|
|
bu pejo arabayı yapanın.... artık yeter yav |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Buğra
3. Vites
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 11:35 |
fren disklerinden bahsettiysen. genelde sıcakken, yıkarken direk suya maruz bırakınca atıklık yapıyor.
|
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 11:45 |
|
yahu tepkileri çok sevdim, aracınızdan soğumuşsunuz, değiştirin, ben 99 model 206 ya biniyorum, dile kolay :) aracı aldığımda ufak tefek yapmasanda olur arızaları eksikleri mevcuttu ve gittiği yere kadar demeyip, yaptırdım teker teker,aynı yerlerinde sorun yok, ama her gün yeni bir uyarı verir yeni bir arıza çıkartır, bende hemen yaparım yada yaptırırım, şuanda yolcu koltuğu rayı bozuldu, ileri geri gitmiyor, içinde anahtar şeklinde bir metal var kırılmış ve sıkışmış, en ugun anda yapacağım, ve okadar ufak bir sorunki sizdekide, 25 dkya bakar, ve böyle nefretle yaklaşırsanız aracın herşeyi size batar.
|
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
elsoberano
4. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 12:09 |
|
herşeyden öncesi arabanın evveliyatı çok önemli . bende aracımı üzmüyorum ama onun arada sıra beni üzdüğü oluyor .bu araçların kronik sorunlu modelleri var.örnek 307lerde kalorifer borusunun yerinden çıkıp antifirizin aracın içine dolması (erken far edemesek conta bile yakabilirdi) sinyal kolu problemi vs ama sonuçta 0 km bir araç almadım hangi marka yada model olursa olsun 2.el bir araç şans ve önceki sahibiyle alakalı adam eşşek gibi kullanıp sattıysa siz enkaz devralıyorsunuz.sonra sorunlardan kurtulamıyorsunuz.
|
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
allppeerr
1. Vites
Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 16:00 |
|
sen peugeot gibi ucuz parçalı arabaya bindiğine dua et kardeş volkswagen triger kayısı 700 enjektor 1500 turbo hortumu 270 lira buparaya peugeota komple motor yaptırırsın be
|
|
|
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
|
![]() |
|
dream
3. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 20:47 |
|
O araç senin gözünden düşmüş bir kere..
Bundan sonra 0/100 km. yi 5 saniyede aşsa da olmaz o sana. Bence senin araba değiştiresin gelmiş :)
|
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |