------
GT LİNE

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net