|
|
Peugeot 301 p1434 P1445 p1435 hatası |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Utku301
1. Vites
Kayıt Tarihi: 9 Saat 13 Dakika önce Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Peugeot 301 p1434 P1445 p1435 hatasıGönderim Zamanı: 8 Saat 60 Dakika önce Saat 04:55 |
|
Öncelikle herkese selamın aleyküm kolay gelsin İstanbul’da yaşıyorum Peugeot 301 2017 dizel aracımı şehir içinde kullanım yapıyorum. Arabama petrol ofisinden yakıt alıp 3 dakika gittikten sonra motor arıza ışığı lambası yanıp(motor arızası aracı tamir ettiriniz) araçta çekiç düşüklüğü meydana geldi. İlk başta benzin mi katıldı acaba diye düşündüm fişe baktığımda bir sorun yoktu tabi denk mi geldi veya mazotun kalitesiz mi o konuda pek fikrim yok. Ustaya götürdüğümde aracı beynine bakıp bu hataların geldiğini söyledi. Bu araçlarda partikül sıvısı var o bitmişir dedi. Yedek parçacıya gidip sıvı aldım hemen yanında başka tamirciye götürdüm ama aracın sıvısında hiçbir sıkıntı yoktu daha bitmemiş. Başka ustaya götürdüm bu aracın egr dpf sistemlerini iptal etmek en mantıklısı dedi ama bu benim kafama pek yatmadı. Başka ustaya götürdüm motorda bir sıkıntı yok partikül tıkanmıştır aracı devirli kullan dedi . Usta usta gezdim anlayacağınız tam bir ve net sonuç alamadım.Aracı devirli kullandım yaklaşık 20 km boyunca ama ışıkta sönmedi aracın çekiş gücünde sorun hala devam ediyor özellikle yokuşlarda belli oluyor. İlk arabamda olunca böyle arıza vermesi üzüyor bununla ilgili ne yapmam gerekiyor forumlarda pek bulamadım. |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |