|
|
Motor Yağ Haznesini (Karter) Deldik - Resimler 1Sf |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
errör
3. Vites
Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 22:31 |
|
antalya yolunda sol şeritteki station aracın camından bir basket topunun yola atıldığına ve onu sağ önden altına alan ptt kamyonun resmen zıp zıp zıpladığına şahit olmuştum , hızınıza bağlı olarak çok sakat durumlar bunlar, geçmiş olsun ..
ayrıca iyimserliğinize hayran kaldım ![]() Düzenleyen errör - 04 Haziran 2013 Saat 22:34 |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
candanxyz
1. Vites
Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 22:43 |
|
çok talihsiz.geçmiş olsun.
|
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
ErolSs
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 13:17 |
|
küçük kazalar büyük kazaları engellermiş allah esirgemiş geçmiş olsun
|
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
emre_akdag
3. Vites
Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 17:54 |
|
Geçmiş olsun, allah beterinden saklasın dostum..Ucuz atlatmışsın gerçekten..
|
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 17:55 |
|
Geçmiş olsun en korktuğum şey. Koca koca taşlardan kaçarken bir gün taklaya geleceğiz ama. En iyisi ilk fırsatta karter koruma almak ya.
|
|
![]() |
|
tlp
2. Vites
26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 20:49 |
ee ne yapıcaksın ki kardeşim başka bugun değişmesem 10 gun sonra değişicektim :) Dilekleriniz için tşk ederim Bu tarz durumlar can sıkabiliyo ama inanın 300-400 TL lik masraflar bana hiç bişey gelmemeye başladı Triger kayışını kopardıktan sonra verdiğim 1250 TL den,trigerden sonra geçirdiğim ufak bir kaza sonucu verdiğim 500 TL den sonra bunlar küçük geliyo malesef ve seviniyorum o derece :) Şu mübarek kandin gününde dileğim Allah kimselere kaza bela vermesin Unutmayalımki biz ne kadar dikkatli,kusursuz olursak olalım,karşıdakine dikkat edelim Bir taş bile nelere kadir |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |