Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 YAĞ BASINÇ ARIZASI ÇÖZEBİLEN OLMADI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 YAĞ BASINÇ ARIZASI ÇÖZEBİLEN OLMADI

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Çevrimdışı puschkin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Yaşı : 38
Aracı : Belirtilmemiş
Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010
Konum: BALIKESİR
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı puschkin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 YAĞ BASINÇ ARIZASI ÇÖZEBİLEN OLMADI
    Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 10:25
Merhabalar,
Bu konuyu daha önce de forumda yazmıştım fakat problem iyice ilerledi fakat çzöebilen olmadı.
Aracım 2006 307 1,4 lpg li Balıkesirde yaşıyorum yaklaşık 7  8 ay önce araç bakımdan çıktı ve şehirdışına gidip döndüğümde hararet aniden yükseldi ve araç stop etti.Kaputu açtığımızda su deposunun kapağının olmadığını gördük takan arkadaş sağolsun kapağı tam kapatmamış.
  Sonrasında aracın sesi gidişi değişmeye başladı ve hararet problemimiz oluşmaya başladı.
Araç ısındığı andan itibaren gaz pedalından ayağımı çektiğimde devir rolanti seviyesine geldiğinde "araç stop ikazı ve oil pressure arıza sinyali veriyor.Bununla ilgili olarak sanayide Samur Oto isimli özel servise gittik ve 3 4 ay boyunca sırayla bir çok parça değişti fakat arıza bir türlü düzelmedi hararet müşürü termostat kısaca devirdaim sistemi sıfırlandı ama arıza asla geçmedi ben parayı verdiğimle kaldım.
  Daha sonra çaresizlikten Çanga yetkili servise gittim ve muhteşem bir final yaşadık =)
 Arkadaşlar aracı incelediler ve önce yağ filtresi ile yağ pompasını değiştirdiler ve 1000 tl ile başladık.
Ben bu parayı verdiğimde aracın arızasının düzeleceğine emin misin diye sorunca motoru da açalım dediler ve 8800 tl masraf çıktı.Bu tutarın içindeki birçok parça 2 ay önce değişmesine rağmen  herşeyin tekrar değişmesi gerektiği silindir üst kapağı ve egzantirik millerini de pakete dahil edip böyle bir fiyat çıkardılar.Ben tekrar aynı soruyu sordum 8800 verince arıza kesin geçecek mi emin misin diye.Aldığım cevap çok hoştu arıza yapabilecek bütün parçaları değiştiriyoruz sorun çıkmaması lazım dediler yani hala emin değildi arkadaşlar.
 Maddi durumum bu kadar büyük bir masrafa yetmediği için ben aracımın  toplatılmasını istedim ve servis müdürüyle ustalar bu aracı toplamayız çekiciyle gelin bu halde parçaları kutuya koyup teslim ederiz dediler.Böyle bir şeyi kabul etmediğimi arıza tespiti yapıldıktan sonra yaptırmak istemiyorsam aracı getirdiğim gibi teslim alma hakkım olduğunu belirtsemde 2 gün boyunca işimi gücümü bırakıp servistekilere kendi arabamı toplamaları için yalvardım resmen.
Sonunda aracımı 1770 tl ye topladılar silindir kapak contası trigeri bazı contalar pompa falan değişmiş oldu.
Dün aracımı almaya gittiğimde aracımı bana göstermeden önüme bir kağıt verdiler ve imzalamamı istediler.araç tamir edilmemiş (verdiğim 1770 tl den hiç bahsedilmiyor) ve araçla ilgili servise hiçbir hak iddia edemeyeceğime dair.Bende değişen parçaların olduğunu bunların garantisinin ne olacağını sordum ve usta bu parçalarda zaten bu arızayla alakalı bozulur kesin o yüzden arabanıza hiçbir suretle garanti vermeyiz dedi.Aracın durumunun servise getirdiğim halde olup olmadığını sorduğumda bunu onayladılar.parayı verdik imzayı attık ve aracı alırken servisin pek kibar(!) müdür yanıma gelip bak bu arabanın garantisi yok hiçbirşey için getirme arabanı karışmayız cümlesini 10 kez tekrarlamasıyla arabanın anahtarını aldım ve  az önce arabanın durumunun eskisi gibi olduğunu söyleyen arkadaş araba silkeliyor biraz dedi .
Marşa bastığımda araba rolantide ve 2000 devire kadar devamlı silkeleme yapıyordu ben bu şekilde servisten çıktım eve geldim.Yolda arabamın eski halinde olmadığını kesin olarak farkettim ve ertesi sabah servise gittim.
Servistekiler beni o muhteşem güleryüzleriyle(!) karşıladılar ve ne oldu niye geldin edasıyla uzaktan bakıp beklediler arabam servisin içine bile alınmadı ilk etapta ve silkelemenin 8800 liraya bağlı olduğunu bu tamir edilmediği için böyle olduğunu normal bi durum olduğunu belirttiler 2 saat kapıda bekledikten sonra ustalardan birisi aracın kaputunu açtı ve bir parçanın yanlış tıkıldığını şu anda düzeltildiğini söyledi.
Silkeleme gerçekten geçmişti fakat yağ lambası artık daha sık yanıyor ve buna kesinlikle karışmıyorlar.

Ayrıca istanbul genel merkezdeki teknik departmanı arayıp olayı anlattım daha öncede arabam kaskodan tampon değişimi için servise gitmişti ve gece kendi arabamı çarşıda gezerken görmüştük bunu da servis bize açıklayamamıştı bu konuda da istanbuldan destek almıştık ve bu yüzden serviste bizi şikayet eden adam damgasıyla geziyorum ve herkes gayet soğuk tavırlarla işlerimi yapıyor.
Servisle ilgili de, ilk gün gittiğimde kapıda karşılayan müdür 8800 liram yok deyince odasından çıkmayıp yüzüme bakmadı ve ben buna rağmen yanına gidip zahmetinden dolayı teşekkür ettim buna rağmen herkes beni gördüğünde fısıldaşmaya başlıyor ve ben sanki bedavaya işlem yaptıracak gibi sağa sola rica etmeye uğraşıyorum.
Çanga için paran varsa adamsın yoksa kapıda 2 saat beklersin bunu anladım.

Şu anda aracımda yağ lambası hala yanıyor ve kime gitsek kafadan parça değiştiriyor ve sonuç aynı ne yapmam gerektiği konusunda sizlerden destek bekliyorum.

Yazı biraz uzun oldu ama inanın 8 aydır arabasına binemeyen biri için kısa bile sayılır okuma zahmetiniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla

2006 307 Comfortline 1.4 16V
BALIKESİR
Çevrimdışı Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Yaşı : 38
Aracı : fiorino
Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012
Konum: kocaeli
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 3814
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 12:00
Sendeki sabıra Hürmet ediyorum. yardım edebilseydim keşke.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Çevrimdışı puschkin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Yaşı : 38
Aracı : Belirtilmemiş
Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010
Konum: BALIKESİR
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı puschkin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 12:13
Teşekkürler ama artık pil bitiyor işimi de etkilemeye başlıyor arabasızlık ama arabayı da seviyorum satmak istemiyorum.
2006 307 Comfortline 1.4 16V
BALIKESİR
Çevrimdışı Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Yaşı : 38
Aracı : fiorino
Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012
Konum: kocaeli
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 3814
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 12:36
Peki, Sanayide motor ustası var onu aradım merak ettim, kısaca araçın su deposunun kapağı olmadığı için hararet yaptığını vede stop lambası ile, yağ basıncı az ikazı aldığını ilettim. azda olsa sonrasında oluşanları anlattım ve verdiği cevap " yağ çubuğunu çıkartıp mazot kokusu geliyormu diye baksın ve okadar parça değiştiyse yazılımsal sorun olabilir hararet sıkıntısı düzeldimi " dedi senin araç benzinli galiba bu işte iyi bir usta bunları kontrol et ayrıca servis bakımından nekadar sonra yağ basıncı uyarısı aldın? fazla yağ koymaktanda olabiliyormuş.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Çevrimdışı puschkin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Yaşı : 38
Aracı : Belirtilmemiş
Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010
Konum: BALIKESİR
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı puschkin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 13:28
Zahmetin için teşekkür ederim,
hararet sıkıntısı düzelmedi servis bakımından sonra da aynı şey devam ediyor,Arabanın yağına bakıyorum normal seviyede görünüyor çubukta kokusuna bakmadım henüz akşam ona da bakarım
Servis şunu söyledi motorun üst kısmına yağ çok düşük basınçta geliyormuş.Normalde örneğin 2 bar mış benimki 0,4 bar geliyor.
Ama anlamadığım şu servis yağ pompasını ve filtresini değiştirdi ve basınç 1,2 bar civarına çıkmış.Bu demektir ki bu arıza sinyali daha seyrek yanacak  ama tam tersi normalde 1 saat kullandıktan sonra ötüyordu şimdi 5 dakika sonra ötmeye başlıyor araba.

BAzen böyle sıkıntıları ne yaparsan yap çözemezsin sonunda basit bi yerden çıkar ya bu da öyle birşey olabilir diyorum ama bütün tamirciler direk bir sayfa liste çıkarıyor bunları değiştirelim bir bakalım duruma diyor böyle olunca da sorun dsüzelmesede ben 1500 2000 tl para ödüyorum her seferinde.
Aracım lpgli bir arkadaş forumda benimkine benzer bir arızayı gaz kelebeğini ve filtreleri temizleterek düzelttiğini söyledi bende uyguladım ama etkisi olmadı .
2006 307 Comfortline 1.4 16V
BALIKESİR
Çevrimdışı inceyasar Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Eylül - 1980

Yaşı : 43
Aracı : Belirtilmemiş
Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011
Konum: ankara
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 171
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı inceyasar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 17:11
geçmiş olsun arkadaşım umarım sorunun çözülür bir an önce
2004 307 1.4HDI
Çevrimdışı Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Yaşı : 38
Aracı : fiorino
Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012
Konum: kocaeli
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 3814
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 17:57
Yazılımsal olarak baktırdın mı? bi zamazingoya bağlıyorlar ya arıza tespiti için, öyle yaptır hatayı versin bakalım. koklama konusundada dikkatlice bak derim.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Çevrimdışı puschkin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Yaşı : 38
Aracı : Belirtilmemiş
Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010
Konum: BALIKESİR
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı puschkin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 18:35
teşekkür ederim sağolun,
Yazılımsal olarak cihaza bağladıklarında ne çıkıyor onu bilmiyorum her yerde cihaza bağladılar ama parçalarda bir arıza vermiyor yağ sıcaklığı da normal fan zamanında devreye giriyor herşey normal gibi 
ama cihaza bağlayıp bakan başlıyo parçaları değiştirmeye =)
2006 307 Comfortline 1.4 16V
BALIKESİR
Çevrimdışı badcombatant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Aralık - 1988

Yaşı : 35
Aracı : 307 XR 1.4 hdi
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010
Konum: İST-Sultanbeyli
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 341
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı badcombatant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 22:37
Öncelikle geçmiş olsun.Üzücü bir olay geçmiş başından. Bu şikayetinide internette ilgili sitelere kurumlara yazmaktan hiç çekinme.
Belliki aracının büyük bir mekanik bir problemi var. Tavsiyem yetkili servilserle mekanik bir problem için hiç uğraşma ver tüketici mahkemesine onlar uğraşsın amaç bir şey elde etmekten çok rahatsız olsunlar seni bu şekilde mağdur edenler rahat olmasınlar.
Aracınıda referans veren tavsiye edilen bir motor ustasına götür (Gerçek mekanik ustası ya da özel servise götür) 8000 - 9000 Tl ne yapıyolarda ne istiyorlar 1.4 hdi dizel komple motor 5000 tl (turbo,enjektör,dinamolar,filtreler dahil). Değişecek parçaları az çok biliyosundur bak internetten, piyasadan (sıfır ya da çıkma) tedarik et değiştiremin ol yarı fiyatının altında yaptırırsın aracını.
2004 1.4 hdi 307 xr
Çevrimdışı Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Yaşı : 38
Aracı : fiorino
Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012
Konum: kocaeli
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 3814
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 09:50
Orjinalini yazan: badcombatant badcombatant Yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun.Üzücü bir olay geçmiş başından. Bu şikayetinide internette ilgili sitelere kurumlara yazmaktan hiç çekinme.
Belliki aracının büyük bir mekanik bir problemi var. Tavsiyem yetkili servilserle mekanik bir problem için hiç uğraşma ver tüketici mahkemesine onlar uğraşsın amaç bir şey elde etmekten çok rahatsız olsunlar seni bu şekilde mağdur edenler rahat olmasınlar.
Aracınıda referans veren tavsiye edilen bir motor ustasına götür (Gerçek mekanik ustası ya da özel servise götür) 8000 - 9000 Tl ne yapıyolarda ne istiyorlar 1.4 hdi dizel komple motor 5000 tl (turbo,enjektör,dinamolar,filtreler dahil). Değişecek parçaları az çok biliyosundur bak internetten, piyasadan (sıfır ya da çıkma) tedarik et değiştiremin ol yarı fiyatının altında yaptırırsın aracını.

Arkadaşımıza katılıyorum. Hiç bir sonuç alamasanda, huzursuz et rahat olmasınlar, gerekirse her sorun için ayrı ayrı şikayette bulun. ellerinde senin imzan bulunan sorumluluk kabul etmiyoruz yazılarıda olsa onuda önceden dile getir. "Sonuçta servistir dedim güvendim aracı görmeden teslim almadan imza attırıyorlar" dersin. Misalen, Yanlış anlamayın ama insanı böyle enayi yerine koyanların Canını fena yakasım var acımadan.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Çevrimdışı puschkin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Yaşı : 38
Aracı : Belirtilmemiş
Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010
Konum: BALIKESİR
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı puschkin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 Saat 19:34
Şikayet bölümü tamamdır,gerekli yerlere ilettim.
Araçla ilgili de bugün yağ müşürüne de bakıldı bir sıkıntı yok.
Şu an araştırma evresindeyiz hayırlısı bakalım.Teşekkürler ilginize 
2006 307 Comfortline 1.4 16V
BALIKESİR
Çevrimdışı Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Yaşı : 38
Aracı : fiorino
Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012
Konum: kocaeli
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 3814
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 Saat 10:53
Hadi hayırlısı diyelim.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Çevrimdışı elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites


Yaşı : 41
Aracı : 307 XSİ
Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012
Konum: Ankara Trabzon
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 2517
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 Saat 18:38
büyük geçmiş olsun kasap vicdansız ve kendini usta zannedenlerin eline düşmüş aracınız.8800 tl faturada bu adamlar motora ne yapmayı düşünüyor acaba . Ank. da olsanız yada yakın olsanız bir kaç servis tavsiye edebilirdim ama balıkesir olunca pek birşey diyemiyorum hayırlısı umarım en kısa sürede halledersiniz.
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Çevrimdışı Musbaha Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Yaşı : Belirtilmemiş
Aracı : 307
Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2021
Konum: Balıkesir
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Musbaha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2021 Saat 09:09
Merhaba
Probleminizi çözdünüzmü veya nasıl çözüm yolu seçtiniz cevap verirseniz sevinirim
Çevrimdışı Berkay Erdinç Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Yaşı : Belirtilmemiş
Aracı : 2000
Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 267
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Berkay Erdinç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2021 Saat 07:27
Geçmiş olsun valla okurken çok üzüldüm.
Hocam büyük ihtimalle yağ basınç müşürü değişmiştirde ben tekrar sormak istedim değiştirdilermi.
Birde yağı büyük ihtimalle serviste değişmiştir.koydukları yağın viskozitesi nedir biliyormusunuz.


Düzenleyen Berkay Erdinç - 09 Mart 2021 Saat 07:40
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 1470 8 arifbsrn
konu icon 206 1.4 8v Subap Ayarı(Resimli) son mesaja git 1431 1 arifbsrn
konu icon Bilgi ekranı son mesaja git 186 0 Erdo
konu icon Otomatik Şanzıman Geç Vites Atma Sorunu son mesaja git 4891 8 Eycof
konu icon AL4 OTOMATİK ŞANZUMAN SORUNU ( D de giderken boşa son mesaja git 5986 7 Eycof
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 25153 20 Eycof
konu icon 99 206 Kar modu Spor Modu Arızası son mesaja git 1407 9 Eycof
konu icon Beyine çekilen şase kablosunu değiştirmek son mesaja git 106 0 antipollution
konu icon 1.4 HDi Emme Manifoltu Nasıl Takılır? son mesaja git 1108 2 antipollution
konu icon 206 Casper Projesi son mesaja git 177 1 cimenquantex
konu icon adblue ve diğer sorular son mesaja git 365 0 x.n
konu icon Kaza yaptım acil yardım. son mesaja git 238 0 xpity
konu icon 2012 model 508 far ampül değişim son mesaja git 1425 2 by_bozkurt
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 10828 13 Metehanmrcan
konu icon Rcz almayı düşünüyorum ilk arabam olucak son mesaja git 522 0 Can Türk
konu icon Ani hızlanmalarda siyah duman son mesaja git 573 0 Aliturkoglu
konu icon Kizdirma buji arizasi,motor ariza lambasi yakar mi son mesaja git 4123 6 serdarcan34
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 3279 8 Adebisi
konu icon 3008 Carplay Sorunu son mesaja git 20 0 SrknYklmz
konu icon Mersin de bildiğiniz güvendiğiniz usta tavsiyeleri son mesaja git 2047 6 kiziltamu
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 MART EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eycof 11
cimenquantex 6
Emintoprak 4
SametRcz 4
antipollution 3
serdarcan34 3
slckgms 3
Hüseyinboztas 2
arifbsrn 2
feyyazbugan 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English