|
|
ön cam çizilmesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dirt
1. Vites
05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2011 Konum: Bakırköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ön cam çizilmesiGönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 Saat 10:16 |
|
Aracımın ön camı , silecek nedeniyle birbirine paralel ve silecek hattı boyunca yaklaşık 100-150 tane çizik var. Normal havada sorun yok ancak güneşli havalarda inanılmaz zor kılıyor sürüşü. Bu sorun olan var mı ? aracımda sürekli orjinal silecek kullandım , her 8 ayda bir degiştim ancak yine de bu kadar cizigin olması inanılmaz. Bunu gidermenin bir yolu var mı ? Çünkü yeni cam dahi alsam , aynısının olmasından korkuyorum
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Mami86
1. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 Saat 10:56 |
|
Sanayide Pasta veya pastaya benzer bir malzeme ile far ve cam temizliği yapıldığını görmüştüm, belki bu yöntem sorununuza çözüm olabilir.... |
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
Mami86
1. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2012 Saat 02:19 |
|
Birde böyle birşey var işe yarar mı bilmiyorum... http://www.zaplat.com/video/nasil_yapilir/57482/Cam_Onarilir
|
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |