Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tamponlar boyantı takıldı :)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11003
Tarih: 15 Eylül 2025 Saat 02:47
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: tamponlar boyantı takıldı :)
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Konu: tamponlar boyantı takıldı :)
Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2010 Saat 12:01
cumartesi günü far karartma tamamlandıktan sonra pazar gunude tamponları boyayarak taktım :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: TA3537
Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2010 Saat 12:11
Eski hali daha hoştu bilgine . Sanki araba Kazalıda yeni komple boyadan çıkmış gibi duruyor .

Mesajı Yazan: 3rkans
Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2010 Saat 12:17
Boyanma işlemlerını anlatırmısın.maliyet ne kadar gitti??ben sadece sıyah yerlerı sırdum kabortavıya 250 istedı.

-------------
206 X-line the Orginal
Mersin

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2010 Saat 12:55
hayırlısı olsun cızıksız kullanmanı dılerım... esasında bı rc tampon yapabılmıs olsaydın daha kıyak olurdu...

Mesajı Yazan: Faruk
Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2010 Saat 13:09
hayırlı olsun ve bu arada inş. uzun ömürlü olur :))

-------------
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2010 Saat 13:53
plakaları da app yap acılen :)

Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2010 Saat 19:21
Orjinalini yazan: 3rkans 3rkans Yazdı:

Boyanma işlemlerını anlatırmısın.maliyet ne kadar gitti??ben sadece sıyah yerlerı sırdum kabortavıya 250 istedı.
maliyet toplamında 50 tl falan :) 2 adet sprey boya 1 adet vernik 150 gram tampon astarı boyalar ve vernik 20 tl tampon astarı 20 tl ye aldım boya ve astarını boyacıya yaptırdım 10tl o ıstedı o kadarcık :) bana da 250 demıslerdı ama bu sekılde cozum yolu buldum boya farketmıyormus onemlı olan astarı dedıler boyanın ustune de vernık sıkıldı bıttı yanı

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2010 Saat 19:23
fotoları telden cektım bıde yuklerken yukseklık genıslık ayarını tam tutturamadım sanırım bıras farklı gornuyor :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2010 Saat 22:59
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: boranaydogmus
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 00:14
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

plakaları da app yap acılen :)
Kesinlikle katılıyorum yapmasan bile elden geçir. Kazasız belasız binersin inşallah...

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2011 Saat 00:16
gözüme batmaya başladı artık plakalar su jant stop sis tamponları halledeyım :) sıra onada gelecek :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: feliks01
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:04
ben profesyonel olarak ön arkayıda kaportacıda yaptırdım 70 tl çok güzel görünüyor gerçekten sanki pejonun bi eksikliği bana öyle geliyor ben yaptım yapacak olan arkadaslarada tavsiye ederim ama bu farı açmaya korkuyorum çatlar diye

-------------
206 HDİ 2004 X LİNE

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2011 Saat 11:12
Orjinalini yazan: feliks01 feliks01 Yazdı:

ben profesyonel olarak ön arkayıda kaportacıda yaptırdım 70 tl çok güzel görünüyor gerçekten sanki pejonun bi eksikliği bana öyle geliyor ben yaptım yapacak olan arkadaslarada tavsiye ederim ama bu farı açmaya korkuyorum çatlar diye
korkcak bısı yok kardesım fön makınası  sıcak ufleyen bı alet vardı unuttum adını o olur elektrık sobasıyla yapmıstım ben :) aklına ne gelırse yapabılırsın ama korkma kolay kolay catlamıyor catlayacak olsa benımkıler catlayacakdı resmen asılıyorum butun gucumle :))))

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: feliks01
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2011 Saat 15:58

muhammed kardeş bu hafta sonu deniyecem açabilirsem eger kendim yaptığım ledleri içine yerlestirecem ve içini de siyaha boyalacam olursa

-------------
206 HDİ 2004 X LİNE

Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2011 Saat 17:23
sisler ne oldu yaConfused sis varmıydı benmi yanlış hatırlıyorum

-------------
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ

Mesajı Yazan: masumserseri
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2011 Saat 17:56
aynen sısler yalan olmus galıba.ne yaptın sıslerı sattın mı yoksaEmbarrassed

-------------
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET

Mesajı Yazan: Carmania
Mesaj Tarihi: 19 Şubat 2011 Saat 17:59
Harbiden sendede araba manyaklığı var kardesim :) yakında motoruda açarsan hiç şaşmam :P
ellerine sağlık

Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2011 Saat 22:12
Orjinalini yazan: peugeotefe peugeotefe Yazdı:

sisler ne oldu yaConfused sis varmıydı benmi yanlış hatırlıyorum
yok kardesım bu eskı konu :))) sıslerden oncekı foto bunlar StarSırıtmaSırıtmaSırıtmaSırıtmaSırıtmaSırıtma

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2011 Saat 22:13
Orjinalini yazan: Carmania Carmania Yazdı:

Harbiden sendede araba manyaklığı var kardesim :) yakında motoruda açarsan hiç şaşmam :P
ellerine sağlık
eyw. kardesım :)) benzınlı olsa super bı ıslem var aklımda ama benzınlı degıl saattıgımın arabası SırıtmaSırıtma

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 20 Şubat 2011 Saat 22:14
Orjinalini yazan: masumserseri masumserseri Yazdı:

aynen sısler yalan olmus galıba.ne yaptın sıslerı sattın mı yoksaEmbarrassed
delikleri napcez kardesım satsak SırıtmaSırıtmaSırıtma eskı konu bu Sırıtma

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: brkpek
Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2011 Saat 00:45
Şu 1. fotoda aracın çok tatlı çıkmıs kardesim sanki agzı dili varda bişeler diyecek Maşallah kazasız belasız sürüşler:)

-------------
206+ Hdi Comfort İnci Siyah 2011

Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2011 Saat 01:02
Orjinalini yazan: brkpek brkpek Yazdı:

Şu 1. fotoda aracın çok tatlı çıkmıs kardesim sanki agzı dili varda bişeler diyecek Maşallah kazasız belasız sürüşler:)
eyw. kardesım :) sımdı daha guzel yaw bence tabı :) jant taktım sıs farı taktım ayrıyetten bu baya eskı konu o yuzden eskıde kaldı :D:D

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 21 Şubat 2011 Saat 09:55
güzel olmuş kazasız belasız kullan.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net